Kamuii, dziĂŞki, Âże jak zwykle Ty i Twoje poczucie humoru rozjaÂśniacie mi pochmurne dni
Funckyrella pisze: Kamuii, jak przeczytaÂł co nastĂŞpuje, od razu daÂłam mu Âśrodek uspokajajÂący i .... widaĂŚ podziaÂłaÂł
ÂŚrodek uspokajajÂący, tak

PiĂŞĂŚ litrĂłw bimbru niewiadomego pochodzenia, nazywasz Âśrodkiem uspokajajÂącym

:evil2:
Kamuii, chyba nie zaspokojĂŞ Twoich oczekiwaĂą (

)
Ja ju¿ po prostu nie mam si³ na to, ¿eby narzekaÌ, okazywaÌ wœciek³oœÌ, psioczyÌ na tvn w kontekœcie tego, co wyprawiaj¹ z Anit¹, bo ona siê na to wszystko godzi, przypuszczam, ¿e bez próby wypowiedzenia ¿adnego s³owa sprzeciwu!!!! :sad:
Nie wiem, co jÂą tam trzyma, coraz czĂŞÂściej nachodzi mnie myÂśl, Âże to sÂą nie tylko umowy, ale co to by mogÂło byĂŚ innego nie wiem!!!! Tylko po co Anita graÂła, kreowaÂła siĂŞ w wywiadach na osobĂŞ ambitnÂą

Czy to byÂła tylko aktorska kreacja

Jedynie okres, w którym prowadzi³a g³ówne wydawa³ siê byÌ autentycznym w 100%. Bo przecie¿ teraz, kiedy w tvn wszystko ma kolor Justyny Pochanke i jest nastawione tylko na Justynê Pochanke, trzeba byÌ wyzutym z ambicji, ¿eby godziÌ siê na pracê w miejscu, gdzie nie osi¹gnie siê wymarzonego sukcesu. Nie twierdzê, ¿e takowy osi¹gnê³a Pochanke, jej ''sukces'' osi¹gniêty, ale œrodkami, które na pewno nie daj¹ spokoju jej duszy.
A wracaj¹c do Anity, to mam coraz wiêkszy ¿al do niej, ¿e pozwala sob¹ tak pomiataÌ. Uwielbiam j¹ m.in. za jej skromnoœÌ, tylko, ¿e tym razem to cecha charakteru, która j¹ mo¿e zgubiÌ. Zaczynam coraz bardziej wierzyÌ w to, ona chyba nie zdaje sobie sprawy ze swojej wartoœci

Godz¹c siê na warunki proponowane przez tvn, uznaje wy¿szoœÌ ''gwiazdy'' tej stacji nad sob¹

To jest wielki b³¹d

Anita to niezwykle inteligentna, zdolna i charyzmatyczna dziewczyna, gdyby jej tylko pozwolono, pokaza³aby jeszcze na ile j¹ staÌ. Ju¿ teraz wiemy, ¿e staÌ j¹ na wiele, ale ja jestem przekonany, ¿e to zaledwie czêœÌ z tego, co w niej jest
Informacje ostatnie najÂświeÂższe o autorskim programie Anity, nie sÂą dla nas przecieÂż Âżadnym zaskoczeniem. SpodziewaliÂśmy siĂŞ przecieÂż, (nie wiem, czy z Waszej strony byÂł to tylko tzw. ''czarny humor''?), Âże program Anity przepadnie jak kamieĂą rzucony w wodĂŞ

W ogĂłle nie dziwi mnie pora emisji

o gorszÂą chyba trudno, pomijajÂąc juÂż fakt, Âże program w ogĂłle nadawany bĂŞdzie na antenie stacji i wrĂŞcz ÂżaÂłosnej oglÂądalnoÂści
Jeden odcinek na miesi¹c, wiêc Anita nie planuje odejœÌ z tvn-u, zostanie tam na pewno przez najbli¿sze 8 miesiêcy, bo program ma mieÌ tyle odcinków... Ale zaraz, zaraz - przygotowane s¹ dopiero 4 odcinki

A wiĂŞc ponad 9 miesiĂŞcy potrzebowali na przygotowanie 4 odcinkĂłw

BulwersujÂące i ÂżenujÂące

No nieÂźle, niezÂły wynik

A Anita, to ponoĂŚ taka szybka dziewczyna, jak widaĂŚ potrafi tylko szybko jeÂździĂŚ samochodem

Realizacja reportaÂży idzie jej znaaaaaaaaaacznie wolniej
Nie wiem, skÂąd Wy wiecie, Âże Dora Bakoyanni, to burmistrz Aten

MoÂże jestem ignorantem, ale ja nie znam tej pani i nigdy o niej nie sÂłyszaÂłem, Âżeby dowiedzieĂŚ siĂŞ kim ona jest ratowaÂłbym siĂŞ chyba wyszukiwarkÂą :evil2:
NiektĂłre z tych ''znanych'' Europejek mogÂłyby staĂŚ siĂŞ znanymi dopiero dziĂŞki Anicie i jej programowi :evil2: MogÂłyby, gdyby program obejrzaÂło wiĂŞcej niÂż - wszystko na to wskazuje - 3 osoby, jeÂśli nie zapomnĂŞ, o porze jego emisji, lub nie wypadnie mi coÂś akurat w sobotĂŞ.
Na JuliĂŞTymoszenko akurat siĂŞ cieszĂŞ, bo nie widziaÂłem special edition of Dama Pik, a Funcky bardzo zachwalaÂła robotĂŞ Anity, a jej wierzĂŞ i ufam jak nikomu innemu na Âświecie

Szlag mnie trafia, kiedy uÂświadamiam sobie, Âże Anita pozwala tak marnowaĂŚ tam swĂłj talent
Jedno mnie dziwi najbardziej: dlaczego w ogĂłle ktokolwiek puszczaÂł parĂŞ z gĂŞby, ze realizacja takiego programu jest planowana

Nie chcĂŞ byĂŚ nieskromny, ale to ze wzglĂŞdu na nas

:evil2: Ze wzglêdu na to, ¿e po tym jak Anitê wypier****li z g³ównych, krzyczeliœmy g³oœno, ¿e to by³ b³¹d, ¿e wiemy dlaczego tak siê sta³o

Wymyœlali na pocz¹tku, ¿e maj¹ dla Anity lepsz¹ robotê: mówi³o siê o wielkim talk show w stylu ''Co z t¹ Polsk¹'', póŸniej by³o to je¿d¿enie po œwiecie i rozmawianie ze znanymi kobietami polityki, kultury i showbiznessu, to mia³ byÌ wielki autorski program o znanych œwiatowych kobietach
PóŸniej systematycznie program, jego formu³a traci³a na sile - ju¿ nie œwiatowe kobiety, a Europejki

PoskÂąpili kasy, Âżeby na inne wydatki, zwiÂązane z innymi osobami przeznaczyĂŚ wiĂŞksze sumy pieniĂŞdzy
Tylko po co byÂł ten poczÂątkowy teatr
Funcky, która jak zwykle próbuje usilnie znaleŸÌ nawet w najwiêkszej nie sprawiedliwoœci, choÌ odrobinê dobrej woli, wymyœli³a, ale nie bierzcie sobie tego do serca, bo to mo¿e ma w sobie 1% prawdy, ¿e mo¿e chciano sprawdziÌ jak Anita wywi¹¿e siê z powierzonego zadania, i gdy szansê wykorzysta, wkrótce dostanie jak¹œ lepsz¹ propozycje

Ja tam nie jestem nawet w tym 1% optymist¹ jeœli chodzi o sterowanie losem Anity :dobani: Nie wiem jak to mo¿liwe, ¿e ona kiedyœ by³a kimœ w tej stacji, ¿e prowadzi³a g³ówne, ¿e zosta³a nagrodzona Wiktorem, ¿e gazety rozpisywa³y siê o niej, zachwycano siê jej b³yskawiczn¹ karier¹ - nie wiem, jak to mog³o tak bez ¿adnych wiêkszych konsekwencji przybraÌ taki niekorzystny obrót

:sad:
Jeœli wzi¹Ì na ''warsztat'' fakty popo³udniowe, to po szczegó³owej analizie widaÌ jasno, ¿e wk³ad Anity w ten flashowy program jest znikomy, na pewno nigdy tkwi¹c w nim jako prowadz¹ca, nie stanie siê kimœ! Mo¿e przygotowywaÌ nawet najlepsze reporta¿e, ale jej wizerunek bêdzie psuÌ ten marny program, zwany ''faktami popo³udniowymi'' - myœlê, ¿e to tak w³aœnie ma byÌ: ideologia tvn-owska pe³na sprzecznoœci, a jasna i klarowna tylko w przypadku jednej ...