[TVN] Detektywi

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Marita
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marita »

MoÂże i nie ona.... ja tam juÂż nie wiem ale z tymi Faktami to macie racje byÂło sÂłychaĂŚ i to wiele razy
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ja tam nie zwracam uwagi na te szczegĂłly zwiÂązane w serialach, bo w kaÂżdym jest to jakoÂś Âźle zrobione. :) No ale to nawet dobra reklama "FaktĂłw". :roll: :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »

jesli ktos nagrywa sobie niech przewinie do poczatku serialu gdzie byÂła akscja w restauracjii pierwsze spotkanie z klientka byÂłam tam Kelnerka i barmanka zadna wielllka rola ...maÂły epizod ...

mnie nie zalezaÂło na karierze tv czy cos podobnego ale zeby zobaczyc od kuchni i poznac komisarzy ..

na Pomorskiej nie byÂłam , ale spotkaÂłam Asie i Sebastiana na planie W11 dzien przed zdjeciami do DetektywĂłw
JESLI nie wierzycie odsyÂłam na bloga http://www.friedekireszta.blog.onet.pl
i uwierzycie ze JA to ja ...
jesli czyta ktoÂś nasze forum tam teÂż sa moje zdjecia wiec ...zreszta bez sensu nie jestem osoba ktĂłra kÂłamie !!! zreszta po co ..
czuje sie urazona troche wiecie ?
pawell

Aha. A tu kaÂżdy chyba myÂślaÂł Âże to bĂŞdzie jakaÂś wiĂŞksza rola. :roll: GdybyÂś nie powiedziaÂła to napewno nikt by Ciebie tam nie zauwaÂżyÂł. :roll: No ja obejrzĂŞ powtĂłrkĂŞ w poniedziaÂłek, bo mam juÂż ferie wiĂŞc zobaczĂŞ. :roll:

P.S. sorry Âże napisaÂłem ze kÂłamiesz. :wink: :)
pawell

Ale fajna wiadomoœÌ: od 6 lutego "Detektywi" bêd¹ nadawani od poniedzia³ku do pi¹tku o 18:25. :D :D Zast¹pi¹ "W11 Wydzia³ Œledczy", który równie¿ od 6 lutego bêdzie nadawany od poniedzia³ku do czwartku o 20:15. :D :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Ale fajna wiadomoœÌ: od 6 lutego "Detektywi" bêd¹ nadawani od poniedzia³ku do pi¹tku o 18:25. :D :D Zast¹pi¹ "W11 Wydzia³ Œledczy", który równie¿ od 6 lutego bêdzie nadawany od poniedzia³ku do czwartku o 20:15. :D :D

uuu..no tak coÂś przecieÂż musiali wÂłoÂżyĂŚ w miejsce NO :D CoÂś co utrzyma widowniĂŞ. No i W11 ma na to szansĂŞ, Detektywi mogliby mieĂŚ problem.
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze: CoÂś co utrzyma widowniĂŞ. No i W11 ma na to szansĂŞ, Detektywi mogliby mieĂŚ problem.
Moim zdaniem i "Detektywi" mogliby mieÌ szansê na dobr¹ ogladalnoœÌ szczególnie w œrodê i czwartek. :roll: Te dwa programy s¹ niemal identyczne ten pokazuje pracê policji, a ten prywatnych detektywów. :D :D I oba s¹ popularne, wyniki tez maj¹ podobne. :roll: Zobaczymy jak to bêdzie... :roll: :)
Marita
Nowicjusz
Nowicjusz

Sorry Marcia ale my myÂśleliÂśmy Âże to wiĂŞksza rola bĂŞdzie ale teraz to juÂż kojarzĂŞ tÂą barmankÂą :D
pawell

Hmm TVN ju¿ zacz¹³ reklamowaÌ zmiany - "Detektywi" od poniedzia³ku do pi¹tku o 18:25, "W11" od poniedzia³ku do czwartku o 20:15. :roll: W przeci¹gu 10 minut widzia³em 2 promosy. :roll:
Marita
Nowicjusz
Nowicjusz

no i dobrze
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

widzĂŞ, Âże jesteÂś nowa. PowinnaÂś poznaĂŚ ÂżelaznÂą zasadĂŞ tego forum: JeÂżeli nie masz nic to powiedzenia, to nie pisz nic.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

mi sie strasznie podobaja obecne odcinki DETEKTYWÓW spisali sie wed³ug mnie i odcinki sa b. wciagaj±ce !!!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Zgadzam siĂŞ z przed mĂłwcÂą, "Detektywi" to strzaÂł w dziesiÂątke. Ale mi jakoÂś bardziej chyba pasuje "W11-wydziaÂł Âśledczy" niewiem dlczego. Ale teraz moge oglÂądac i to i to:)
Wróciłem!!
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

jak dla mnie po tych zmianach jakie powsta³y w Wydziale Sledczym odcinki DETEKTYWÓW s± ciekawsze i jakos lepiej mi sie ogl±da ..
a odcinki W11 sa tylko wtedy bezkonkurencyjne kiedy Âśledztwa prowadzÂą Joanna i Sebastian ;)
pawell

Na 1 stronie dziesiejszego "Fakt TV" jest reklama "DetektywĂłw". OczywiÂście jest logo serialu, Marzena i Maciej oraz godzina i dni emisji no i jak na wszystkich reklamach - TVN programowo najlepsza. 8)
ODPOWIEDZ