Moderator: Łukasz
Czyli powinien byÌ to pawell, a nie terraX. Z³y wybór£ukasz pisze:Po tym jak entuzjastycznie zosta³ przyjêty arrow chyba nie trzeba by³o siê d³ugo zastanawiaÌ, czy terraX to odpowiednia osoba. Moderator ma byÌ inteligentyny, aktywny na forum, odpowiedzialny i ma mieÌ dobre kontakty ze mn¹ i pozosta³ymi forumowiczami, a jednoczeœnie nie za bardzo powienien siê rzucaÌ w oczy, przeszkadzaÌ. Moderator daje te¿ przyk³ad nie pisz¹c bezsensownych postów, nie ³ami¹c regulaminu. W obecnej sytuacji ca³a trójka (terrax, Marcin, arrow) spe³nia te warunki i tworzy œwietny zespó³.
Cooooooo ?? ?? ?? ?? :? :? Chyba ciê... ja nie nadajê siê na moderatora... :maruda: :dobani: :/ terraX bêdzie bardzo dobr¹ moderatork¹.FAN_TVN pisze:Czyli powinien byÌ to pawell, a nie terraX. Z³y wybór£ukasz pisze:Po tym jak entuzjastycznie zosta³ przyjêty arrow chyba nie trzeba by³o siê d³ugo zastanawiaÌ, czy terraX to odpowiednia osoba. Moderator ma byÌ inteligentyny, aktywny na forum, odpowiedzialny i ma mieÌ dobre kontakty ze mn¹ i pozosta³ymi forumowiczami, a jednoczeœnie nie za bardzo powienien siê rzucaÌ w oczy, przeszkadzaÌ. Moderator daje te¿ przyk³ad nie pisz¹c bezsensownych postów, nie ³ami¹c regulaminu. W obecnej sytuacji ca³a trójka (terrax, Marcin, arrow) spe³nia te warunki i tworzy œwietny zespó³.
No bo jeszcze buziaczki sÂą... tylko co one majÂą do idealnego moderatora...FAN_TVN pisze:Czyli powinien byĂŚ to pawell, a nie terraX. ZÂły wybĂłr
Wg. tego co poniÂżej raczej inteligentny nie jestem...Moderator ma byĂŚ inteligentyny
Swego czasu byÂłem mniej aktywny za co poniosÂłem karĂŞ...aktywny na forum
To chyba jasne. GÂłoszĂŞ prawdĂŞ i wiem wiĂŞcej (ogĂłlnie na temat redakcji tvn.tivi.pl) niÂż sobie ÂŁukasz wyobraÂża wiĂŞc konrakty sÂłabe.odpowiedzialny i ma mieĂŚ dobre kontakty ze mnÂą i pozostaÂłymi forumowiczami
Rzucam siĂŞ tak bardzo Âże jeszcze nikt nie raczyÂł wspomnieĂŚ o mnie w swoich charakterystykach.a jednoczeÂśnie nie za bardzo powienien siĂŞ rzucaĂŚ w oczy, przeszkadzaĂŚ
I proponujĂŞ na tym oÂświadczeniu nowej moderatorki zakoĂączyĂŚ tÂą dyskusjĂŞ - co miaÂło byĂŚ powiedziane i napisane zostaÂło -terraX pisze:Nie wiedziaÂłam, Âże decyzja ÂŁukasza wywoÂła aÂż tyle kontrowersji.
Wszystkim dziĂŞkujĂŞ za gÂłosy poparcia i niepoparcia i pragnĂŞ was poinformowaĂŚ, Âże bĂŞdĂŞ moderatorkÂą czy wam siĂŞ to podoba czy teÂż nie.
Do czasu jak mnie ÂŁukasz nie wywali. PotrafiĂŞ siĂŞ do jego woli zastosowaĂŚ i nie mam z tym problemu (chociaÂż jest duÂżo ode mnie mÂłodszy). RadzĂŞ to teÂż innym uÂżytkownikom.
Nie bĂŞdĂŞ pÂłakaĂŚ jeÂśli z tego powodu ktoÂś bĂŞdzie mnie lekcewaÂżyÂł i ostentacyjnie nie bedzie pisaÂł pode mnÂą.
Jest na forum sporo ludzi, ktĂłrzy nie zawracajÂą sobie gÂłowy takimi rzeczami jak nowy moderator i robiÂą dalej to co lubiÂą, czyli piszÂą o tvnie. I ja teÂż dalej bĂŞdĂŞ to robiĂŚ.
Takie decyzje zawsze budz¹ kontrowersje i sytuacja, ¿e takich kontrowersji nie ma by³aby dziwna. Ka¿dy ma swoj¹ opiniê na dany temat, jednak jak widaÌ zdecydowana wiêkszoœÌ bardzo popiera decyzjê £ukasza. Jedynie FAN_TVN nie poprar³ tej decyzji, a jak wiadomo jego na forum ju¿ nie ma.terraX pisze:Nie wiedzia³am, ¿e decyzja £ukasza wywo³a a¿ tyle kontrowersji.
SÂądzĂŞ, Âże nie bĂŞdzie takich sytuacji.Nie bĂŞdĂŞ pÂłakaĂŚ jeÂśli z tego powodu ktoÂś bĂŞdzie mnie lekcewaÂżyÂł
AleÂż Drogi SzefieÂŁukasz pisze:Przypominam, Âże 14 stycznia mam dziewiĂŞtnaste urodziny i radzĂŞ pamiĂŞtaĂŚ o Âżyczeniach.![]()
ChociaÂż w tym dniu na forum mnie nie bĂŞdzie (rano olimpiada w Rzeszowie, wieczorem studniĂłwka).
DokÂładnieTVN_FAN pisze:na forum jest nawet- w odpowiednim dziale- wÂątek do skÂładania ÂżyczeĂą dla AdminaI jak tu moÂżna zapomnieĂŚ
![]()
Rozumiemy, Âże najdalej w niedzielĂŞ pojawi siĂŞ na forum fotka ze studniĂłwki. :evil2:ÂŁukasz pisze:wieczorem studniĂłwka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości