Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Justyna wczoraj, dziÂś, jutro i najbliÂższym tygodniu :D Co do strojĂłw to ja juÂż wÂątpliwoÂści nie mam Âże to ÂżaÂłoba. Ale mi teÂż to zbytnio nie przeszkadza ;)
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

TVN_FAN pisze:DziÂś byÂło jak najbardziej OK choĂŚ brakÂło mi tak spektakularnego zakoĂączenia jakie byÂło wczoraj.
MoÂże spektakularym zakoĂączeniem tego wieczoru bĂŞdzie szĂłstka w totka...8)
tobi pisze:nieÂżle spasiona na tych fotach Wasza ulubienica
Tobi, nie moÂża byÂło uÂżyĂŚ innego sÂłowa? :shock:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

tobi pisze:nieÂżle spasiona na tych fotach Wasza ulubienica
Tobi, nie moÂża byÂło uÂżyĂŚ innego sÂłowa? :shock:

nie, bo tym samym wyraÂżam wĂłj stosunek do osoby, ktĂłrej wyglÂąd tak oceniÂłem. musi ktoÂś tu byĂŚ, kto nie patrzy maniaklnie na jej osobe, a sÂłodycz jakÂą w tym wÂątku wspomnianÂą osobe darzycie jest chorobliwie subiektywna.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
terraX
Bywalec
Bywalec

tobi pisze:nie, bo tym samym wyraÂżam wĂłj stosunek do osoby, ktĂłrej wyglÂąd tak oceniÂłem. musi ktoÂś tu byĂŚ, kto nie patrzy maniaklnie na jej osobe, a sÂłodycz jakÂą w tym wÂątku wspomnianÂą osobe darzycie jest chorobliwie subiektywna
Dobrze wiesz, ¿ê nie chodzi³o mi o to, co napisaleœ, ale jak. Nikt Ci nie zabrania krytykowaÌ Justyny :!:
Ale gdyby Ci siĂŞ chciaÂło to zajrzyj tu http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=427
Gdyby Ci siĂŞ jednak nie chciaÂło, to przytaczam punkt 2: "Na forum nie wolno uÂżywaĂŚ wulgaryzmĂłw i zwrotĂłw powszechnie uznanych za obraÂźliwe"
i inny punkt "Obra¿aÌ innych U¿ytkowników Forum, wyzywaÌ ich i poni¿aÌ"- tu powinien siê znaleŸÌ dopisek i "ludzi których krytykujesz(nawet jeœli ich nie lubisz)"
Peace :wink:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke

Post autor: salladyn »

Jesli Justyna jest gruba i brzydka i nikt jej niechce to ja bardzo chêtnie siê z ni¹ o¿eniê :) Gdybym by³ kobiet¹ to chcia³bym bêd¹c jak to uj¹³eœ nie pamiêtam spasiona wygl¹daÌ tak jak ona.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

przeczytaÂłem w wÂątku o Marcinie PawÂłowskim:

W niedzielĂŞ 20 listopada, czyli za kilka godzin minie rok od kiedy nie ma juÂż Marcina po naszej stronie. ["]
----------------------------------------------
hmm ... nie wiem czy dobrze kombinujĂŞ ale wydaje mi siĂŞ Âże Stysia w weekend sie pojawiÂła bo rok temu, chyba ze pamiĂŞc mnie zawodzi ... prowadziÂła fakty jak Marcin zmarÂł ... tak ? albo z pogrzebu, jedno z tych napewno :!:
... ta czerĂą ... ale nie bo za dÂługo jÂą nosi.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

nie fakty w dniu Âśmierci Marcina prowadziÂł Grzesiek Kajdanowicz...
opowiadaÂł o tym Âże zdjĂŞcia byÂł mu pokazaĂŚ itd... w dniu pogrzebu chyba tez on ale nie jestem pewna
Android <3
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pamiĂŞtam jak baÂłem sie o Stysie by sie poprostu nie rozpÂłakaÂła ... i napewno prowadziÂła bynajmniej z pogrzebu

-----
edit

kurde, pomieszanie z poplÂątaniem ... jak zobacze fakty caÂłe a nie reportarze Sianeckiego to zmieniĂŞ zdanie ... rok robi swoje, moÂże skleroza? eh ... mam nadziejĂŞ Âże nie ;)
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lis 2005, 01:06 przez pochanke - fan, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Moze masz racje bo z Pogrzebu nie pamiĂŞtam ale w dniu smierci na pewno Kajdanowicz...
I co nie rozpÂłakaÂła siĂŞ ?
Android <3
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke-urzekajÂący styl

Post autor: salladyn »

BoÂże a co to ma za znaczenie,czy siĂŞ rozpÂłakaÂła czy nie :?: PrzecieÂż kaÂżdy inaczej odbiera ÂśmierĂŚ przyjaciela,byĂŚ moÂże dusiÂła to w sobie znam wielu ludzi ktĂłrzy wÂłaÂśnie w ten sposĂłb to przeÂżywajÂą.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

MyÂślĂŞ Âże lepiej sobie popÂłakaĂŚ i ulÂżyĂŚ trochĂŞ emocjom niÂż trzymaĂŚ i piĂŞtnujÂąc to w sobie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

PrzecieÂż kaÂżdy inaczej odbiera ÂśmierĂŚ przyjaciela,byĂŚ moÂże dusiÂła to w sobie znam wielu ludzi ktĂłrzy wÂłaÂśnie w ten sposĂłb to przeÂżywajÂą.
A za co ten atak :> ?
Czy ja jÂą krytykuje ? pytam tylko bo Pochanke_fan tak napisaÂł wiĂŞc pytam... nie ma w tym Âżadnej mojej oceny
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Moze masz racje bo z Pogrzebu nie pamiĂŞtam ale w dniu smierci na pewno Kajdanowicz...
A ja daÂłabym sobie gÂłowĂŞ obciÂąc Âże po Âśmierci Marcina prowadziÂł Ryman, Kajdan by opowiadaÂł takie rzeczy? (chociaÂż akurat te opowieÂści teÂż mi zostaÂły w gÂłowie)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Tak bo to chodziÂło o "takie zdjĂŞcia bardzie prywatne"... Kajdanowi siĂŞ niedÂługo wczesniej dzieciak urodziÂł ;) i on chyba o tym mĂłwil :(
to byl na pewno Kajdanowicz a w dzien pogrzebu byÂł Ryman
Android <3
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

to mo¿e to by³o w tvn24? nie mog³em tego pomyliÌ ze œmierci¹ papie¿a, napewno Stysia coœ mówi³a o Marcinie ... a zreszt¹ niewa¿ne, nie ma co ci¹gn¹Ì ten w¹tek dalej
ODPOWIEDZ