Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

No to kurcze trzeba rozkrecic to forum i ten temacik z Magda! :] u mnie zdecydowanie namber Âłan!
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Post autor: fuksi »

Sun pisze:No to kurcze trzeba rozkrecic to forum i ten temacik z Magda! :] u mnie zdecydowanie namber Âłan!
Jestem za , a dla potwierdzenia jej wielkoÂści podzielĂŞ siĂŞ czymÂś , co ostatnio zrobiÂło na mnie ogromne wraÂżenie , a sprawcÂą byÂła oczywiÂście Pani Magda.
W bierz¹cych tematach politycznych jest mistrzyni¹ , ale w to nie w¹tpi chyba nikt , a w sobotê o 13:30 pokaza³a , ¿e polityka ta wielka , ta z przed lat nie jest jej obca i jak po mistrzowsku poprowadzi³a rozmowê.Profesor Roszkowski , który by³ goœciem móg³ odetchn¹Ì z ulg¹ , ¿e nie trafi³ na Paùciê , ale na solidnie przygotowan¹ dziennikarkê obyt¹ z tematem. Cytowa³a Kuriera z Warszawy Nowaka Jezioraùskiego,porusza³a sympatie i animozje miêdzy Wielk¹ Trójk¹,pyta³a o szanse Polski w Ja³cie i o geniusz polityczny Stalina wraca³a do Techeranu i Powstania Warszawskiego.Da³a szansê historykowi omówiÌ temat w rozmowie , a nie w monologu i jak wygl¹da³a poprostu Anio³ . Brawo Sakowska.
Sun
Początkujący
Początkujący

Zaluje ze nie bylo dane mi to ogladac ale z pewnoscia dala rade! bo w koncu przydomek BOSKA SAKOWSKA do czegos zobowiazuje ;)
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Sun pisze:Zaluje ze nie bylo dane mi to ogladac ale z pewnoscia dala rade! bo w koncu przydomek BOSKA SAKOWSKA do czegos zobowiazuje ;)
DaÂła radĂŞ? Ta dziewczyna jest poprostu doskonaÂła . Szkoda tylko , Âże tak maÂło jast jej w studiu.Gdyby dali jej szansĂŞ i poprowadziÂłaby rozmowĂŞ z goÂściem o 9:00 w Poranku albo jakiÂś Magazyn 24 godziny to wtedy by dopiero zabÂłyszczaÂła . Jestem pewny ,Âże od nikogo nie byÂłaby gorsza . Sakowska to bardzo inteligentna i oczytana dziennikarka , ktĂłra jak ryba w wodzie czuje siĂŞ w rozmowach na Âżywo , nie plÂącze siĂŞ i nie czaruje jest przygotowana i aktywna. WidaĂŚ , Âże wie o czym mĂłwi ,a do tego jest najÂładniejsza .
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Co do "GoÂścia porannego" siĂŞ zgodze, powinni jej daĂŚ szanse. Ale na magazyn "24 godziny" jest za sÂłabÂą prowadzÂącÂą poprostu jest jescze sztywna, mĂłwie jescze bo z czasem siĂŞ to zmieni.
Wróciłem!!
fuksi
Początkujący
Początkujący

Kowal pisze:Co do "GoÂścia porannego" siĂŞ zgodze, powinni jej daĂŚ szanse. Ale na magazyn "24 godziny" jest za sÂłabÂą prowadzÂącÂą poprostu jest jescze sztywna, mĂłwie jescze bo z czasem siĂŞ to zmieni.
Sztywna? Dlaczego , bo nie rzuca siê po stole na prawo i lewo? Jest bardzo sympatyczna ,a za razem bardzo rzeczowa. W rozmowach zdecydowana i stanowcza , ale to plus , ¿e dziennikarka nie jest rozlaz³¹ lalci¹, która siê bez sensu wdziêczy, tylko informuje.Sakowska jest dziennikark¹ z pierwszego garnituru. Dziœ po po³udniu w TVN24 na czerwono , ¿e Kaczyùski zwinie Sejm i natychmiast przed kamer¹ Pani Magda z goœciem Samoobrona potem LPR i co ? Nawet przez chwilê nie by³a sztywna . Powiedzia³bym nawet , ¿e ta dziennikarka jak nikt inny potrafi na zawo³anie z ka¿dym politykiem i na ka¿dy temat rozmawiaÌ z tak¹ swobod¹ . Jest doskona³a merytorycznie i taka piêkna . Sakowska poprostu jest boska.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

a teraz w livie Magdy Sakowskiej do MAGAZYNU 24GODZINY za MagdÂą SakowskÂą w caÂłosci widzimy niegdyÂś reportera FaktĂłw PawÂłA Gadomskiego(dziÂś WIADOMOÂŚCI TVP)
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
fuksi
Początkujący
Początkujący

tobi pisze:
a teraz w livie Magdy Sakowskiej do MAGAZYNU 24GODZINY za MagdÂą SakowskÂą w caÂłosci widzimy niegdyÂś reportera FaktĂłw PawÂłA Gadomskiego(dziÂś WIADOMOÂŚCI TVP)
Nawet Gadomski swojÂą twarzÂą nie jest w stanie zepsuĂŚ liva Sakowskiej.MoÂże ma chÂłopak parcie na ekran , a antene majÂą cieniutkÂą to choĂŚ przez chwilĂŞ chce pobyĂŚ w tak wybornym towarzystwie jakim jest Pani Magda .
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

nie, zwyczajnie tak sta³¹ red. Magda ¿e zaraz za ni¹ jakiœ polityk siê wypowiada³ i wszyscy dzienniakrze byli skupieni przy nim-za plecami Magdy. A Gadomski akurat sta³ za p[rawym ramieniem Magdy Sakowskiej.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
fuksi
Początkujący
Początkujący

tobi pisze:nie, zwyczajnie tak sta³¹ red. Magda ¿e zaraz za ni¹ jakiœ polityk siê wypowiada³ i wszyscy dzienniakrze byli skupieni przy nim-za plecami Magdy. A Gadomski akurat sta³ za p[rawym ramieniem Magdy Sakowskiej.
Miejsce TVN24 w Sejmie jest o tyle niefortunne , ¿e k³êbi¹ siê tam za ka¿dym razem rzesze misiów to w lewo to w prawo . Na szczêœcie nie staj¹ i nie dzwoni¹ do znajomych ,¿e w³aœnie s¹ w tv. A Sakowska i tak w tym wszystkim wychodzi zawodowo.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Magda Sakowska relacjonuje dla TVN24 (pewnie dla FaktĂłw teÂż :lol: ) wizytĂŞ prezydenta RP w Czechach. W serwisie o 14:30 nadawaÂła relacjĂŞ telefonicznÂą z Pragi.
ZIMA
Sun
Początkujący
Początkujący

Kurcze,ze tez nie moge na nia trafic! wciaz widze w relacjach tylke te blondyneczke! A juz sie obawialem ze znikla nam Madzia ;) a ja po prostu mam pecha... :oops:
fuksi
Początkujący
Początkujący

:D Sakowska z dnia na dzieĂą coraz piĂŞkniejsza :D
Ogl¹daj¹c dzisiaj serwisy zauwa¿y³em ,¿e Pani Magda ma coraz d³u¿sze w³osy co sprawia ¿e jest coraz ³dniejsza.Druga rzecz to dobrze dobrane kolczyki, które nie s¹ ma³e, ale te¿ nie s¹ nachalne s¹ trochê widoczne co daje delikatny efekt .Có¿ piêknej kobiecie nic nie szkodzi a tylko pomaga.Fajne jest te¿ wdzianko doœÌ orginalne i dobrze le¿y.
:D Nic dodaæ nic uj±æ istne BÓSTWO z tej PREZENTERKI / DZIENNIKARKI :D
Sun
Początkujący
Początkujący

No wlasnie,ma ktos jakies foty?:) Jedyny minus to te poruszane juz wczesniej stroje Pani Magdy,ale moze sie czepiamy niepotrzebnie.......
fuksi
Początkujący
Początkujący

Sun pisze:No wlasnie,ma ktos jakies foty?:) Jedyny minus to te poruszane juz wczesniej stroje Pani Magdy,ale moze sie czepiamy niepotrzebnie.......
OkoÂło 22:00 bĂŞdzie jeszcze na Âżywo a strĂłj ma dobry i te kolczyki . Polecam wszystkim ten ostatni serwis jest na kim oko zawiesiĂŚ . Super podane wiadomoÂści .WidaĂŚ , Âże czuje siĂŞ w tym Âświetnie.Szkoda tylko ,Âże tak maÂło jest Pani Magdy na antenie w charakterze prezenterki.Raz na dwa tygodni ciĂŞÂżko siĂŞ doczekaĂŚ, moÂże ktoÂś tam pomyÂśli w koĂącu i dadzÂą jej coÂś wiĂŞcej ( rozmowa o 9-tej w Poranku, albo DzieĂą na Âżywo ) Ona naprawdĂŞ jest wybitna i do tego taka piĂŞkna.
ODPOWIEDZ