pawell pisze:W piÂątek zauwaÂżyÂłem ze na polszmacie pojawiÂł siĂŞ nowy (i chyba jedyny w tej stacji) teleturniej interaktywny. "Dziewczyny w bikini".
ooo no i czyÂż terraX nie miaÂła racji nazywajÂąc CiĂŞ chodzÂącÂą encyklopediÂą google Co byÂśmy bez Ciebie zrobili - o poÂłowie rzeczy niektĂłrzy nie mieliby pojĂŞcia
A tak na powa¿nie...có¿...kolejne œci¹gniêcie pomys³u z TVN. Bowiem to dopiero TVN odniós³ sukces na interaktywnych teleturniejach. I co ?? Najpierw TV4 a teraz jak siê okazuje (bo sam tego teleturnieju nie widzia³em) tak¿e POLSAT. Có¿...
pawell pisze:W piÂątek zauwaÂżyÂłem ze na polszmacie pojawiÂł siĂŞ nowy (i chyba jedyny w tej stacji) teleturniej interaktywny. "Dziewczyny w bikini".
ooo no i czyÂż terraX nie miaÂła racji nazywajÂąc CiĂŞ chodzÂącÂą encyklopediÂą google Co byÂśmy bez Ciebie zrobili - o poÂłowie rzeczy niektĂłrzy nie mieliby pojĂŞcia
Hehe - jasne Âże terraX miaÂła racjĂŞ... :cool2:
TVN_FAN pisze:A tak na powa¿nie...có¿...kolejne œci¹gniêcie pomys³u z TVN. Bowiem to dopiero TVN odniós³ sukces na interaktywnych teleturniejach. I co ?? Najpierw TV4 a teraz jak siê okazuje (bo sam tego teleturnieju nie widzia³em) tak¿e POLSAT. Có¿...
Jeszcze wczeÂśniej byÂł jakiÂś interaktywny teleturniej na TVP 1. No ale znikÂł widocznie nie zdobyÂł popularnoÂści. Ciekawe jak dÂługo utrzymajÂą siĂŞ na TV 4 i polszmacie ??
pawell pisze:Jeszcze wczeÂśniej byÂł jakiÂś interaktywny teleturniej na TVP 1. No ale znikÂł widocznie nie zdobyÂł popularnoÂści. Ciekawe jak dÂługo utrzymajÂą siĂŞ na TV 4 i polszmacie ??
No wÂłaÂśnie !! I oto chodzi. ByÂły teleturnieje interaktywne w TVP ale co z tego ?? Kariery nie zrobiÂły...Dopiero jak TVN odniĂłsÂł sukces to inne stacje teÂż zaczĂŞÂły nadawaĂŚ swoje teleturnieje.
w najnowszym wydaniu miesiĂŞcznika press jest ciekawy, ale kontrowersyjny artykuÂł Mateusza Sosnowskiego na temat wydarzeĂą polsatu i jego twĂłrcy tomasza lisa pt. "ÂŚcigacz"
autor skupi³ siê przede wszystkim na tym jaki to Lis jest niedobry w tym sensie, ¿e na ka¿dego krzyczy bez umiaru; informatorami dziennikarza pressu byli: by³y pracownik polsatu i obecnym oczywiœcie zachowuj¹c anonimowoœÌ
zdecydowanie artykuÂł pokazaÂł tylko jednÂą stronĂŞ, bo brak w nim byÂło aktualnych wypowiedzi Lisa lub jak mĂłwi "grupy trzymajÂącej wÂładzĂŞ" w polsatowskich wydarzeniach
a myÂślaÂłem Âże press to obiektywne i rzetelne czasopismo
TO JUÂŻ PRZEGIĂCIE ! DziÂś oglÂądam sobie gazetĂŞ i widzĂŞ :
"Wydarzenia 2005 najwaÂżniejsze wydarzenia 2005 roku na pÂłycie VCD - bezpÂłatny dodatek" :mad: to juÂż nie lekkie do duÂże przegiĂŞcie !
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Dlaczego przegiĂŞcie ?? :? DomyÂślam siĂŞ Âże o podobieĂąstwo do "FaktĂłw XXI wieku". :> Ja nie widzĂŞ w tym nic zÂłego TVN nie pomyÂślaÂł Âże mĂłgÂłby zrobiĂŚ "Fakty 2005 roku" wiĂŞc to wykorzystaÂła inna redakcja...
PabloOoOo_90 pisze:DziÂś oglÂądam sobie gazetĂŞ i widzĂŞ :
To ty oglÂądasz gazety ?? :> No ja czytam, a oglÂądam zdjĂŞcia ktĂłre sÂą w niej zamieszczone. :]
Wiedzê, ¿e pan Solorz-¯ak nawet nie potrafi zachowaÌ siê w trakcie ¿a³oby! Pieni¹dze s¹ dla niego najwa¿niejsze, bo tak naprawde te 0.5 mln z³otych to tylko tyle aby nic nie straci³... szkoda s³ów :?
Tak s³ysza³em o tym, widiza³em materia³ w "Wydarzeniach" jednak mi siê wydaje, ¿e to niebedzie spory sukces, ogl¹dalnoœÌ i zyski moga byc podobne do "Tanga z aniolem" czy jak tam to siê nazywa. Ja nadal czekam na nowe odcinki "Gotowych na wszystko" Ktoœ moze wie kiedy mo¿emy sie spodziewaÌ drugiej seri??
no ciekawe czy oprawe wkoncu zlecili profesjonalnym firma czy bedzie to znowu jakies krajowy bubel - polsat nigdy nie mial pozadnej oprawy graficznej NIGDY.
press w koĂącu nie podaÂła ktĂłra firma wygraÂł aczy to byÂł velvet czy via
takie mam przeczucie Âże jest to projekt tej pierwszej
a co do loga to Âładne kolory, ale zobaczymy na koĂącowy efect