[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
Figura wyglÂądala fantastycznie w nowej fryzurze, ale miĂŞdzy nami mĂłwiÂąc jedyne co jest wartoÂściowe w tym programie to "Rozmowy w tÂłoku". Dzisiaj najlepsza byla "Beger", ale i tak do tej pory uwaÂżam, ze absolutne the best to odcinek z "MajÂą KomorowskÂą" i "Kazimierzem Marcinkiewiczem" Total 

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
maciekw ok wiesz nikogo nie chialem obrazic moja wypowiedzia, ale moje zdanie jest wlasnie takie, Szyc naprawde jest fajnym, zabawnym, wyluzowanym, czlowiekiem. Figura tez w sumie jet ok ale przesadzila z tym luzem!!! obejrzyj program jeszcze raz i zobaczysz ze byla pijana!
Pozatym my widzowie, jestesmy po to aby oceniac , krytykowac albo chwalic
zapomnialem zwrocic wasza uwage na nagrody dla widzow w studio, w ostatnim programie laska wygrala 2 godziny lekcji j. greckiego, czy nie uwazacie tego troche za kompromitujace, chyba stac ich na jakies lepsze!
Pozatym my widzowie, jestesmy po to aby oceniac , krytykowac albo chwalic
zapomnialem zwrocic wasza uwage na nagrody dla widzow w studio, w ostatnim programie laska wygrala 2 godziny lekcji j. greckiego, czy nie uwazacie tego troche za kompromitujace, chyba stac ich na jakies lepsze!
chyba nie zabardzo rozumiesz idei tego programu, tu chodzi o to Âżeby byÂło Âśmiesznie i nagrody w studio sÂą wÂłasnie Âśmieszne a nie kompromitujÂące(co byÂło w tym kompromitujÂącego???), no chyba Âże masz jakieÂś specyficzne poczucie humoru... JeÂżeli tak bardzo program ci siĂŞ nie podoba to po co go oglÂądzasz??!ninnio25 pisze:zapomnialem zwrocic wasza uwage na nagrody dla widzow w studio, w ostatnim programie laska wygrala 2 godziny lekcji j. greckiego, czy nie uwazacie tego troche za kompromitujace, chyba stac ich na jakies lepsze!
Eh niestety nie ogladalem poniedzialkowego odcinka.
No ale koniecznie bede musial to zobaczyc w sobote.
Az 3 razy "Rozmowy w tloku" w jednym odcinku czyli nic innego nie bedzie w programie.

O kurcze jak fajnie nie moge sie doczekac. :]25 grudnia o 21:45 nadany zostanie specjalny odcinek programu Szymona Majewskiego. ÂŚwiÂąteczne "Szymon Majewski Show" bĂŞdzie skÂładaÂło siĂŞ z trzech odcinkĂłw kabaretu politycznego.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

W poniedzialek ni moglem zobaczyc SMS-a wiec obejrzalem ten program dzis. I byl jeden tekst ktory mi sie spodobal. On nie byl z "Rozmow w tloku" tylko z "Koncertu zyczen" (chyba tak to sie nazywalo
) Krystyna Loska czytala zyczenia i bylo jedno takie:
"Serdeczne pozdrowienia dla Jurka Dudka sle Krystyna z gazowni"
:evil2: Dobre to bylo. 

"Serdeczne pozdrowienia dla Jurka Dudka sle Krystyna z gazowni"

NAJLEPSZE TEKSTY W SMS
No i co i becikowe poszÂło siĂŞ czohraĂŚ do lasu
-"DODA"
Co to jest za dowcip wogóle ,na poziomie nie wiem, ryby wysokog³êbinowej "DODA"
Przepychanki szmoje boje dzikie wĂŞÂże a sÂą ciekawsze rzeczy na przykÂład Ja
"DODA"
(o Monice Brodce)Z niej taka wokalistka jak z koziej dupy nie wiem , plecaczek. "DODA"

Co to jest za dowcip wogóle ,na poziomie nie wiem, ryby wysokog³êbinowej "DODA"

Przepychanki szmoje boje dzikie wĂŞÂże a sÂą ciekawsze rzeczy na przykÂład Ja
"DODA"

(o Monice Brodce)Z niej taka wokalistka jak z koziej dupy nie wiem , plecaczek. "DODA"

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
KaczyĂąska:
- ubieram swojego mĂŞÂża od podstaw, najbardziej siĂŞ denerwuje jak mu rajtuzki podciÂągam, bo on tak o siebie nie dba. A czasem
potrafi tak bez rozumku w zimie w samych rajtuzkach na mrĂłz wybiec
Rodowicz:
- mam nadzieje, Âże te rajtuzki sÂą baweÂłniane a nie sztuczne, bo wie pani na mrozie wszystko sztywnieje
KaczyĂąska:
- daj BoÂże pani Marylu, daj BoÂże:)

- ubieram swojego mĂŞÂża od podstaw, najbardziej siĂŞ denerwuje jak mu rajtuzki podciÂągam, bo on tak o siebie nie dba. A czasem
potrafi tak bez rozumku w zimie w samych rajtuzkach na mrĂłz wybiec
Rodowicz:
- mam nadzieje, Âże te rajtuzki sÂą baweÂłniane a nie sztuczne, bo wie pani na mrozie wszystko sztywnieje
KaczyĂąska:
- daj BoÂże pani Marylu, daj BoÂże:)

jaki mail??
jak mail jest do szymona Âżeby wysyÂłaĂŚ mu jakieÂś smieszne rzeczy ktore maja szanse ukazania siĂŞ w programie???
z gory thx:):):)
Re: jaki mail??
[email protected]dana_dana pisze:jak mail jest do szymona Âżeby wysyÂłaĂŚ mu jakieÂś smieszne rzeczy ktore maja szanse ukazania siĂŞ w programie???