Tak ten komentarz do Ferrari byÂł Âświetny, Justyna oczywiÂście byÂła Âświetna. A jescze jedno, Pepto fajnie, Âże daÂłeÂś capsy z archiwum, widaĂŚ jak siĂŞ Styska zmieniÂła
Kowal pisze:(...) A jescze jedno, Pepto fajnie, Âże daÂłeÂś capsy z archiwum, widaĂŚ jak siĂŞ Styska zmieniÂła
Kowalu - ja tych capsĂłw mam kilkadziesiÂąt - i na tych capsach najlepiej widaĂŚ jak Justyna inaczej wyglÂąda w kolorach radosnych, wesoÂłych i po prostu slicznych !! No ale do kolorĂłw wracaÂł nie bĂŞdĂŞ bo komuÂś znĂłw wyda siĂŞ to nudne :?
Co do programu - wreszcie doczekaÂłem siĂŞ Justyny na jakÂą czekaÂłem.
Silne, trafne riposty, sprawne komentarze do materia³ów a komentarz o Ferrari to piêkny koniec Faktów
TVN_FAN pisze: No ale do kolorĂłw wracaÂł nie bĂŞdĂŞ bo komuÂś znĂłw wyda siĂŞ to nudne :?
A wiesz, rób sobie co chcesz. Ona jest taaaaka piêkna, wiêc daj przyjemnoœÌ :? innym (nie mnie) i daj im te fotki. (Chocia¿ i tak uwa¿am, ¿e to bez sensu).
w³och pisze:A wiesz, rób sobie co chcesz. Ona jest taaaaka piêkna, wiêc daj przyjemnoœÌ :? innym (nie mnie) i daj im te fotki. (Chocia¿ i tak uwa¿am, ¿e to bez sensu).
Wiesz...nie bardzo wiem o co Ci chodzi... :?
Co do dzisiejszych FaktĂłw to byÂło dobrze. O stroju siĂŞ nie wypowiadam natomiast co do formy to Âźle nie byÂło
Wczoraj byÂło ciekawiej ale dziÂś byÂło teÂż dobrze, moÂże nie byÂło tyle nowoÂści do komentowania przez JustynĂŞ, jak i nie byÂło teÂż takich tematĂłw.
Chodzi mi o to, Âże pomyÂślaÂłem, Âże myÂślaÂłeÂś o mnie piszÂąc tu:
Kowalu - ja tych capsĂłw mam kilkadziesiÂąt - i na tych capsach najlepiej widaĂŚ jak Justyna inaczej wyglÂąda w kolorach radosnych, wesoÂłych i po prostu slicznych No ale do kolorĂłw wracaÂł nie bĂŞdĂŞ bo komuÂś znĂłw wyda siĂŞ to nudne