Programy erotyczne w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Seks telefony w TVN
Moim zdanie troche chore, godzina 23.17 a w TVN leci reklama Sextelefonu z blondynkÂą oczywiÂście nagÂą, Âżeby jeszcze ÂładnÂą, ale jakieÂś babsko, o 23.17. Ludzie o takiej godzinie takie rzeczy?
Rozumiem po 24, ale o 23.17? Moim zdaniem nienormalne, dzieci jeszcze oglÂądajÂą, a takie rzeczy lecÂą, pozostaje uwierzyĂŚ, Âże to byÂła wpadka i pomyÂłka, ale mimo to jest to chore, Âżeby w Vn takie rzeczy, rozumiem polsat, ale TVN ?
Rozumiem po 24, ale o 23.17? Moim zdaniem nienormalne, dzieci jeszcze oglÂądajÂą, a takie rzeczy lecÂą, pozostaje uwierzyĂŚ, Âże to byÂła wpadka i pomyÂłka, ale mimo to jest to chore, Âżeby w Vn takie rzeczy, rozumiem polsat, ale TVN ?
RMF MAXXX RuleZZZ
Monika Selimi RuleZZZ
Monika Selimi RuleZZZ
sex telefon przed 24
Pasmo ochronne obowiÂązuje od 6.00 do 23.00 wiĂŞc majÂą prawo emitowaĂŚ seks telefon.Tylko ileÂż moÂżna siĂŞ patrzeĂŚ na Âśrednio Âładne babki
Mango 24,polsat czekam a¿ katolicka TV PULS zacznie emitowaÌ seks telefon.Niech sobie kana³ zmieni¹ na PLABOY TV i ju¿.Ju¿ nie mówi¹c o tym ¿e te reklamy s¹ pe³ne b³êdów jêzykowych
:Zakradam siê do twojej laseczki ssiê j¹,a ma byÌ ssê.No ale có¿ autorzy reklamy chyba nie skonczyli podstawówki
Chocia¿ b³êdy jêzykowe to w tych reklamach najmniejszy problem 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Taa... ale kiepsko s¹ te reklamy zrobione.terraX pisze:Na Polonii1 te¿ siê mocno pr꿹 te panie![]()

Wracaj¹c do tematu to jeszcze nigdy nie widzia³em takiech rekalma na TVN choÌ bardzo czêsto ogl¹dam jakiœ film na TVN do póŸnych godzin nocnych... ale wiem ¿e na telegazecie te dzia³y z erotyka s¹ dostêpne dopiero po 23...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

no ja byÂłam w szoku jak to zobaczyÂłam:/ Chyba w srode to byÂło, po 23 ogladaÂłam cos na TVN a tu nagle jakas okropna baba mi wyskakuje. Na poczatku myslalam ze sie pomylili, ale potem pojawiÂła sie nastpena "pani" i w nastepnej przerwie to powtĂłrzyli. eh...Naprawde, mogÂą sobie takie reklamy darowac....:/
....w świecie Faktów....
-
- Czasem tu wpada
-
- Początkujący
Re: teÂż to widziaÂłem
W ktĂłry poniedziaÂłek ?? Pewnie nie ten bo nie byÂło SMS-a a i w poniedziaÂłki jeszcze nigdy nie byÂło powtĂłrki tego programu. Chyba mĂłwisz o wtorku ??Piotrek_1992 pisze:TeÂż widziaÂłem tÂą reklamĂŞ w ponidziaÂłek po powtĂłrce ,,SMS''

-
- Początkujący
Te 2 spoty teÂż lecÂą na TVN ?? :>kamuii pisze:Moje 2 ulubione to
"wyobraÂź sobie ze skradam siĂŞ do Twojej laseczki liÂże koniuszkiem jĂŞzyczka ssiĂŞ"![]()
i
" ZERÂŻNIJ NAS "![]()

-
- Początkujący
Szkaradne s¹, ale i tak lepsze ni¿ te Helgi z niemieckich kana³ów, kiedyœ dawno po 23 te¿ na DSFie dysza³y, teraz nie wiem czy s¹, ale by³y obleœnie. :dobani: Ich facjaty zniechêca³y, ¿eby zadzwoniÌ.sumeryjczyk pisze:Czasami na Polonii 1 puszczaja Polskie Dziewczyny ale ja ogladam to tylko dlatego ze jestem patriota![]()
![]()
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"