:: Kamil pisze:Dobrze Âże jest alternatywa dla edytowania
A coÂś jaÂśniej - bo moÂże (raczej napewno) jestem Âślepy ale takiej alternatywy nie widzĂŞ
Gdy piszesz np. 2 post pod rzÂąd to ten co piszesz jest dodawany do ostatniego o to chyba :: Kamil'owi chodziÂło I to jest dobre, ale tylko dotÂąd gdy siĂŞ pisze 2 posta gdy nie minie 48h, a jak siĂŞ da np. po 3 dniach to tam teÂż to siĂŞ dodaje i poÂźniej nikt nawet o tym nie wie Âże ja coÂś napisaÂłem... :?
MiaÂła byĂŚ opcja edytuj.Takiej opcji nie ma.WiĂŞc po prostu przykro mi to mĂłwiĂŚ ale olali to o co prosiliÂśmy.Bardzo dziwnie w takim wypadku brzmi tytuÂł tego tematu:
Drodzy forumowicze ;/
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Chodzi o to, ¿e jak bêdziesz pisa³ do danego tematu w którym post wczeœniej napisa³eœ i jest on ostatni w kolejce, to treœÌ napisanego przez ciebie drugiego postu jest automatycznie dodawana do wczeœniejszego twojego postu. KPW????
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
w³och pisze:Chodzi o to, ¿e jak bêdziesz pisa³ do danego tematu w którym post wczeœniej napisa³eœ i jest on ostatni w kolejce, to treœÌ napisanego przez ciebie drugiego postu jest automatycznie dodawana do wczeœniejszego twojego postu. KPW????
W³och nie rób ze nie idioty.To nie jest opcja edytuj Ja chcê ¿ebym móg³ nawet po pó³ roku (jeœli to mój ostatni post) poprawiÌ à na u rz ¿ i.t.d jeœli siê pomyli³eœ. KPW
Taak ProszĂŞ to teraz dopisz do swojego ostatniego posta cokolwiek. NIE MOÂżESZ BO TO NIE JEST OPCJA EDYTUJ
No wÂłaÂśnie, to nie jest opcja edytuj, tylko "proedytuj" czy "dopisywanie" jak kto woli. Jeszcze jedno, czy ja napisaÂłem, Âże to jest opcja EDYTUJ. Tylko opisaÂłem funkcjĂŞ o ktĂłrej ktoÂś wczeÂśniej napisaÂł.
Ps. £ukaszu! PrzywróÌ jeszcze podgl¹d tematu w miejscu pisania postów. Please.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
JeÂśli nie bĂŞdzie opcji edytuj to po prostu nabito nas w butelkĂŞ.
£ukasz pisze:Bardzo proszê o cierpliwoœÌ. Móg³bym ustawiÌ has³o na forum i zdj¹Ì dopiero wtedy, gdy wszystko skonfigurujê. :?
:tvn.tivi:
Na litoœÌ Bosk¹! Pracê nad forum jeszcze trwaj¹ i to nie jest oczywiœcie ostateczna wersja. Proponujê, by zg³aszaÌ uwagi po ukoùczeniu wszystkiego. £ukasz czyta ¿ale na brak funkcji edytuj po raz Bóg wie który. Opanujcie siê. Równie dobrze mo¿naby na czas zmian zamkn¹Ì forum, a tego chyba byœcie nie chcieli. Przeczytajcie raz jeszcze i uwa¿nie przenalizujcie zacytowan¹ przeze mnie wypowiedŸ £ukasza.