jedne juÂż za mnÂą

Jeszcze wiele przede mna :]
Na narty to siĂŞ bĂŞdĂŞ miaÂła czas wybraĂŚ jak Âśnieg stopnieje :evil2:
A gdzie nam znowu Michaek zagin¹³ ? najpierw YoTomasz teraz on :/
Moderator: Łukasz
Po ponad oœmiu latach nadawania programu informacyjnego telewizji TVN, ,,Fakty'' maj¹ zmieniÌ porê emisji. S¹ to nie oficjalne informacje jakie uda³o nam siê zdobyÌ. Zmiana pory emisji ,,Faktów'' ma byÌ spowodowana spadaj¹c¹ ogl¹dalnoœci¹ na rzecz ,,Wydarzeù''. ,,Fakty mia³yby byÌ nadawane piêtnaœcie minut póŸniej. Ale Ci, którzy ogl¹dali do tej pory o 19 ,,Fakty'' nie maj¹ siê o co martwiÌ. O godzinie 19:00 bêdzie nadawany program ,,Studio Fakty'', codzienna rozmowa z jednym z polityków. Jest prawdopodbnie mo¿liwe to, ze ,,Fakty'' bêd¹ prowadziÌ dwie osoby, co ma zwiêkszyÌ dynamikê programu. Bêd¹ równie¿ zmiany w studiu, które ju¿ kiedyœ mogliœmy zobaczyÌ. ,,Fakty'' popo³udniowe nie ulegn¹ ¿adnej zmianie. Kiedy zmiany w ,,Faktach''? To ju¿ siê nied³ugo wyjaœni.
Przy odrobinie szczĂŞÂściakamuii pisze:"nauka, to do potĂŞgi klucz" tak a jak wszystkie zbieÂżesz to zostaniesz woÂźnym :/
To super :]O trzymanie kciukĂłw nie musisz siĂŞ martwiĂŚ - jestem w tym wprawiona
No nie mów, ¿e nie znasz zagrywek TVN-uchyba nie s¹ a¿ tak g³upi beszczelni i zkoteryzowani zeby daj¹c kolejne 2 osoby do Faktów pomin¹Ì Anitê
Anita mo¿e i by znalaz³a ten czas, ale wiesz przecie¿ dobrze, ¿e jej czasem steruj¹ inni, którzy mog¹ go na Fakty nie znaleŸÌ :[ Popatrz jakim problemem jest zastanie Anity w Porankach, albo w popo³udniowych - nie ma jej tam czêœciej, ni¿ jest. A wiêc zadaniem Anity w TVN jest teraz znikaÌ jak najczêœciej, a nie istnieÌ na wizji :?Tak Funcky ona teraz tworzy to arcydzie³o ale mo¿e znajdzie weekend wolny na poprowadzenia Faktów
Po drugie, ja bardzo ucieszy³abym siê, gdyby Anita wróci³a do g³ównych - w przeciwieùstwie do Blacka.
Jest prawdopodbnie moÂżliwe to, ze ,,Fakty'' bĂŞdÂą prowadziĂŚ dwie osoby, co ma zwiĂŞkszyĂŚ dynamikĂŞ programu.
Wybacz... ooo Kamuii, ale my jak niewierny Tomasz, pĂłki nie zobaczymy, nie uwierzymykamuii pisze:ja sobie to wszystko zapisuje
Hmmm... to myslisz, Âże jedynÂą ''tvnowo-newsowo-wiktorowÂą'' zmienniczkÂą Pochanke jest Anitakamuii pisze:ale to za FAKTY ma szanse na kolejnego Wiktora....
Chyba, ¿e interesy za³atwi siê szybciej, ni¿ siê to wczeœniej zak³ada³o i wróci siê do domu, du¿o wczeœniej :evil2:Black Jack pisze:Funcky na pewno mnie nie uprzedzi, bo miêdzy 9.10, a 9.30 wywioz³em j¹ na poci¹g :evil2: A wiem, ¿e wróci póŸniej ni¿ ja![]()
PrzyznajĂŞ, to prawda, ale ta marynarka :? To juÂż przegiĂŞcie, a jeszcze wczoraj ÂżartowaliÂśmy, Âże jeÂśli Anita bĂŞdzie w Poranku, to na pewno bĂŞdzie miaÂła na sobie tĂŞ wÂłaÂśnie marynarkĂŞ :?OgĂłlnie rzecz biorÂąc Anita bardzo Âładnie wyglÂądaÂła :p
P³onne nadzieje :sad: Przestaùcie ju¿ proszê roztrz¹saÌ te plotki, bo ¿a³oœÌ serce przenika, kiedy cz³owiek sobie uœwiadomi, jak Anita jest marginalizowana, a jak powinna w rzeczywistoœci byÌ traktowana :sad:A.I.W.L.I.S pisze:A mnie coœ optymizm na zmiany w Faktach bierze tzn. ¿e "Wasza" Anita wróci![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: marcin3usb i 11 gości