Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

jak zwykle Wasze opinie sÂą bezkrytyczne, a justyna jest nieskazitelna
jesteÂśmy z Justyna podczas dobrych chwil jak i troche gorszych, dla nas zawsze bĂŞdzie tÂą "naj". Jak cos nie wyszÂło, trudno czasem sie zdarza ...
Sami najleiej zacznijcie robiĂŚ capsy bo zdaje siĂŞ mieliscie ambicje nas dogoniĂŚ...

my robimy swoje ... u nas jest jakoœÌ wazniejsza ni¿ iloœÌ (lepiej daÌ 3-4 capsy a najlepsze ni¿ po ... naœcie na raz - jakby anita by³a prowadzaca debate ile by bylo fotek? ho ho ho :lol: )

pozdrawiam
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

tobi pisze:justyna jest nieskazitelna
Justyna nie jest nieskazitelna, pope³nia b³êdy, miewa wpadki, jak ka¿dy, ale nawet jak siê myli, czy daje ponieœÌ emocjom, to ogl¹da siê to lepiej ni¿ innych nudziarzy.
tobi pisze:jak zwykle Wasze opinie sÂą bezkrytyczne
Nie sÂą, ale to wÂątek fanĂłw Justyny, to jak maja pisaĂŚ? Bronimy jej, a Âże nie jesteÂśmy ortodoksyjni, to chyba masz najlepszy dowĂłd w tym, Âże tu z tobÂą dyskutujemy i moÂżesz krytykowaĂŚ jÂą u nas. Tobi jesteÂś bardzo Âźle nastawiony do Justyny, czemu? :(
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dzisiaj ponownie wieczĂłr wyborczy...ciekawe jak dzisiaj wypadnie, Justyna pewnie wypadnie dobrze, napewno nadrobi za Rymana, i ciekawe czy bĂŞdÂą rozmowy w studiu tak jak dwa tygodnie temu.
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

terraX pisze:
tobi pisze:justyna jest nieskazitelna
Justyna nie jest nieskazitelna, pope³nia b³êdy, miewa wpadki, jak ka¿dy, ale nawet jak siê myli, czy daje ponieœÌ emocjom, to ogl¹da siê to lepiej ni¿ innych nudziarzy.
tobi pisze:jak zwykle Wasze opinie sÂą bezkrytyczne
Nie sÂą, ale to wÂątek fanĂłw Justyny, to jak maja pisaĂŚ? Bronimy jej, a Âże nie jesteÂśmy ortodoksyjni, to chyba masz najlepszy dowĂłd w tym, Âże tu z tobÂą dyskutujemy i moÂżesz krytykowaĂŚ jÂą u nas. Tobi jesteÂś bardzo Âźle nastawiony do Justyny, czemu? :(

wszystko wyjaÂśniÂłem we wczeÂśniejszych postach
lubie jÂą ale mniej niÂż kiedyÂś
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Niestety dziœ jeden wielki minus ode mnie dla Justyny :? Nie za merytoryczne przygotowanie bo to oczywiœcie nienaganne, nie za zachowanie bo to by³o i jest takie jak zawsze czyli bardzo dobre, ¿eby nie powiedzieÌ rewelacyjne. Ten minus i to naprawdê spory minus od jej fana czyli ode mnie :D to g³ównie za strój no i po trosze za makija¿!! Nie spodziewa³em siê, ze tak elokwentna i piêkna i zawsze umiej¹ca siê ubraÌ prezenterka na Wieczór Wyborczy ubierze siê tak jak siê ubra³a :? G³ównie chodzi mi tutaj o te spodnie :? Dlaczego Justyna nie ubra³a siê podobnie jak 2 tygodnie temu ?? Dlaczego na Wieczór Wyborczy po wyborach prezydenckich - pierwszej turze tych - ubra³a siê delikatnie mówi¹c niezbyt elegancko i gustownie :? Zupe³nie inaczej, zdecydowanie lepiej wygl¹da³a 2 tygodnie temu. A i ten makija¿ jakoœ mi nie pasuje do Justyny...Coœ w nim jest niestety nie tak... :?
Mam nadziejĂŞ, ze to tylko taka jednorazowa wpadka tej wspaniaÂłej dziennikarki i juÂż podczas drugiej tury zaprezentuje siĂŞ jak rzeczywista, prawdziwa dama(ktĂłra oczywiÂście caÂły czas jest i zawsze bĂŞdzie)a ta dzisiejsza wpadka bĂŞdzie tylko "wypadkiem przy pracy"
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

TVN_FAN pisze:to g³ównie za strój no i po trosze za makija¿!!
A mi siĂŞ ten strĂłj podoba, trochĂŞ "zalatuje" Gawryluk sprzed 2 tyg, ale ogĂłlnie wyglÂąda przyzwoicie. Tylko czemu czerĂą?
Minus dajĂŞ Justynie za krzyczenie w pierwszej czĂŞÂści programu, po przeniesieniu do tvn24 juÂż siĂŞ uspokoiÂła i dalej byÂło dobrze.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe nie no do Gawryluk to daleko jej byÂło :D
ale trochĂŞ przegiĂŞÂła bo ma za szerokie iodra do takich spodni no i poobwieszaÂła siĂŞ znowu czymÂś :D poza tym pare razy zapiaÂła :D ale ogĂłlnie byÂło ok... szczegĂłlnie jak dojechaÂła Giertychowi :D
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Justyna dzisiaj rĂłwnie dobra jak dwa tygodnie temu, moÂże za dwa tygodnie bĂŞdzie ciekawiej poniewaÂż teraz tak naprawde nic nadzwyczajnego siĂŞ nie dziaÂło a oczekiwanie na wyniki w II turze napewno zadziaÂła na Justyne i bĂŞdzie jesczez berdziej rewelacyjna.
Wróciłem!!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:brawo: Justynka Âświetnie przygotowana ... byÂłem, jestem pod wraÂżeniem, byÂło jej peÂłno, BoguÂś tym razem nie miaÂł szans przy niej. Ostatnio pisaÂłem Âże Bogdan za czĂŞsto jej przerywaÂł, teraz sytuacja byÂła odwrotna :)

bravo i jeszcze raz bravo, wypadÂła bombowo ... z wyjÂątkiem stroju ale co tam ;), spodziewaÂłem siĂŞ spĂłdniczki w ktĂłrej byÂła podczas faktĂłw gdy Âłaczyli sie ze studiem wyborczym ... czemu sie przebraÂła?, widocznie tak chciaÂła albo wylaÂła cos na siebie ;)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No wiêc... :) Justyna ma ostatnio pecha strasznego, ¿e zawsze dy¿ur w Faktach wypada Jej po Wieczorze Wyborczym :) Nie mo¿e sobie porz¹dnie oddychn¹Ì po tych emocjach - parlamentarny, I tura prezydenckich, II tura prezydenckich pewnie te¿ :)

A tak na powaÂżnie :)
Fakty na normalnym poziomie. Justyna w czarnym fraczku :) wyglÂądaÂła zdecydowanie Âładniej i lepiej jak podczas wczorajszego Wieczoru. Forma Justyny jak zwykle nie opuszcza-patrz komentarz o "wojennych materiaÂłach" w dzisiejszych Faktach. OgĂłlnie jak zwykle OK z maÂłym przejĂŞzyczeniem na koniec kiedy chyba byÂła juÂż jakby zdekoncentrowana i nie do koĂąca wiedziaÂła jak siĂŞ poÂżegnaĂŚ.
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

TVN_FAN pisze:No wiĂŞc... :) Justyna ma ostatnio pecha strasznego, Âże zawsze dyÂżur w Faktach wypada Jej po Wieczorze Wyborczym
No, ja siĂŞ zastanawiam jak ta kobieta siĂŞ regeneruje :?:
A zapraszaÂła w swoim imeiniu na jutro? bo cos mi siĂŞ wydaje, Âże nie.
TVN_FAN pisze:Forma Justyny jak zwykle nie opuszcza-patrz komentarz o "wojennych materiaÂłach"
Fajny byÂł teÂż ten komentarz o kÂłopotach Romana Kluski i kÂłopotach Tvn z materiaÂłem o R. Klusce. :idea:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe zauwa¿y³am ze wczoraj Styœka nie da³a Rymanowi dojœÌ do g³osu i biedak musia³ siê g³osiÌ do odpowiedzi niemal¿e... troche mi to przypomina czasy z 11 wrzeœnia...:? trochê opanowania by nie zaszkodzi³o jednak

Natomiast dzisiaj ok ;) fajnie wyglÂądaÂła i prowadziÂła teÂż dobrze
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

terraX pisze:No, ja siĂŞ zastanawiam jak ta kobieta siĂŞ regeneruje :?:
A zapraszaÂła w swoim imeiniu na jutro? bo cos mi siĂŞ wydaje, Âże nie.
Ona jest jak :D robot :D regeneruje siĂŞ automatycznie. Dobra, to Âżarty oczywiÂście :)
Nie zapraszaÂła w niczyim imieniu bo wraÂżenie takie miaÂłem, Âże siĂŞ rozkojarzyÂła i sama chyba nie wiedziaÂła co ma powiedzieĂŚ na koĂącu :D Ale to fajne byÂło...takie inne...a nawet Âśmieszne :) :D
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

chyba powinna odpocz¹Ì po wieczorze wyborczym :!: ... nie zdziwie sie jak jej jutro nie bêdzie. myslê ze jakby mia³byÌ ktoœ inny powiedzia³aby ... có¿, zobaczymy :D

zauwa¿y³em ostatnio, ¿e w niedzielê mia³a naszyjnik ... na codzien heh nie przypominam sobie by kiedyœ mia³a ... ? ³adny ma dekolt... wyró¿nia sie brakiem œwiecide³ek na nim, brava za orginalnoœÌ :brawo:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

superexpress.pl pisze:Wyborcza telegwiazda
Justyna Pochanke zdystansowaÂła swoich kolegĂłw. DrapieÂżna i energiczna najlepiej wypadÂła w czasie politycznej gorÂączki na naszych ekranach.
To byÂły gorÂące tygodnie, kiedy podejmowaliÂśmy trudne wybory. RĂłwnie trudne zadanie mieli prowadzÂący telewizyjne debaty i studia wyborcze.

Przez ca³¹ niedzielê g³osowaliœmy na nowego prezydenta RP. Wieczorem, gdy lokale wyborcze zamkniêto, odby³o siê kolejne g³osowanie.

Widzowie za pomoc¹ pilotów mogli wybraÌ najlepsze studio wyborcze. A by³o w czym wybieraÌ, bo do tradycyjnej rozgrywki miêdzy TVP a TVN do³¹czy³ w tym roku Polsat. Ka¿da z tych stacji wytoczy³a najciê¿sze dzia³a, a wiêc swoje najwiêksze gwiazdy.

Wydaje siê, ¿e wszystkich przyÌmi³a Justyna Pochanke (33 l.) z telewizji TVN. Zaprezentowa³a siê w niezwykle eleganckim ciemnym kostiumie, o¿ywionym piêknym kwiatem w klapie. Dziennikarka pokaza³a prawdziw¹ klasê i du¿o wyprzedzi³a ca³¹ konkurencjê. Potrafi³a zadawaÌ ostre, a przy tym nieg³upie pytania. Nie traci³a zimnej krwi. By³a prawdziw¹ profesjonalistk¹. Bogdan Rymanowski (37 l.) mo¿e wygl¹da³ na jej tle nieco blado, ale to nie jego wina, przy Justynie Pochanke tego wieczoru ka¿dy by wypad³ tak sobie.

TVP mia³a na wejœciu bardzo dobr¹ grafikê. Wirtualny Pa³ac Prezydencki by³ strza³em w dziesi¹tkê. Ale na tym skoùczy³y siê dobre pomys³y telewizji publicznej. Kamilowi Durczokowi (35 l.) trudno coœ zarzuciÌ, ale trudno go te¿ chwaliÌ. By³ wrêcz pora¿aj¹co poprawny, a momentami wrêcz nudny. Jak na pierwsz¹ gwiazdê "Wiadomoœci", to siê nie popisa³. Towarzysz¹ca mu Dorota Gawryluk (33 l.) wygl¹da³a natomiast nieco lepiej ni¿ podczas debat prezydenckich. Zrezygnowa³a z koszmarnej fioletowej bluzki i zast¹pi³a j¹ ró¿ow¹. Nadal wygl¹da³a doœÌ wyzywaj¹co, ale przynajmniej nie razi³a ju¿ tak bardzo.

Co jednak staÂło siĂŞ z Tomaszem Lisem (39 l.), gwiazdÂą Polsatu? CzyÂżby zbieraÂł plony nieudanych debat wyborczych? Oby nie zostaÂł w naszej pamiĂŞci, jako zagubiony prowadzÂący, ktĂłrego programy byÂły chaotyczne a on sam zbyt nerwowy. Zaproszeni goÂście niemal skakali sobie do oczu, a Lis nie potrafiÂł nad nimi zapanowaĂŚ. Minus dla Âświetnego przecieÂż dziennikarza.
No i to chyba kazdy wie ze Styska najlepsza byla w wieczorach wyborczych :p :D :D :D :D
ODPOWIEDZ