Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Uffff...nareszcie !! Justyna w popielatym Âżakiecie !! No ciekawe czego to zasÂługa:: Kamil pisze:DziÂś zmiana - szary (popielaty) Âżakiet. Banajmniej taki StyÂśka ubraÂła do zapowiedzi

ZIMA
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Sory za literĂłwkĂŞ - powinno byĂŚ 'bynajmniej'.:: Kamil pisze:DziÂś zmiana - szary (popielaty) Âżakiet. Banajmniej taki StyÂśka ubraÂła do zapowiedzi
A mo¿e przeczyta³a Wasze (nasze) wypowiedzi?;) A jeœli nie ona to mo¿e ktoœ inny ze wspó³pracowników i przekaza³ jejTVN_FAN pisze:Uffff...nareszcie !! Justyna w popielatym ¿akiecie !! No ciekawe czego to zas³ugamo¿e dzisiejszego gor¹cego politycznie dnia, a mo¿e znu¿enia kolorem czarnym u Justyny, a mo¿e jeszcze czegoœ innego ??

Odmiana naprawdĂŞ byÂła potrzebna. Teraz Justyna wyglÂąda tak 'nowo'

NioterraX pisze: Lepper marszaÂłkiem- czarny byÂłby na miejscu :evil2:

Co do Justyny...odmiana byÂła niezbĂŞdna i dobrze, Âże nastÂąpiÂła

ZIMA
No i có¿ !! D³ugo nie nacieszyliœmy siê innym kolorem ¿akietu Justyny ni¿ czarny :? No i dzisiejsze Fakty te¿ jakieœ dziwne-brakuje w nich czegoœ :? Justyna jakaœ wyciszona, zbyt wyciszona jak dla mnie :?
No i to bêdzie chyba na ten tydzieù tyle je¿eli chodzi o obecnoœÌ Justyny P. w "Faktach". Jutro pewnie, zgodnie z tradycj¹ Piotr Marciniak.
Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże w Magazynie od poniedziaÂłku Justyna zaprezentuje inny strĂłj.
No i to bêdzie chyba na ten tydzieù tyle je¿eli chodzi o obecnoœÌ Justyny P. w "Faktach". Jutro pewnie, zgodnie z tradycj¹ Piotr Marciniak.
Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże w Magazynie od poniedziaÂłku Justyna zaprezentuje inny strĂłj.
ZIMA
Witam,
OglÂądajÂąc czwartkowe "Fakty", a wÂłaÂściwie koĂącĂłwkĂŞ uÂświadomiÂłem sobie, Âże jestem jej fanem. OglÂądaÂłem JÂą codzienie przez kilka lat, ale dopiero sobie to teraz uÂświadomiÂłem ! ! ! Jak siĂŞ ÂżegnaÂła na weekend to myÂślaÂłem, Âże siĂŞ pochlastam, ale ze mnie psychol
)) Jak widaĂŚ jestem
nowym fanem Justyny, czy jak Wy jÂą nazywacie StyÂśkÂą. Tyle zwierzeĂą.
OczywiÂście czekam na dzisiejsze "Fakty"
Nie wiem kto bĂŞdzie je prowadziÂł bo niedzielnych niestety nie oglÂądaÂłem 
Pozdro dla wszystkich forumowiczĂłw i oczywiÂście StyÂśki
OglÂądajÂąc czwartkowe "Fakty", a wÂłaÂściwie koĂącĂłwkĂŞ uÂświadomiÂłem sobie, Âże jestem jej fanem. OglÂądaÂłem JÂą codzienie przez kilka lat, ale dopiero sobie to teraz uÂświadomiÂłem ! ! ! Jak siĂŞ ÂżegnaÂła na weekend to myÂślaÂłem, Âże siĂŞ pochlastam, ale ze mnie psychol

OczywiÂście czekam na dzisiejsze "Fakty"

Rydzyk powiĂŞksza armiĂŞ moherowych beretĂłw,a my powiĂŞkszamy armiĂŞ psycholi na punkcie Justyny PochankeBamboocha pisze:Witam,
OglÂądajÂąc czwartkowe "Fakty", a wÂłaÂściwie koĂącĂłwkĂŞ uÂświadomiÂłem sobie, Âże jestem jej fanem. OglÂądaÂłem JÂą codzienie przez kilka lat, ale dopiero sobie to teraz uÂświadomiÂłem ! ! ! Jak siĂŞ ÂżegnaÂła na weekend to myÂślaÂłem, Âże siĂŞ pochlastam, ale ze mnie psychol)) Jak widaĂŚ jestem
OczywiÂście czekam na dzisiejsze "Fakty"Nie wiem kto bĂŞdzie je prowadziÂł bo niedzielnych niestety nie oglÂądaÂłem

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!