Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

Obrazek

Zombie. BARDZO trafne okreslenie, zwlaszcza patrzac na powyzsze zdjecie! Dziekuje :lol:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Jak juÂż siĂŞ masz gÂłupio wypowiadaĂŚ to nie wypowiadaj siĂŞ w ogĂłle. :mad: :evil:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
ania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ania »

TeÂż mi siĂŞ podobaÂł ostatni odcinek. ChociaÂż moÂże trochĂŞ bardziej konkretĂłw by siĂŞ przydaÂło :D Z drugiej strony, jak telewizja ma nie byĂŚ poradnikowa, a kusiĂŚ widza obrazem, to myÂślĂŞ, Âże w sumie o to chodzi..

Ania fajna. :lol: :lol:
Tomasz
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Tomasz »

ania pisze:TeÂż mi siĂŞ podobaÂł ostatni odcinek. ChociaÂż moÂże trochĂŞ bardziej konkretĂłw by siĂŞ przydaÂło :D Z drugiej strony, jak telewizja ma nie byĂŚ poradnikowa, a kusiĂŚ widza obrazem, to myÂślĂŞ, Âże w sumie o to chodzi..
Racja - najwyraÂźniej P. Ania obraÂła takÂą 'drogĂŞ' i ta forma programu mi odpowiada...

ania pisze: Ania fajna. :lol: :lol:
Zdecydowanie tak
8)
Pozdrawiam.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Anna KalczyĂąska byÂła dziÂś w Faktach :) Co prawda nie powiedziaÂła ani sÂłowa, ale byÂła :)

Tym co nie widzieli wyjaœniam, ¿e dziœ w Faktach pokazano dwa fragmenty goœcia porannego TVN24, w którym Kalczyùska rozmawia³a z dr. ¯ukowskim o... wró¿eniu z fusów ;)
Tomasz
Nowicjusz
Nowicjusz

Dziœ w Dn¯ by³o bardzo ciekawie... :) Niby to pi¹tek a doœÌ wiele siê dzia³o. Je¿eli do tego dopisaÌ, ¿e P. Anna Kalczyùska 'bra³a' w tym udzia³ relacjonuj¹c co pó³ godziny i co za piêtnaœcie minut do pe³nej godziny - to ju¿ w ogóle sympatyczny dzieù. Do tego jeszcze ta sympatyczna, s³oneczna pogoda 8)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak, nie pamiêtam kiedy ostatnio Ania w Dn¯ by³a. Bo zawsze albo GoœÌ Poranny, albo Poranek. Bardzo podoba³o mi siê jej prowadzenie. Szczególnie wywiady.

Ps. Tomaszu, nie "co pó³ godziny" tylko o wpó³ do. :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A ja widziaÂłem tylko ostatni serwis :/ No i rozmowĂŞ Ani z WierzyĂąskim, wiĂŞc dobre i to :D
Natomiat przed faktami popoÂłudniowymi miaÂłem okazjĂŞ widzieĂŚ reklamĂŞ ''Studia Europa'' - dÂługa reklama w stosunku do 15 minutowego czasu trwania programu.
Reklama wyglÂąda mniej wiĂŞcej tak:

Obrazek

Ania w ró¿nych ujêciach :D I do ka¿dego ujêcia krótki tekœcik :D

Aha, jeszcze w M24h widaĂŚ byÂło za plecami Grassa jak Ania spaceruje z notesem w rĂŞce po studio :D Pewnie szÂła nagrywaĂŚ''SE'' :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Z tego co mi wiadomo to Anna KalczyĂąska ostatnio w DnÂŻ byÂła 2 lutego czyli juÂż ponad 2 tygodnie temu.
Dzisiejszego Dnia na Âżywo z naszÂą gwiazdÂą :P niestety nie widziaÂłem, w piÂątki mam bardzo duÂżo zajĂŞĂŚ i praktycznie caÂły dzieĂą jestem po za domem.
Na szczĂŞÂście widziaÂłem JÂą wczoraj w poranku :) To byÂł juÂż drugi tydzieĂą z rzĂŞdu kiedy to Pani Ania miaÂła dyÂżur w czwartkowym poranku. Oznacza to, chyba, na staÂłe zmianĂŞ Jej porankowego grafiku, z poniedziaÂłku na czwartek.

Jutro 3 odcinek Studia Europa wie moÂże ktoÂś na jaki temat?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie trzeci, tylko czwarty :].
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Racja, mea culpa.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

To powiem jĂŞzykiem Anny KalczyĂąskiej i moim :wink: :

Ne vant espagnol langue. Ce n'est espagnol forum internet :wink: .

Ps. Salladyn bĂŞdzie miaÂł ubaw, jeÂżeli coÂś przekrĂŞciÂłem. :]
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze:Jutro 3 odcinek Studia Europa wie moÂże ktoÂś na jaki temat?
Tak, juÂż wiem :D Ale ostrzegam, powtarzam za tvn24.pl, wiĂŞc nie gwarantujĂŞ, Âże to prawda :evil2:
Edukacja
Erasmus, Leonardo da Vinci czy Sokrates - to przykÂłady programĂłw stypendialnych dla studentĂłw w UE. Nasi reporterzy Maciej Knapik i Inga RosiĂąska sprawdzili, czy warto staraĂŚ siĂŞ o takie stypendium i jak wyglÂąda w praktyce studenckie Âżycie w Belgii i Irlandii.

W tym tygodniu Parlament Europejski namawia³ paùstwa UE do wiêkszej hojnoœci dla studentów. W latach 2007-2013 stypendia maj¹ byÌ wy¿sze, ale ich liczba - ma spaœÌ ze 170 do 140 tysiêcy rocznie. Eurodeputowani uwa¿aj¹, ¿e studenci powinni czêœciej jeŸdziÌ za granicê - przywódcom Unii, którzy z trudem uzgodnili kompromis bud¿etowy w grudniu ¿al jednak pieniêdzy.

Takie podejœcie do wydatków na edukacjê nie wró¿y dobrze Europie w wyœcigu konkurencyjnoœci ze Stanami Zjednoczonymi. Jak siê studiuje w USA i dlaczego tamtejsze uniwersytety wci¹¿ s¹ najlepszymi oœrodkami naukowymi na œwiecie? O tym opowie nasz goœÌ - Agata Passent.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Tomasz
Nowicjusz
Nowicjusz

Ma ktoœ mo¿liwoœÌ nagrania jutro SE?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem, czy bĂŞdzie powtĂłrka, poniewaÂż zwykle ... ostatnio byÂła po zajawce ''Damy Pik'', no a wczoraj byÂł premierowy odcinek, wiĂŞc na ''Studio Europa'' nie byÂło czasu :/

No a dziÂś Ania w serwisach :D
CaÂła promienieje, kiedy siedzi obok niej Ryczel, a wzglĂŞdem Agnieszki Cegielskiej trochĂŞ ... uszczypliwa :D Po materiale o balu charytatywnym dziennikarzy, na ktĂłrym byÂły ''gwiazdy dziennikarstwa'', Ania zapytaÂła z uÂśmiechem od ucha do ucha AgnieszkĂŞ: ''czy byÂłaÂś na tym balu :?: '' :evil2: Na co Agnieszka, rĂłwnieÂżz uÂśmiechem odparÂła: ''podobnie jak Ty Aniu'' :evil2:
Ahhh... :D to byÂło sÂłodkie :evil2:
ODPOWIEDZ