Chcia³bym wyraziÌ swoj¹ i poprosiÌ was o wasz¹ opinie na temat tego festiwalu. Staje sie on bowiem z roku na rok nudniejszy, pomijaj¹c rzecz jasna jakieœ wyj¹tki. Skoro w "Premierach" leci stare De Mono z nieudanym nowym kawa³kiem, których p³yty i tak ju¿ sie nie sprzedaj¹, a którzy próbuj¹ coœ jeszcze wskóraÌ to jest to, hmm... "za³osne". Albo koncert na ileœ-tam lecie Budki? Przeciez to bezsens. Jakieœ stare kawa³ki. Oczywiœcie ktoœ kto bardzo lubi ten zespó³m, nie bêdzie podziela³ mojego zdani, ale to tlko moja opinia. Nie móg³bym jednak nie wspomniec o plusach. W obydwu kategoriach nagrode zdoby³a "Sutra" SIstars i mimo, ¿e mi nie przypad³a mo¿e za bardzo do gustu, to jest to ciekawsze ni¿ jakieœ DeMono. Ciesy³em siê równie¿ z takich "urozmaiceù" jak wygwizdane przez niektórych na widowni Ani Mruru

. SzczegĂłlnie zawsze podobaÂł mi siĂŞ skecz z lalkÂą, ktĂłry byÂł wczoraj przedstawiony. UcieszyÂł mnie rĂłwnieÂż wystĂŞp zestoÂłu Pudelsi. Mimo, Âże nie ÂśpiewajÂą jakiejÂś "super trendy" muzyki, to ich wyraÂźnie robione na tandeciarskie piosenki sÂą spoko!

Nie wiem co jeszcze powiedzieĂŚ, ale podsumowujÂąc, nudzi mnieoglÂądanie opola.
P.S. WystĂŞp Budki z Garou rĂłwnieÂż nie zaliczam do udanych. Koncerty zostaÂły odwoÂłane, jak mĂłwili (nieprawdziwie) z powodĂłw technicznych. Buahaha, ale Âśmieszne. Wiem od "KogoÂś Wtajemniczonego", Âże bileti poprostu siĂŞ nie posprzedawaÂły, na jeden koncert z kilku tysiecy zostaÂły wykupione 200. Garou siĂŞ nudzi, a jego nowa pÂłyta - jedno wielkie "byleco".