Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No, zobaczymy co dalej z tÂą "DamÂą Pik". Tomasz Lis pyta "Co z tÂą PolskÂą", a my pytamy "Co z tÂą DamÂą"!

A moÂże bu tak zadzwonic do "SzkÂła Kontaktowego" zadzwonic jak je bĂŞdzie Miecugow prowadzic (w koĂącu jest zast. dyrektora programowego TVN24) i zapyta co z DAMÂĄ PIK.
No i wykrakaÂłem, Âże pierwszym odcinkiem bĂŞdzie ten z Tymoszenko po raz 3.
Obrazek
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

- mamy rozmĂłwcĂŞ hahaha
- dzien dobry nazywam siĂŞ .... jestem fanem Anity Werner

TRZASK SÂŁUCHAWKI

lub

- mamy rozmĂłwcĂŞ hahaha
- dzien dobry nazywam siĂŞ .... jestem fanem Anity Werner
-sÂłuchamy
- s³uchaj Grzesiek co wy tu z Adamem odpieprzacie... czemu Anita nie w g³ównych ???

SPIEPRZAJ DZIADU :D - CYTAT z przyszÂłego prezyenta :/ :]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kamuii, dziĂŞki, Âże jak zwykle Ty i Twoje poczucie humoru rozjaÂśniacie mi pochmurne dni :D
Funckyrella pisze: Kamuii, jak przeczytaÂł co nastĂŞpuje, od razu daÂłam mu Âśrodek uspokajajÂący i .... widaĂŚ podziaÂłaÂł
ÂŚrodek uspokajajÂący, tak :?: PiĂŞĂŚ litrĂłw bimbru niewiadomego pochodzenia, nazywasz Âśrodkiem uspokajajÂącym :?: :evil2: :wink:
Kamuii, chyba nie zaspokojĂŞ Twoich oczekiwaĂą ( :wink: )
Ja ju¿ po prostu nie mam si³ na to, ¿eby narzekaÌ, okazywaÌ wœciek³oœÌ, psioczyÌ na tvn w kontekœcie tego, co wyprawiaj¹ z Anit¹, bo ona siê na to wszystko godzi, przypuszczam, ¿e bez próby wypowiedzenia ¿adnego s³owa sprzeciwu!!!! :sad:
Nie wiem, co j¹ tam trzyma, coraz czêœciej nachodzi mnie myœl, ¿e to s¹ nie tylko umowy, ale co to by mog³o byÌ innego nie wiem!!!! Tylko po co Anita gra³a, kreowa³a siê w wywiadach na osobê ambitn¹ :?: Czy to by³a tylko aktorska kreacja :?: Jedynie okres, w którym prowadzi³a g³ówne wydawa³ siê byÌ autentycznym w 100%. Bo przecie¿ teraz, kiedy w tvn wszystko ma kolor Justyny Pochanke i jest nastawione tylko na Justynê Pochanke, trzeba byÌ wyzutym z ambicji, ¿eby godziÌ siê na pracê w miejscu, gdzie nie osi¹gnie siê wymarzonego sukcesu. Nie twierdzê, ¿e takowy osi¹gnê³a Pochanke, jej ''sukces'' osi¹gniêty, ale œrodkami, które na pewno nie daj¹ spokoju jej duszy.
A wracaj¹c do Anity, to mam coraz wiêkszy ¿al do niej, ¿e pozwala sob¹ tak pomiataÌ. Uwielbiam j¹ m.in. za jej skromnoœÌ, tylko, ¿e tym razem to cecha charakteru, która j¹ mo¿e zgubiÌ. Zaczynam coraz bardziej wierzyÌ w to, ona chyba nie zdaje sobie sprawy ze swojej wartoœci :?: :!: Godz¹c siê na warunki proponowane przez tvn, uznaje wy¿szoœÌ ''gwiazdy'' tej stacji nad sob¹ :!: To jest wielki b³¹d :!: Anita to niezwykle inteligentna, zdolna i charyzmatyczna dziewczyna, gdyby jej tylko pozwolono, pokaza³aby jeszcze na ile j¹ staÌ. Ju¿ teraz wiemy, ¿e staÌ j¹ na wiele, ale ja jestem przekonany, ¿e to zaledwie czêœÌ z tego, co w niej jest :!:
Informacje ostatnie najÂświeÂższe o autorskim programie Anity, nie sÂą dla nas przecieÂż Âżadnym zaskoczeniem. SpodziewaliÂśmy siĂŞ przecieÂż, (nie wiem, czy z Waszej strony byÂł to tylko tzw. ''czarny humor''?), Âże program Anity przepadnie jak kamieĂą rzucony w wodĂŞ :twisted: W ogĂłle nie dziwi mnie pora emisji :twisted: o gorszÂą chyba trudno, pomijajÂąc juÂż fakt, Âże program w ogĂłle nadawany bĂŞdzie na antenie stacji i wrĂŞcz ÂżaÂłosnej oglÂądalnoÂści :twisted:
Jeden odcinek na miesi¹c, wiêc Anita nie planuje odejœÌ z tvn-u, zostanie tam na pewno przez najbli¿sze 8 miesiêcy, bo program ma mieÌ tyle odcinków... Ale zaraz, zaraz - przygotowane s¹ dopiero 4 odcinki :twisted: A wiêc ponad 9 miesiêcy potrzebowali na przygotowanie 4 odcinków :?: :!: Bulwersuj¹ce i ¿enuj¹ce :!: :!: No nieŸle, niez³y wynik :twisted: A Anita, to ponoÌ taka szybka dziewczyna, jak widaÌ potrafi tylko szybko jeŸdziÌ samochodem :twisted: Realizacja reporta¿y idzie jej znaaaaaaaaaacznie wolniej :twisted:
Nie wiem, skÂąd Wy wiecie, Âże Dora Bakoyanni, to burmistrz Aten :?: MoÂże jestem ignorantem, ale ja nie znam tej pani i nigdy o niej nie sÂłyszaÂłem, Âżeby dowiedzieĂŚ siĂŞ kim ona jest ratowaÂłbym siĂŞ chyba wyszukiwarkÂą :evil2:
NiektĂłre z tych ''znanych'' Europejek mogÂłyby staĂŚ siĂŞ znanymi dopiero dziĂŞki Anicie i jej programowi :evil2: MogÂłyby, gdyby program obejrzaÂło wiĂŞcej niÂż - wszystko na to wskazuje - 3 osoby, jeÂśli nie zapomnĂŞ, o porze jego emisji, lub nie wypadnie mi coÂś akurat w sobotĂŞ.
Na JuliĂŞTymoszenko akurat siĂŞ cieszĂŞ, bo nie widziaÂłem special edition of Dama Pik, a Funcky bardzo zachwalaÂła robotĂŞ Anity, a jej wierzĂŞ i ufam jak nikomu innemu na Âświecie :D Szlag mnie trafia, kiedy uÂświadamiam sobie, Âże Anita pozwala tak marnowaĂŚ tam swĂłj talent :twisted:
Jedno mnie dziwi najbardziej: dlaczego w ogóle ktokolwiek puszcza³ parê z gêby, ze realizacja takiego programu jest planowana :?: Nie chcê byÌ nieskromny, ale to ze wzglêdu na nas :?: :evil2: Ze wzglêdu na to, ¿e po tym jak Anitê wypier****li z g³ównych, krzyczeliœmy g³oœno, ¿e to by³ b³¹d, ¿e wiemy dlaczego tak siê sta³o :twisted: Wymyœlali na pocz¹tku, ¿e maj¹ dla Anity lepsz¹ robotê: mówi³o siê o wielkim talk show w stylu ''Co z t¹ Polsk¹'', póŸniej by³o to je¿d¿enie po œwiecie i rozmawianie ze znanymi kobietami polityki, kultury i showbiznessu, to mia³ byÌ wielki autorski program o znanych œwiatowych kobietach :!: :twisted:
PóŸniej systematycznie program, jego formu³a traci³a na sile - ju¿ nie œwiatowe kobiety, a Europejki :twisted: Posk¹pili kasy, ¿eby na inne wydatki, zwi¹zane z innymi osobami przeznaczyÌ wiêksze sumy pieniêdzy :!:
Tylko po co byÂł ten poczÂątkowy teatr :?: :twisted:

Funcky, która jak zwykle próbuje usilnie znaleŸÌ nawet w najwiêkszej nie sprawiedliwoœci, choÌ odrobinê dobrej woli, wymyœli³a, ale nie bierzcie sobie tego do serca, bo to mo¿e ma w sobie 1% prawdy, ¿e mo¿e chciano sprawdziÌ jak Anita wywi¹¿e siê z powierzonego zadania, i gdy szansê wykorzysta, wkrótce dostanie jak¹œ lepsz¹ propozycje :roll: Ja tam nie jestem nawet w tym 1% optymist¹ jeœli chodzi o sterowanie losem Anity :dobani: Nie wiem jak to mo¿liwe, ¿e ona kiedyœ by³a kimœ w tej stacji, ¿e prowadzi³a g³ówne, ¿e zosta³a nagrodzona Wiktorem, ¿e gazety rozpisywa³y siê o niej, zachwycano siê jej b³yskawiczn¹ karier¹ - nie wiem, jak to mog³o tak bez ¿adnych wiêkszych konsekwencji przybraÌ taki niekorzystny obrót :?: :sad:
Jeœli wzi¹Ì na ''warsztat'' fakty popo³udniowe, to po szczegó³owej analizie widaÌ jasno, ¿e wk³ad Anity w ten flashowy program jest znikomy, na pewno nigdy tkwi¹c w nim jako prowadz¹ca, nie stanie siê kimœ! Mo¿e przygotowywaÌ nawet najlepsze reporta¿e, ale jej wizerunek bêdzie psuÌ ten marny program, zwany ''faktami popo³udniowymi'' - myœlê, ¿e to tak w³aœnie ma byÌ: ideologia tvn-owska pe³na sprzecznoœci, a jasna i klarowna tylko w przypadku jednej ...
Ostatnio zmieniony sobota 22 paź 2005, 17:58 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Heh Black co za esej :D
Widac z niego zeÂś czÂłowiek nieszczĂŞsliwy i zrezygnowany... :(
ale co nam innego pozostaÂło ?
Wiele nie mam do dodania bo wszystko to ³¹dnie uj¹³eœ, oprócz tego ze nie zgadzam siê z Funcky w kwestii tego z eoni ja wybrubowuj¹.
A to ile do cholery oni j¹ bêda testowaÌ ? A niby co ona w Faktach robi³a jak nie udowadnia³a swoja œwietnoœÌ ?

A co do pani burmistrza to ja jÂą pamietam z rozpoczecia olimpiady... :)
Ostatnio zmieniony sobota 22 paź 2005, 18:23 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja teÂż siĂŞ z tym nie zgadzam, w dziaÂłaniu PieczyĂąski i s-ka nie widzĂŞ ani skrawka dobrej woli i troski o los Anity :twisted: To oczywiste, Âże ona w kaÂżdej dziedzinie z Âżycia telewizyjnego (i pewnie nie tylko :D ) jest najlepsza - udowodniÂła to nie raz i juÂżnie trzeba jej ''testowaĂŚ'' :!:
A jeÂśli o mnie idzie, tak :!: nieszczĂŞÂśliwy jestem, ale tylko z powodu losu Anity jaki jÂą spotkaÂł, ale ogĂłlnie rzecz uimujÂąc to ja jestem radosny chÂłopaczek :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Tak sobie ostatnio zdjecia z Anit¹ przegl¹da³em i siê na takie natkn¹³em
Obrazek
I tak sie zastanawiam czy Anita rzeczywiÂście ma takie palce u lewej nogi czy to tylo tak na tym zdjeciu wyszlo?. Tak dla porĂłwnania , ale tu sÂłabo widac, moÂże ktoÂś ma innÂą fotke.
Obrazek

Na jaki poziom tu zeszliœmy kiedyœ to byœmy komentowali jak Anitka w g³ównych wygl¹da³a a teraz na jej palcach siê skupiamy. Przykre.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A tutaj 2 interesujÂące urywki z wywiadu z JustyÂś.... + mĂłj komentarz
To mi naprawdĂŞ wystarcza. I caÂłkowicie wystarcza mi, Âże jestem... dyrektorowÂą (Âśmiech).
Nikt w to nie wÂątpi... :?

W TVN pracuje dopiero 4,5 rok, a spotkaÂły jÂą zaszczyty potwierdzajÂące klasĂŞ,
tak tak to zaleta wyÂłaĂŚznie profesjonalizmu... tak jak innych doceniono jÂą w tej stacji :evil2:

UWAGA !!!
o dzis nie mĂłwimy Pochanke Pochankowa StyÂśka Justyna JustyÂś DÂżastina StysÂława :D tylko PANI DYREKTOROWA !!! pewnie ma to na plakietce i siĂŞ tak do niej zwracajÂą :evil2:
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

No có¿...jak zwykle...fani i mi³oœnicy p.Werner nie potrafi¹ zachowaÌ normalnie. Fragment pytania i odpowiedŸ wyrwana z kontekstu tylko o tym œwiadczy. :evil: Dla zainteresowanych-je¿eli tacy w ogóle s¹ :? to pe³ne pytanie i pe³na odpowiedŸ Justyny.

Pyt.: Ale bycie politykiem to nie tylko rozmowy z dzienniarzami, to takÂże rzÂądzenie. Nie chciaÂłaby pani rzÂądziĂŚ?

Odp.: LubiĂŞ rzÂądziĂŚ, ale w domu. To mi naprawdĂŞ wystarcza. I caÂłkowicie wystarcza mi, Âże jestem... dyrektorowÂą (Âśmiech).
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A jak widze fani p dyrektorowej rĂłwnieÂż nigdy nie umiejÂą przyjaĂŚ krytyki i zachowac siĂŞ normalnie...

dla mnie to pytanie i od w caÂłoÂści czy nie... ma taki sam wydzwiĂŞk... wiem ze ona to mĂłwiÂła na Âżarty nie mniej jednak jest w tym ziarenko prawdy
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To siĂŞ dopiero nazywa PROPAGANDA i INDOKTRYNACJA :twisted:
Ale zostawmy to, Kamuii! Po co psuĂŚ sobie jeszcze bardziej nastrĂłj? :?
michaek pisze:Na jaki poziom tu zeszliœmy kiedyœ to byœmy komentowali jak Anitka w g³ównych wygl¹da³a a teraz na jej palcach siê skupiamy. Przykre.
Ty to napisa³eœ, wypowiadaj siê za siebie :evil2: Ja nie uwa¿am, ¿eby poziom moich wypowiedzi by³ a¿ tak niski :? I zauwa¿, ¿e nikt nie podj¹³ tematu dyskusji, który zaproponowa³eœ :evil2:
Black Jack pisze: Funcky, która jak zwykle próbuje usilnie znaleŸÌ nawet w najwiêkszej nie sprawiedliwoœci, choÌ odrobinê dobrej woli, wymyœli³a, ale nie bierzcie sobie tego do serca, bo to mo¿e ma w sobie 1% prawdy, ¿e mo¿e chciano sprawdziÌ jak Anita wywi¹¿e siê z powierzonego zadania, i gdy szansê wykorzysta, wkrótce dostanie jak¹œ lepsz¹ propozycje :roll:
Ale¿ ja równie¿ uwa¿am za straszliw¹ niegodziwoœÌ to, co wyprawiaj¹ w TVN z Anit¹, ale co ja na to poradzê, ¿e doszukujê siê dobra w ka¿dym cz³owieku, nawet w takich ludziach jak... sami wiecie, o kogo chodzi :? Czy to Ÿle? Chyba nie - pozwolê sobie sama odpowiedzieÌ :D
Blacky, zapomniaÂłeÂś jeszcze dodaĂŚ paru kwestii, ktĂłrymi nakierowaÂłam CiĂŞ na pewny tok myÂślenia :D
RozmawialiÂśmy przecieÂż o wielu negatywnych - niestety w poraÂżajÂącej wiĂŞkszoÂści, lecz takÂże o paru pozytywnych aspektach przedsiĂŞwziĂŞcia pt.: ,,Dama Pik''.
ByÂło nie byÂło, Anita skorzystaÂła i podszlifowaÂła swĂłj angielski prawdopodobnie u dobrych anglistĂłw i byĂŚ moÂże za darmo :D PojeÂździÂła i zwiedziÂła kawaÂłek Europy teÂż najprawdopodobniej za darmo :D I w koĂącu, pewnie w duÂżej mierze miĂŞdzy innymi przez to ostatnie, rozpadÂł siĂŞ jej zwiÂązek z MeÂłgwÂą :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:A jak widze fani p dyrektorowej rĂłwnieÂż nigdy nie umiejÂą przyjaĂŚ krytyki i zachowac siĂŞ normalnie...
oj umiejÂą, umiejÂą...nawet nie wiesz jak bardzo umiejÂą . I tutaj nie chodzi o sÂłowa krytyki bo krytykowac mozna i trzeba !! Ale krytykowac sprawiedliwie.
kamuii pisze:dla mnie to pytanie i od w caÂłoÂści czy nie... ma taki sam wydzwiĂŞk... wiem ze ona to mĂłwiÂła na Âżarty nie mniej jednak jest w tym ziarenko prawdy
mo¿esz odbieraÌ to pytanie jak tylko Ci siê podoba-wolna Polska-wolny kraj !! A czy jest w tym ziarenko prawdy ?? Có¿...jak powiedzia³a sama Pochanke
LubiĂŞ rzÂądziĂŚ, ale w domu. To mi naprawdĂŞ wystarcza
.

No ale jasne jest, ze
Bo przecieÂż teraz, kiedy w tvn wszystko ma kolor Justyny Pochanke i jest nastawione tylko na JustynĂŞ Pochanke, (...) Nie twierdzĂŞ, Âże takowy osiÂągnĂŞÂła Pochanke, jej ''sukces'' osiÂągniĂŞty, ale Âśrodkami, ktĂłre na pewno nie dajÂą spokoju jej duszy.
jak zwykle winna wszystkiemu jest Pochanke :? oj jak dobrze, Âże jest na kogo zwaliĂŚ i kogo obwiniĂŚ !!
No to tyle...
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

szanowny TVN_Fanie !!!!
Ja rozumiem Âże fani StyÂśki sÂą tak samo nerwowi jak i ona ale to nie wszĂŞdzie popÂłaca... w studiu magazynu 24 h na pewno na forum niekoniecznie :?

Czy moÂżesz mi powiedzieĂŚ czym jest podyktowana Twoja agresja ???
Czy to
I caÂłkowicie wystarcza mi, Âże jestem... dyrektorowÂą (Âśmiech).
nie sÂą sÂłowa Justyny ???? jeÂśli nie to prawdopodobnie wytoczy proces Faktowi puki co jednak sÂądze Âże to Fakt ma racjĂŞ nie Ty...!!!
Czy ja powiedziaÂłam coÂś wiĂŞcej oprĂłcz
nikt w to nie wÂątpi
???? No to teraz rozumiem kaÂżdy fan Anity bedzie napiĂŞtnowany nawet zgadzajÂąc siĂŞ z p. DyrekorowÂą... No nic trudno :D
mo¿esz odbieraÌ to pytanie jak tylko Ci siê podoba-wolna Polska-wolny kraj A czy jest w tym ziarenko prawdy Có¿...jak powiedzia³a sama Pochanke

1.Ja nie musze siĂŞ zastanawiaĂŚ nad tym pytaniem bo ono jasno brzmi no chyba ze doszukujesz siĂŞ analizy teklstu literackiego w wywiadach z Faktu...
2.
Có¿...jak powiedzia³a sama Pochanke
NO W£ASNIE TO JEJ S£OWA ZDAJE SIÊ NIE MOJE :evil2:

Rozumiem ze tego o byciu DyrektorowÂą nie powiedziaÂła ???
oj umiejÂą, umiejÂą...nawet nie wiesz jak bardzo umiejÂą .
My teÂż umiemy i jeÂśli uwaÂżnie przejrzysz wÂątek przyznasz mi racjĂŞ. Nie raz krytykowaliÂśmy AnitĂŞ a JA OSOBIÂŚCIE nie raz chwaliÂłam JustynĂŞ...
Ale nikt nie bedzie fanom Anity wpieraÂł Âże Anita nie zostaÂła wywalona z powodu tego Âże Justyna miaÂła zostaĂŚ gwiazdÂą . Ciekawy byÂłby to zbieg okolicznoÂści. Co nie przeszkadza mi uwaÂżaĂŚ Âże jest dobra w Faktach. Nic by siĂŞ jednak nie staÂło gdyby byÂły tam obie...

TO TYLE W TYM WÂĄTKU Z MOJEJ STRONY !!!

Co do Anity to na pewno skorzystaÂła ;) ale nie wierzĂŞ ze ona nie byÂła w Grecji czy gdzies tam wczesniej no moze na Ukrainie nie byÂła bo i po co ? :evil2:
A vo do rozstania z Erykiem to wynka z tego tylko plus dla Balcka :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze: TO TYLE W TYM WÂĄTKU Z MOJEJ STRONY :!: !
Amen :D
Funckyrella pisze:Blacky, zapomniaÂłeÂś jeszcze dodaĂŚ paru kwestii, ktĂłrymi nakierowaÂłam CiĂŞ na pewny tok myÂślenia :D
RozmawialiÂśmy przecieÂż o wielu negatywnych - niestety w poraÂżajÂącej wiĂŞkszoÂści, lecz takÂże o paru pozytywnych aspektach przedsiĂŞwziĂŞcia pt.: ,,Dama Pik''.
ByÂło nie byÂło, Anita skorzystaÂła i podszlifowaÂła swĂłj angielski prawdopodobnie u dobrych anglistĂłw i byĂŚ moÂże za darmo :D PojeÂździÂła i zwiedziÂła kawaÂłek Europy teÂż najprawdopodobniej za darmo :D I w koĂącu, pewnie w duÂżej mierze miĂŞdzy innymi przez to ostatnie, rozpadÂł siĂŞ jej zwiÂązek z MeÂłgwÂą :D
No to ja jeszcze dodam, Âże mam nadziejĂŞ, iÂż wkrĂłtce natrafimy na Âślady tvn-owego PR, czyli jakiÂś artykulik prasowy, Âże moÂże Anita znowu zagoÂści (tak jak kiedyÂś w magazynie) na antenie tvn24 jako autorka nowego programu, bĂŞdzie go reklamowaÂła :D PoniosÂły mnie wodze fantazji... :roll:
kamuii pisze:A vo do rozstania z Erykiem to wynka z tego tylko plus dla Balcka :D
Ale¿ nie tylko dla mnie :wink: Wszyscy zyskaliœmy, ka¿dy potencjalny widz :D Zauwa¿ Kamuii, ¿e od czasu, kiedy Anita nie marnuje czasu na tego ciecia, zyska³ na jakoœci jej warsztat zawodowy. Jest w coraz lepszej formie :D Tak by³o w serwisach w dniu na ¿ywo, w rozmowach z goœÌmi, w wieczorze wyborczym, w porankach :D Kolejne ++... to jej oczy pe³ne blasku i energii i ten coraz promienniejszy uœmiech :wesoly: Wtedy by³o widaÌ, a teraz widaÌ jeszcze wyraŸniej - jak na d³oni, ¿e nie byli sobie pisani :?
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Hmmm Anita Werner pokazala sie w wieczorze wyborczym i jeszcze sie pokaze. :D Choc pewnie na chwile :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Dared00

Post autor: Dared00 »

ANITKA W WIECZORZE WYBORCZYM! :) :) :) :) :) :)
ODPOWIEDZ