Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Aleksandra pisze:W ten pi¹tek by³y ksi¹¿ki "Przewodnik po kampaniach wyborczych"(albo coœ podoibnego. Nie pamiêtam dok³adnie tytu³u)
Jedn¹ z tych ksi¹¿ek by³a "Retoryka Podrêczna".Wiem bo mnie niezwykle zainteresowa³a.Na pewno j¹ kupiê.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

salladyn pisze:
Aleksandra pisze:W ten pi¹tek by³y ksi¹¿ki "Przewodnik po kampaniach wyborczych"(albo coœ podoibnego. Nie pamiêtam dok³adnie tytu³u)
Jedn¹ z tych ksi¹¿ek by³a "Retoryka Podrêczna".Wiem bo mnie niezwykle zainteresowa³a.Na pewno j¹ kupiê.
Tak, w³aœnie. Najlepszy koñcowy dialog:
-Ale zabrak³o w tej ksi¹¿ce takiego czegoœ jak rozpacz, krzyk itp...
-To wszystko s¹ figury retoryczne! Je nawet mo¿na nazwaæ po grecku!
[œmiech]
Po prostu piêkne...
Ja mo¿e kupiê sobiê tê pierwsz¹ ksi¹¿kê, bo anga¿ujê sie w kampaniê Zielonych i mo¿e sie przydaæ ;)
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Kazia jak zwykle daje czadu w "NO" w Wydaniu te¿ by³a rewelacyjna i zajefajnie wygl¹da³a :!: :D A wybory juz za chwilê,mia³am byc w komisji,lecz zrobili losowanie,bo du¿o by³o chetnych i siê nie za³apa³am,szkoda,bo za jedno posiedzenie jest 140z³ p³acone :cry: Oczywiœcie ja g³osuje na ZIELONYCH,bo mam dosyæ mydlenia ludziom oczu
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
zawodzian
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: zawodzian »

czasem ogl¹dam ten program i podoba mi sie Kazia
zawodzian drogi
zaprasza w swe progi
anialek
Bywalec
Bywalec

Wczoraj dali koncert (powtĂłrkĂŞ z Sopotu)Maryli Rodowicz,ja lubiĂŞ MarylĂŞ,ale brak "NO"mojego ulubionego teleturnieju i Kazi to nie byÂło dla mnie zbyt miÂłe :cry: No nic chyba dzisiaj jednak bĂŞdzie "NO" :?:
zadra
Bywalec
Bywalec

juÂż dziÂś!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: zadra »

Podkowa LeÂśna: Po co nam Zieloni, po co nam feminizm?

Spotkanie z KazimierÂą SzczukÂą i MagdalenÂą Mosiewicz

"Po co nam Zieloni, po co nam feminizm?"

Serdecznie zapraszamy w ÂśrodĂŞ, 14 wrzeÂśnia o godz.19 na spotkanie w Podkowie LeÂśnej w kawiarni "Mili Moi" z MagdÂą Mosiewicz i KaziÂą SzczukÂą.

http://www.zieloni2004.pl/portal/index. ... 26edfe276c
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

szczuka juz nie nosi okularow ?? ?? bo dzis nie ma i wyglada zupelnie inaczej niz w innych wczesniejszych odcinkach :D nie napisze ze pieknie bo to przesada :D
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

kazia wygolÂąda Âślicznie bez brylek... :)
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

SwojÂą drogÂą musze przyznac ze 4 edycja jest swietna, kazia zdecydowanie zaostrzyla swoje komentaze w kierunku uczestnikow... :D :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
zadra
Bywalec
Bywalec

Z to znacie?

Epitafium dla Kazi
Tu Kazimiera pod ziemiÂą spoczywa/
pochowaÂły jÂą najsÂłabsze ogniwa
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
pawell

Post autor: pawell »

zadra pisze:Z to znacie?

Epitafium dla Kazi
Tu Kazimiera pod ziemiÂą spoczywa/
pochowaÂły jÂą najsÂłabsze ogniwa
hehe bardzo fajne :D :D :lol: :lol:
anialek
Bywalec
Bywalec

Kazia bez okularĂłw wyglÂąda Âświetnie,daje nieÂżle popaliĂŚ zawodnikom,jest jeszcze lepsza niÂż w starych odcinkach :!: :)
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

anialek pisze:Kazia bez okularĂłw wyglÂąda Âświetnie,daje nieÂżle popaliĂŚ zawodnikom,jest jeszcze lepsza niÂż w starych odcinkach :!: :)
Musze powiedzieĂŚ... Âże nie podobaÂło mi siĂŞ, jak Kazia wystÂąpiÂła bez okularkĂłw. To wyglÂądaÂło trochĂŞ tak, jakby przenosiaÂła swoje Âżycie osobiste do telewizji. ÂŻycie osobiste- bo dotÂąd nigdy nie pokazaÂła siĂŞ w telewizji bez okularĂłw, nie nosiÂła ich tylko poza niÂą. MoÂże to chore skojarzenie, ale takie odnosze wrazenie... Ale co ja tam siĂŞ bĂŞdĂŞ nad okularami rozwodziĂŚ! Ona przecieÂż Âślicznie wyglÂąda ZAWSZE!!!!
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:Musze powiedzieĂŚ... Âże nie podobaÂło mi siĂŞ, jak Kazia wystÂąpiÂła bez okularkĂłw. To wyglÂądaÂło trochĂŞ tak, jakby przenosiaÂła swoje Âżycie osobiste do telewizji. ÂŻycie osobiste- bo dotÂąd nigdy nie pokazaÂła siĂŞ w telewizji bez okularĂłw, nie nosiÂła ich tylko poza niÂą. MoÂże to chore skojarzenie, ale takie odnosze wrazenie... Ale co ja tam siĂŞ bĂŞdĂŞ nad okularami rozwodziĂŚ! Ona przecieÂż Âślicznie wyglÂąda ZAWSZE!!!!
Mi i tak bardzo siĂŞ podoba Kazia bez okularĂłw,jakos tak Âładnie jej,ale i w okularach wyglÂąda Âświetnie :D Tak czy siak zawsze cos zmieni w wyglÂądzie na plus :!: :D
zadra
Bywalec
Bywalec

czy znacie juÂż filmiki Krystana Legierskiego? w jednym z nich wystĂŞpuje Kazia, ale wszystkie sÂą rewelacyjne! :D :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ