[TVN] Detektywi

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

delit92
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: delit92 »

*Marcia* pisze:serio ???:D a masz fotki ?? :lol:
No niestety, nie mam fotek ale mam ich autografy i odcinek siê nazywa "...Mi³oœÌ" (pamiêtam z tyty³u mi³oœÌ) :)
Gdyby nie tvn to co by było.........
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A program "Detektywi" nagrywaja tak jak "W11 - Wydzial Sledczy" w Krakowie :?: :>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »

tak w Krakowie :)
pawell

Strona serialu http://www.detektywi.onet.pl juz calkiem ruszyla. Sa nowe dzialy itp. :] :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Program siĂŞ wyrabia :) WidaĂŚ, Âże Maciek ma zdecydowanie wiĂŞksze obycie z kamerÂą ale Marzena teÂż siĂŞ "wyrabia".
Jednak najlepsze sÂą teksty na stronce programu na forum gdzie niektĂłre jak podejrzewam zdecydowanie nie peÂłnoletnie panny :wink: "wylewajÂą" Âżale do Pani Marzeny, Âże to przez niÂą Maciej odszedÂł z Policji. SÂłodkie takie teksty sÂą :wink: :D
ZIMA
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

nom ja juz jestem po zdjeciach ..wczoraj byÂłam na planie !!!!
Spotkalam i poznaÂłam osobiescie Marzene i Macka ..
Marzena wbrew panujacym przekonaniom jest SUPER osoba !!! Maciek oczywiscie teÂż ! Jest rewelacyjny po prostu !!! Kupa Âśmiechu z nim przez caÂły czas !!! nie spodziewaaÂłm sie Âże przywioze takie miÂłe wspomnienia !!! oboje sa uroczy !!!!!
pawell

To dopiero skonczyliscie zdjecia? :? Ja myslalem ze juz dawno po zdjeciach i ze niedlugo ten odcinek bedzie puszczony w TVN, a tu chyba sie jeszcze poczeka do nowego roku aby zobaczyc ten odcinek. :roll:
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

no niestety ..a faktycznie odcinek bnedzie mozna zobaczyc dopiero gdzies w styczniu

ale warto byÂło bo byÂło na prawde super Maciek i Marzena sÂą na prade rewelacyjni Marzena jest przesympatyczna zupeÂłnie inna niz mogÂłoby sie wydawaĂŚ a Maciek to juz w ogĂłle ogĂłlnie caÂła ekipa jest super sÂą moze troche chaotyczni i roztrzepani ale loozik ;) 8)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

widzialam 2 odcinki...to jest tak sztuczne i tragiczne ze dziwie sie Mackowize wtym gra...i jeszcze ta okropna baba :/
Android <3
pawell

kamuii pisze:widzialam 2 odcinki...to jest tak sztuczne i tragiczne ze dziwie sie Mackowize wtym gra...i jeszcze ta okropna baba :/
Takie same na poczatku bylo "W11 - Wydzial Sledczy", a teraz widac jak jest. Mysle ze tak samo bedzie z "Detektywami". :roll: :D
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Marzena ( a nie TA BABA) jest SUPER ! PoznaÂłam ja i zmieniÂłam kompletnie zdanie na poczÂątku tez za nia nie przepadaÂłam bo wydaje sie troche sztuczna ale teraz wiem jak trudno jest sie przeÂłamaĂŚ i stanac przed kamera ile to wymaga odwagi i kosztuje nerwĂłw !!!!!Maciek jest juz obyty z kamerami !!! a Marzena sie stresuje ! ale idzie jej Âświetnie ! i wydaje mi sie ze jak nakrĂŞci 200 odcinkĂłw to bedzie rĂłwnie dobra jak Maciek teraz !
A serial robi sie coraz ciekawszy z odcinka na odcinek !!! ...

to jest moje prywatne zdanie
ja np. wole ogladaĂŚ Marzene niÂż Kube GĂŞsiarza u boku Ani Potaczek czy teÂż tych nowych komisarzy z W11 ... :roll:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ja odwrotnie :D Kuba jest w porzÂądku za to Marzena jest sztuczna... wiem Âż e trdudno jest grac nie kwestionuje tego ale jedni sie do tego nadaja inni nie
Android <3
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

no niby racja ale co do Jakuba G. to mnie sie w nim nie podoba jego agresja !!! to taki stereotypowy ,,pies`` !!! w ogĂłle za bardzo sie wozi i jest zbyt porywczy i agresywny w tym prĂłbuje byc dowcipny ale jak na razie ani jeden jego dowcip mnie nie rozÂśmieszyÂł !!!...

A Marzena byĂŚ moze jeszcze czuje sie nieswojo przed kamerami ale to na prawde nei jest takie proste ja uwaÂżam ze sie rozkrĂŞca i jest coraz lepsza !!! ostatni odcinek ( w piatek - czyli wczoraj ) byÂł REWELACYJNY i nastepne zapowiadaja sie rĂłwnie ciekawie !!!! :lol:
pawell

Ja tam tez wole Kube no ale tez uwazam tak jak *Marcia* jest jest zbyt agresywny... no ale dla przestepcow nie powinno byc zadnej ulgi. :) A Marzena no jest sztuczna ale miejmy nadzieje ze niedlugo bedzie wszystko OK. :roll: :)
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

Ja mam tylko jedno takie pytanie - tam gdzieÂś byÂł link do artykuÂłu w "Fakcie", gdzie byÂło napisane Âże "Marzena to czterdziestolatka, ktĂłra przepracowaÂła 24 lata w policji" - czyli zaczĂŞÂła jak miaÂła 16? :shock:
Jako kto, przepraszam? :|
ODPOWIEDZ