Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Kurczê... :( Przeczta³em wczoraj info o Poradzie, no to po co wstwaÌ. Z reszt¹ Anita i tak ma prawie zawsze od œrody, czasami od wtorku. Wiec mnie nie zdziwi³o, ¿e Porada. W³¹czam jeszcze zaspany o 8:15, a tu... fioletowa Anita. :ranting: Kolejna niespodzienka... :( No ale dobrze, ¿e Anita dziœ jest. I to od 6 rano. :( A ¿e ja przegapi³em, to moja strata. ;)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Marcin pisze: I to od 6 rano. :( A Âże ja przegapiÂłem, to moja strata. ;)
dobrze Âże od 6. Hartuje siĂŞ na Âśrodowy Poranek...tak podobno lekarze polecajÂą :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Dobrze, Âże nie zaglÂądaÂłam na tvn24.pl :twisted:
I sta³o siê - Poranki od szóstej rano! Dobrze, ¿e chocia¿ pojawi³a siê w nim Anita - niespodzianka :D Ale jakoœ dziwnie na mnie podzia³a godzina szósta rano jako pocz¹tek Poranka: na pocz¹tku by³am rzeœka jak skowronek, a w okolicach wpó³ do ósmej ma³o nie przysnê³am :? Rozbudzi³am siê za to, kiedy na wizji pojawi³ siê Pawe³ £ukasik :D
Poza tym wraÂżenia: za duÂżo nam byÂło przeglÂądĂłw prasy? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej! Za duÂżo prognoz pogody? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej! :?
Poza tym wiêkszych ró¿nic nie ma, poza t¹, ¿e dziewczyny musz¹ pó³ godziny wczeœniej wchodziÌ do i wychodziÌ z charakteryzatorni :lol: A my mamy pó³ godziny mniej snu :D
Marcin pisze:Zaraz po Faktach popoÂłudniowych bĂŞdzie Uwaga. Rozmowy w toku bĂŞdÂą po niej, o 17:15.
A wiêc tak: piêtnaœcie minut Fakty, Uwaga ok. dziesiêÌ, wiêc to daje prawie ca³e pó³ godziny na zakupy :lol:
Black Jack pisze: Z AnitÂą tak wÂłaÂśnie jest, Âże niesÂłusznie skazana, tonie w telewizyjnych czeluÂściach
Zapomnia³eœ jeszcze dodaÌ: ''widzisz (...), z Anit¹ to jest tak, ¿e mo¿na z jej powodu popaœÌ w skrajn¹ euforiê, ale jej szefowie i parê innych osób, nie pozwalaj¹ popaœÌ w skrajny optymizm'' :wink: Póki co ¿yciu Anity, a co za tym, nasze nabra³o nieciekawych szarych barw :? To smutne :sad: Chocia¿ próbujê, tak by³o i dziœ w Anicie odnaleŸÌ nutkê rozpaczy, choÌby po rzekomym rozstaniu, ale jej nie odnajdujê :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

a teraz jest reklama Poranka zapowiedÂż na jutro i kto....dla odmiany Anita, czyli Jakbu Porada bĂŞdzie. Trzeba widocznie patrzeĂŚ opacznie :wink: Na dziÂś byÂł Kuba, a tu Anita i odwrotnie.

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja dziœ specjalnie wsta³em o 6.00, bo dziœ mam zamiar œledziÌ ca³¹ ramówkê TVN24. Od 6.00 do 00.00. Mam nadziejê, ¿e to siê uda. Ale mia³em szczêœcie, ¿e akurat dziœ wsta³em na poranek (z regu³y wstajê zbyt póŸno) i zobaczy³em Anitê. Nie wiem, czy mi siê zdaje, ale poranek prowadzony przez Poradê jest mniej ciekawy i bardziej siê roz³azi.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A pewnie, ¿e masz racjê. Ale dla przeciêtnego widza to bez znaczenia kto prowadzi poranek, i tak ca³a formu³a programu jest schematyczna i te powtarzaj¹ce siê elementy mog¹ znudziÌ. Ale chyba ma³o kto ogl¹da poranek od dechy do dechy, robi¹ to jedynie fani Anity :wink: :lol: Tak na dobr¹ sprawê, po zredukowaniu paru wejœÌ pogodowych, jednego serwisu poranek móg³by zaczynaÌ siê od 7-dmej :cool: :wink:
JeÂśli o mnie chodzi to pierwsze 1/2 h minĂŞÂło jak z bicza strzeliÂł :D Tak jak myÂślaÂłem, doÂłoÂżyli przeglÂądĂłw prasy, pogody, serwisĂłw i musimy wstawaĂŚ juÂż o 6-stej. Po Anicie nie byÂło widaĂŚ efektĂłw tego przyspieszenia ramĂłwki, byÂła w dobrej formie :D
Funckyrella pisze:za duÂżo nam byÂło przeglÂądĂłw prasy? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej! Za duÂżo prognoz pogody? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej!
Taaa... postulowaliÂśmy za zmniejszeniem iloÂści, i oczywiÂście staÂło siĂŞ na odwrĂłt :lol:
Trochê dziœ nakrêcili, bo 2 razy dali materia³ Jaconia o urodzonych w sierpniu 25 lat temu - he, he myœleli, ¿e nikt nie zauwa¿y :devil: okazuje siê mam bardziej trzeŸwy umys³ rych³o rano ni¿ co niektórzy pracownicy tvn-u :evil2: Na domiar z³ego napakowali (jak siê domyœlam po reporterach) materia³ów z faktów i poranek trochê Ÿle mi kojarzy³ :?
To lekka przesada, ¿e w 1 h s¹ a¿ 3 spotkania z prezenterem pogody, nie licz¹c ju¿ tych krótkich zapowiedzi Anity :? Nic wiêc dziwnego, ¿e przed prognoz¹ o 8.18 Anita zagada³a siê z kimœ kto jej dostarczy³ chyba jakieœ materia³y i praktycznie w ostatniej chwili wskoczy³a na podest, ale zd¹¿y³a na czas :lol:
tobi pisze:a teraz jest reklama Poranka zapowiedÂż na jutro i kto....
A gdzie ta reklama :?: Na naszej ''ulubionej stronie'' :?: :twisted:
A jedna rzecz mnie zaniepokoi³a, mianowicie - nie chcê panikowaÌ, ale po pierwsze obecnoœÌ Anity dziœ i byÌ mo¿e jutro, a po drugie to dlaczego ani razu przez czas trwania poranka nie wyemitowali reklamy tego œrodowego ze Stoczni :?: Zaczynam siê baÌ, ¿e poprowadzi go Porada... oby ten absurd nie zaistnia³ :!:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 29 sie 2005, 13:29 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 2 razy.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

w³och pisze:Ja dziœ specjalnie wsta³em o 6.00, bo dziœ mam zamiar œledziÌ ca³¹ ramówkê TVN24. Od 6.00 do 00.00. Mam nadziejê, ¿e to siê uda. Ale mia³em szczêœcie, ¿e akurat dziœ wsta³em na poranek (z regu³y wstajê zbyt póŸno) i zobaczy³em Anitê.

mnie obudziÂła ekipa remontowa ktĂłra ociepla mĂłj budynek i odÂświeÂża generalnie, i chciaÂłem czy nie, ( Âżadne poduszki nie pomogÂły, juyro zakÂładam korki) cieÂżko byÂło spaĂŚ, wiec od 8 nie mogÂłem zasnawaĂŚ rozkoszy snu

wÂłoch pisze: Nie wiem, czy mi siĂŞ zdaje, ale poranek prowadzony przez PoradĂŞ jest mniej ciekawy i bardziej siĂŞ rozÂłazi.
jak widzia³em mo¿e ze 2 Poranki z Kub¹ to zasn¹³em :x

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black ma podobn¹ przypad³oœÌ :lol: . Ja o dziwo jakoœ siê trzymam :D
Black Jack pisze: Anity dziÂś i byĂŚ moÂże jutro, a po drugie to dlaczego ani razu przez czas trwania poranka nie wyemitowali reklamy tego Âśrodowego ze Stoczni :?: Zaczynam siĂŞ baĂŚ, Âże poprowadzi go Porada... oby ten absurd nie zaistniaÂł :!:
Fakt w Poranku nie byÂło, ale nadal dajÂą jÂą w Dniu na Âżywo :smile: WidziaÂłam nawet przed chwilÂą :D SpodziewaÂłeÂś siĂŞ, Âże nagle zmieniÂą wczeÂśniej zapowiadanÂą prowadzÂącÂą albo samÂą reklamĂŞ i np. doprawiÂą Anicie w reklamie gÂłowĂŞ Jakuba i bĂŞdÂą przedstawiaĂŚ Anita Porada lub Jakub Werner? :lol: :wink:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Heh jako ze mam huk roboty to poszÂłam spaĂŚ o 4 rano... wiĂŞc nie byÂło waÂła zebym obejrzaÂła poranek nawet gdyby go prowadziÂł sam prezio :D
ale zaÂłapaÂłam siĂŞ na 2 ostatnie wejÂścia :D AnitÂą wyglÂądaÂła piĂŞknie... ;)

Heh... niestety dzisiaj koĂączy sie mĂłj pobyt w cywilizacji ;( od jutra wracam do Poznania i nie bedĂŞ oglÂądaÂła Anity z resztÂą nic i nikogo oglÂądaĂŚ nie bĂŞde :?
Nie wiem jak z dostêpem do neta ale moze raz dziennie uda mi siê wejœÌ a wiêc do zobaczenia po okresie zes³ania piszcie ³adnie d³ugie posty :D:D

Funcky nie zaglÂądaj sÂąsiadom w okna :D szczegĂłlnie jak oglÂądajÂą w11 bo nie wiesz jak mogÂą zareagowaĂŚ :lol:
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black, pamiĂŞtasz, co mi kiedyÂś napisaÂłeÂś na PW? :D DziÂś siĂŞ udaÂło:

Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe a to niespodzianka dla Funcky :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie chcê byæ nieuprzejmy, ale... £ukasz, no co Ty :?: :? Wklejasz zdjêcie £ukasika w w¹tku Anity :?: Mog³eœ Funcky przes³aæ na PW, zreszt¹ ona woli mieæ w avaratku Anitê - jak widaæ :D A jak by³eœ ju¿ taki dobry, to mog³eœ daæ jakiegoœ capsa z poranka... ale z Anit¹ :!:
kamuii pisze:Heh... niestety dzisiaj koñczy sie mĂłj pobyt w cywilizacji
:placze: ...znowu rozstanie ;(

Mo¿e to i lepiej, ¿e nie bêdziesz naocznym œwiadkiem gnojenia Anity :? Chocia¿ starannie postaram siê ka¿dy element wyszczegĂłlniæ...

PS Ju¿ odliczam godziny do jutrzejszego poranka ze Stoczni :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:PS Ju¿ odliczam godziny do jutrzejszego poranka ze Stoczni :D
Ja chyba niestety te¿. Jak nie zaœpiê, to jest du¿a szansa, ¿e jutro bêdzie news z du¿¹ iloœci¹ zdjêæ. :D Ale tak mi siê nie chce wstawaæ, ¿e nie wiem... :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Moja ¿yciowa dewiza: do niczego siê nie zmuszaj :D

Ale wiesz... mi³o by³oby, gdybyœ jednak wsta³ na ten poranek, itd. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

£ukasz pisze:
Black Jack pisze:PS Ju¿ odliczam godziny do jutrzejszego poranka ze Stoczni :D
Ja chyba niestety te¿. Jak nie zaœpiê

:D To i jak do³¹czam do poczekalni i odliczam stety godziny do Poranka :D Ale œlepka mi siê zamykaj¹, wiêc ju¿ lepiej po³o¿e siê spaæ :D
Black Jack pisze: Wklejasz zdjêcie £ukasika w w¹tku Anity :?:

Aleœ wyczulony i przewra¿liwiony! Za³o¿y³abym w¹tek o £ukasiku, ale chyba sama musia³abym se w nim pogadaæ :? A tak w ogĂłle dziêki £ukasz :D
ODPOWIEDZ