Polityka :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ale mi niedobrzeeee :( sÂłodycz siĂŞ leje...
Wysocka i reszta mnie powala :/ ten niedobry KwaÂśniewski i zakrĂŞt polityczny na drodze do demokracji. I teraz dopiero na prosta wychodzimy...
Fajnie...
Z tego co krĂłl Lech Aleksander i KsiĂŞÂżna MarysieĂąka mĂłwili to oni sa podobno skromni i nie Âżyja w przepychu.
A K***** podobo Kwach to miaÂł dwĂłr !!!

Przepraszam a co ja widzĂŞ teraz na ekranie ? zamek krĂłlewski tron i maÂłego ksiĂŞcia :evil2: na tronie.
Katedra krĂłlewska, zamek,tron orszak honorowy. ToÂż to istna koronacja jest :twisted: ciekawe ile to kosztuje nasze tanie paĂąstwo...
JuÂż widaĂŚ jaki to kromny czÂłowiek
Przypominam ze Kwacha w paÂłacu witaÂł tylko kucharz. Ale tak to jest ze te Âżydo masony post komunistyczne majÂą tendencjĂŞ do przesady :lol:
terraX nie powinien ciĂŞ dziwiĂŚ tak oczywisty fakt jak brak O. Dyrektora na intronizacji ... wszak on sie przygotowuje do przyjĂŞcia ÂświĂŞceĂą prymasa a potem moze i papieÂża.... :D

Co do wpadki ksiĂŞÂżnej MarysieĂąki to chodzi o to jej przeszkadzanie i wtroncanie w sejmie.... co chwile doskakiwaÂła i gadaÂła mu cos do ucha

JA CHCE KWAÂŚNIEWSKÂĄ ;( ;(;( styl klasa elegancja
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ju¿ tego nie ogl¹dam, wyÌ siê chce. Coœ mi dobrze podpowiedzia³o, ¿eby w³¹czyÌ kuriera na tvp3 i tam siê szybko z intronizacj¹ uwinêli, tewuen klepie nieustannie ten temat :evil: pierwszy raz czujê, ¿e nie potrzebujê tyle informacji na temat kraju, wiêc wy³¹czam :evil2: i lecê biÌ kaczkê na œwi¹teczny obiad oraz opanowaÌ kroki nowego taùca narodowego -kaczuszek
tara ra ra ra ra :evil2:

Ps. Nie widziaÂłam drugiego brata w sejmie, ale moÂże to tylko przeoczenie
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

terraX pisze:Ps. Nie widziaÂłam drugiego brata w sejmie, ale moÂże to tylko przeoczenie
Oj...nie udaÂła siĂŞ nam wÂładza w tym wydaniu wyborczym :( Na dobrÂą sprawĂŞ dla mnie ani KaczyĂąski ani Tusk nie majÂą prezencji wystarczajÂącej do stanowiska Prezydenta RP :(

Jednak co by nie mówiÌ o Kwaœniewskim i Jego ¿onie - byli oni naprawdê super hiper eleganck¹ par¹ w odró¿nieniu od tego co siê teraz dzieje :!:

To tyle mojego zdania !!

ps. A od KaczyĂąskiego oczekujĂŞ jednego, Âże zrobi porzÂądek(podobnie jak mu siĂŞ poniekÂąd udaÂło w Warszawie) z bandytyzmem i chuligaĂąstwem, ktĂłre niestety widaĂŚ na ulicach :(
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie TerraX to nie przeoczenie no chyba ze mamy te same zwidy :D
Ja teÂż 2 Kaczki nie widziaÂłam...

TeÂż oczekuje uwiniĂŞcia siĂŞ z bandytyzmem i twardego stanowiska wobec Rosji

Masz racjĂŞ ja tez na TVP 3 wÂączyÂłam i byÂł spokĂłj :D
A teraz non stop te 2 Kaczki pokazujÂą :/ w serwisach... Ehhh zero prezencji i elegancji KwaÂśniewskich brak gÂładkoÂści w mowie i zero poczucia humoru
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

kamuii pisze:Nie TerraX to nie przeoczenie no chyba ze mamy te same zwidy :D
Ja teÂż 2 Kaczki nie widziaÂłam...
No to chyba niezbyt dokÂładnie oglÂądaÂłyÂście (no chociaÂż kamuii napisaÂła, Âże wstaÂła o 11 a to jÂą tÂłumaczy) bo podczas zaprzysiĂŞÂżenia i i pierwszego orĂŞdzia kilkakrotnie TVN24 pokazywaÂł J.KaczyĂąskiego. No i sama Magda S. potem mĂłwiÂła o tym jakÂą twarz podczas orĂŞdzia brata miaÂł J.KaczyĂąski. :wink: :D
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Ja teÂż 2 Kaczki nie widziaÂłam...
MuszĂŞ sprostowaĂŚ i ciebie i siebie-Kaczka byÂła, widziaÂłam w ktĂłrymÂś dzienniku, te krĂłtkie rÂączki ukÂładajÂące siĂŞ w coÂś podobnego do klaÂśniĂŞcia :evil2:
kamuii pisze:TeÂż oczekuje uwiniĂŞcia siĂŞ z bandytyzmem i twardego stanowiska wobec Rosji
No to chyba jedyna nasza nadzieja... chociaÂż z bandytyzmem, to raczej Ziobro..
TVN_FAN pisze:No to chyba niezbyt dokÂładnie oglÂądaÂłyÂście (no chociaÂż kamuii napisaÂła, Âże wstaÂła o 11 a to jÂą tÂłumaczy) bo podczas zaprzysiĂŞÂżenia i i pierwszego orĂŞdzia kilkakrotnie TVN24 pokazywaÂł J.KaczyĂąskiego.
A ty nas czytasz dokÂładnie? bo ja pisaÂłam o kurierze w regionalnych, a nie o tvn24 :wink:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ja nie widziaÂłam tej 2 kaczki aniw tvn 24 ani w tvp 3 :D
no ale skoro mĂłwicie ze byÂła to pewnie tak jest :>
Z resztÂą jak staÂł w 2 rzĂŞdzie to nic dziwnego :D

Mamy za soba 1 (i jak dla mnie ostatni) wywiad z KaczkÂą
Miejsce - TVP (tak tak wiem tvn 24 byÂł 1 ale to byÂł taki mini )
Dramatis Personae - Gawryluk, SkowroĂąski vs KACZKA

To byÂła jakaÂś tragedia :/ oni swoje on swoje gadaÂła coÂś pod nosem mlaskaÂł nikt go nie rozumiaÂł nawet oni.
WyraÂźnie widaĂŚ ze siĂŞ go bojÂą :/ nawet Gawrylukowa.
Oni zadajÂą pytanie on odpowiada na inne. Gada co chce kiedy chce i ile chce. Na pytania prawie nie odpowiada. Mina grobowa zero poczucia humoru i lekkoÂści w udzielaniu wywaidĂłw.
Totalna prowizorka on nie wie gdzie ma patzreĂŚ oni jak siĂŞ maja z tÂą KaczkÂą dziwackÂą zachowaĂŚ :/
GadaÂł coÂś od rzeczy o herbacie o 3 osobie :/ masakra :( ciĂŞÂżko bedzie z nim oj ciĂŞÂżko
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

No co ty, sta³ w pierwszym :!: Nawet bym go nie zauwa¿y³a, ale jakaœ pokracznoœÌ mi siê rzuci³a w oczy i to by³o on architekt wygranej, starszy o 45 minut- brat Jaros³aw.
Dobrze, Âże opisaÂłaÂś wywiad z KaczkÂą mÂłodszÂą i jeszcze lepiej Âże ja tego nie obejrzaÂłam :evil2:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

:mur: ZaÂłamka...wÂłaÂśnie widziaÂłem w telewizji reportaÂż gdzie pokazywano zaprzysiĂŞÂżenie "od kuchni" naszego nowego prezydenta.
Najciekawsze by³o to jak pokazano "kulisy" Mszy jaka mia³a miejsce w pi¹tek :!: gdzie niestety (niestety dla niektórych) nie wszyscy mogli siê dostaÌ do Katedry i czêœÌ "fanów" prezydenta sta³a na polu s³uchaj¹c Mszy przez radio i do radia odpowiadaj¹c(zreszt¹ ten sam materia³ by³ chyba nawet w Faktach). Najciekawsze w tym wszystkim jest to, ¿e w gupie oko³o 15-20 osób, które by³y widoczne w TV 100% :evil: to by³y Panie, w zdecydowanej wiêkszoœci sympatyczki jak przypuszczam RM które stara³y siê baaaaardzo pobo¿nie i g³oœno odpowiadaÌ :evil: Dla mnie wygl¹da³o to strasznie....I nie chodzi mi tu o pobo¿noœÌ a o formê tych odpowiedzi...

PrzecieÂż jak te materiaÂł,reportaÂż (zwaÂł jak zwaÂł)poszedÂł w Âświat to wszystkie europejskie kraje bĂŞdÂą z nas miaÂły poÂśmiewisko !!
ZIMA
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

Zazdrosc z was przebija nikt nie ma tylu fanow co Prezydent i jego Maryja :D
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

sumeryjczyk pisze:Zazdrosc z was przebija nikt nie ma tylu fanow co Prezydent i jego Maryja :D
I takiego rzecznika :lol:
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Moim idealem rzecznika byl Jerzy Urban :D :D :D :D
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

sumeryjczyk pisze:Moim idealem rzecznika byl Jerzy Urban :D :D :D :D
:?: Nie Âżartuj :wink:
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Wcale nie zartuje Jerzy Urban byl dobrym rzecznikiem oczywiscie dzialal w zupelnie innej sytuacji politycznej ale ze swojego zadania wywiazywal sie swietnie .
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

No tak sporo sztuczek znaÂł :? Ale i tak komuchy robiÂły go w konia.. taka rola niewdziĂŞczna
ODPOWIEDZ