Wiecej recenzji programow przez gazeta.pl na tej stronie>>> http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 74216.htmlgazeta.pl pisze: tak, caÂłkiem przyjemnie oglÂąda siĂŞ weekendowe poranne wydania "DzieĂą dobry TVN" prowadzone na zmiany przez dwie pary KingĂŞ Rusin i Macieja Mellera oraz MagdĂŞ MoÂłek i Olivera Janiaka. Na wielki plus zasÂługuje zwÂłaszcza nowa twarz Magdy MoÂłek. Gwiazda znana m.in. z prowadzenia programu "Moja krew" oraz pierwszej edycji "TaĂąca z gwiazdami" przeszÂła wielkÂą metamorfozĂŞ. StaÂła siĂŞ bardziej naturalna, czĂŞÂściej siĂŞ uÂśmiecha, pozwala sobie na osobiste, a nie zaplanowane w scenariuszu, komentarze.
Transfer MoÂłek do "DzieĂą dobry TVN" pomĂłgÂł teÂż "TaĂącu z gwiazdami". Katarzyna Skrzynecka, ktĂłra zajĂŞÂła jej miejsce, znaczniej lepiej nadaje siĂŞ do prowadzenia tego typu rozrywki. Po pierwsze, sama taĂączy, po drugie naprawdĂŞ w komentowanie wystĂŞpĂłw gwiazd siĂŞ angaÂżuje.
[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Dzisiejsze DDTVN byÂło bardzo ciekawe. ZobaczyĂŚ moÂżna byÂło wszystko: poczÂąwszy od ofert pracy za granicÂą a skoĂączywszy na tÂłumaczeniach Biblii. Zaproszeni goÂście teÂż bardzo ciekawi m.in. Jerzy Kulej, T.Adamek.
No i ta rozmowa o aukcjach internetowych i reklama kubka z podpisami prowadzÂących DDTVN - reklama byÂła skuteczna - cena piĂŞknie skoczyÂła w przeciÂągu kilku minut
No i jak zwykle zresztÂą gdy program prowadzi para Kinga-Marcin ten jest szybki, sprawny i ciekawy. No i nawet dziÂś nie byÂło "problemĂłw" z serwisami. Wiadomo o co chodzi...

No i ta rozmowa o aukcjach internetowych i reklama kubka z podpisami prowadzÂących DDTVN - reklama byÂła skuteczna - cena piĂŞknie skoczyÂła w przeciÂągu kilku minut

No i jak zwykle zresztÂą gdy program prowadzi para Kinga-Marcin ten jest szybki, sprawny i ciekawy. No i nawet dziÂś nie byÂło "problemĂłw" z serwisami. Wiadomo o co chodzi...

ZIMA
To juÂż byÂło ale jakoÂś nikt nie wspomniaÂł...
Otó¿ w przed-ostatnim wydaniu Newsweeka by³ jedno-stronicowy reporta¿ w dziale Media o DDTVN - "Œniadanie bez morderstw - Telewizja Œniadaniowa". Ktoœ niedawno porusza³ temat, ¿e program ma s³ab¹ ogladanoœÌ... No có¿... mo¿e ogl¹dalnoœc rewelacyjna nie jest ale na pewno nie jest gorsza od programów tego typu na TVP!
Oto cytat z Newsweeka nr 41/2005:
Pozdrawiam!
Otó¿ w przed-ostatnim wydaniu Newsweeka by³ jedno-stronicowy reporta¿ w dziale Media o DDTVN - "Œniadanie bez morderstw - Telewizja Œniadaniowa". Ktoœ niedawno porusza³ temat, ¿e program ma s³ab¹ ogladanoœÌ... No có¿... mo¿e ogl¹dalnoœc rewelacyjna nie jest ale na pewno nie jest gorsza od programów tego typu na TVP!
Oto cytat z Newsweeka nr 41/2005:
Mam nadziejê, ¿e za³o¿enie twórców szybko stan¹ siê rzeczywistoœci¹, gdy¿ program jest bardzo ciekawy i ma moim zdaniem wiele do zaoferowania(..) Do tej pory godziny te przeznaczone by³y na programy dla dzieci. Ale TVN liczy, ¿e nawyk porannego w³¹czania telewizora przez doros³ych przyjmie siê w polskich domach, przynosz¹c wzrost ogl¹dalnoœci i wp³ywy reklamowe. Nie bêdzie to - o czym wie konkurencja - proste. Telewizjê œniadaniow¹ TVP1 ogl¹da œrednio 621 tys. widzów, Dwójkê 674 tys. (AGB, wrzesieù 2005r.). Program TVN nie odstaje od "œredniej œniadaniowej" - ma 592 tys. widzów. Jego twórcy wierz¹ jednak w rych³e zwyciêstwo, bo swój pomys³ œci¹gnêli z amerykaùskich telewizji. A tam poranne programy (np. "Good Morning America", "Today" i "The Early Show") ogl¹da w sumie kilkanaœcie milionów ludzi. (...)

Pozdrawiam!
http://WWW.FONFONIC.COM - Sprawdź! Bo to co dobre nie musi być drogie 

No ja tez mam nadzieje ze te zalozenia tworcow beda realne ale raczej nie mozemy sie ludzic ze ten program bedzie mial z 2 mln moim zdaniem najwiecej to 1 - 1,5 mln widzow. Jak by tak bylo to by bylo nawet dobrze.eSSo pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże zaÂłoÂżenie twĂłrcĂłw szybko stanÂą siĂŞ rzeczywistoÂściÂą, gdyÂż program jest bardzo ciekawy i ma moim zdaniem wiele do zaoferowania

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

I niech ktoÂś powie, Âże programy, ktĂłre prowadzÂą Janiak z MoÂłek nie sÂą gorsze od tych co prowadzÂą Kinga z Marcinem.
Dzisiaj byÂło piĂŞknie. Temat programu to "podarunki dla politykĂłw"
GoœÌmi miêdzy innymi byli I. Jaruga-Nowacka. A. Morozowski no i Pierwsza Dama J.Kwaœniewska, której wizyta jak mi siê wydawa³o wywar³a naprawdê du¿e wra¿enie na Kindze i Marcinie. Ca³y program by³ w rzeczywistoœci nastawiony na ten moment, na wizytê J.Kwaœniewskiej no i pod wie¿owcem gdzie nagrywany jest program nawet Policja zagoœci³a.
ByÂło piĂŞknie tylko szkoda, Âże tak jest tylko co dwa tygodnie
No ale z drugiej strony...jakby para K-M by³¹ co tydzieù to mo¿na by znudziÌ siê nimi a tak to mo¿na z radoœci¹ ogl¹daÌ DDTVN co 2 tygodnie

Dzisiaj byÂło piĂŞknie. Temat programu to "podarunki dla politykĂłw"
GoœÌmi miêdzy innymi byli I. Jaruga-Nowacka. A. Morozowski no i Pierwsza Dama J.Kwaœniewska, której wizyta jak mi siê wydawa³o wywar³a naprawdê du¿e wra¿enie na Kindze i Marcinie. Ca³y program by³ w rzeczywistoœci nastawiony na ten moment, na wizytê J.Kwaœniewskiej no i pod wie¿owcem gdzie nagrywany jest program nawet Policja zagoœci³a.

ZIMA
Fajnie ze zmienili troche studio to znaczy, ze dodali te stol przy ktorym rozmawiaja bardzo fajnie to wyglada
no i ze odsuneli to cos (nie umiem tego nazwac) co stalo tam poprzednio.
Dzisiejszy program byl nawet fajny podobal mi sie material Janiaka z "Europe Music Awards Lisboa 2005", szkoda ze taki krotki
Dzis jakos malo pogody w tym programie bylo ja dzis tak naprawde w ogole pogody w "Dzien Dobry TVN" nie widzialem, moze nie bylo. 

Kiedys o tym slyszalem, ale to nie byla zadna oficjalna informacja moze to nawet byla plotka, a szkoda fajnie by bylo, aby taka fajna ceremonia byla w Polsce.Kowal pisze: SÂłuchajcie takie pytanie nie na temat jak byÂło rozdanie w Rzymie to mĂłwiono, Âże w 2006 EMA ma byĂŚ w Krakowie wiecie coÂś o tym?