Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak - z pó³ miliona wiêcej widzów odnotuje :lol:

WÂątek dogorywa, nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ takiemu wraÂżeniu :( :/
Jeœli Anita bêdzie pojawia³a siê z tak¹ czêstotliwoœci¹ na wizji, jak to ma miejsce ostatnio, baaa jak to ma miejsce przez ostatnie lata, to i mnie przyjdzie spakowaÌ zabawki i przenieœÌ siê do innego w¹tku :? No bo ile mo¿na pisaÌ o dziennikarce widmo i realizowanym przez ni¹ programie widmo? :roll: Wypowiedzi staj¹ siê ..... czy jest przymiotnik od s³owa ,,widmo''? :devil: Ale nie Blacky, nie pójdê tym razem w Twoje œlady :devil: Mo¿e za³o¿ê nowy w¹tek, mój autorski? :D Np. o moim ulubionym reporterze, ale nie - on te¿ prawie jak widmo ostatnio :/ Wiêc dyskusja by³aby martwa :/
co prawda niewiele mniejsze od oryginaÂłu ale warto kliknaĂŚ
Pewnie, Âże warto :D A ten napis prawie taki, jak u Blacka w pokoju ;) :devil:
te 3 pytanka na ktĂłre od miesiĂŞcy znajÂą wszyscy odp to ma byĂŚ wywiad nie dziwie siĂŞ ze Anita znalazÂła na to czas
Na takie frazesy znajduje czas, a na powaÂżny i rzeczowy wywiad nie :x
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No bo ile moÂżna pisaĂŚ o dziennikarce widmo i realizowanym przez niÂą programie widmo?
Ja jestem twardy, tzn hardy Obrazek tak Âłatwo mnie siĂŞ Anita nie pozbĂŞdzie :devil: MoÂże siĂŞ chowaĂŚ po kÂątach, w koĂącu moÂże wyjdzie z ukrycia :lol2:
Ale spoko :D do tego czasu pewnie jeszcze nie raz spĂŞdzi mi sen z powiek Obrazek

No, ale jutro, pĂłki co, pewnie kolejny etap wdraÂżania zabawy w chowanego :? ChociaÂż tee poradki teraz takie serwisowane - dla mnie tracÂą coraz bardziej na wartoÂści :? A Anita chyba w koĂącu wyjechaÂła ''maglowaĂŚ'' jakÂą damĂŞ :roll: Nie ma kto jakich przeciekĂłw na temat kolejnej Damy? Perspektywa tej nadchodzÂącej jakoÂś mnie nie cieszy ... :? MoÂże kolejna bĂŞdzie bardziej interesujÂąca :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hmmm no tak chyba wyjechaÂła :]
w koĂącu juÂż czas miesiac siĂŞ koĂączy :] trza nowÂą Dame Pik inwigilowaĂŚ :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

... na poradek, dla ÂświĂŞtego spokoju, trzeba jednak wstaĂŚ ... a przynajmniej siĂŞ obudziĂŚ ... choĂŚ juÂż czujĂŞ po koÂściach, Âże jutro zobaczymy blondyna :?

Ale to ryzykowne jednak (wracajÂąc do DP) tak czekaĂŚ z nagraniem wywiadu do niemal ostatniej chwili ... a co by byÂło, gdyby takiego wywiadu nie daÂło sie zrealizowaĂŚ na czas? Dajmy na to historiĂŞ z Tymoszenko, kiedy ... z ktĂłrÂą Anicie udaÂło siĂŞ porozmawiaĂŚ w ostatniej chwili ... LeÂżaÂłby caÂły odcinek :? Jak wytÂłumaczyÂłaby siĂŞ wtedy tvn24 z brakĂłw programowych, tej rzeszy czekajÂącej na kolejny odcinek DP, kiedy doszÂłoby do takiej sytuacji? :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja mam propozycjĂŞ rozwiÂązania takiej sytuacji :D Nawet caÂłkiem sensownÂą ;)
PowtĂłrzyĂŚ odcinek poÂświĂŞcony Erice Steinbach :]
Ja jestem twardy, tzn hardy tak Âłatwo mnie siĂŞ Anita nie pozbĂŞdzie Obrazek
Ale popatrz jak siĂŞ stara, ÂżebyÂś o niej zapomniaÂł :lol:
MyÂśleliÂśmy jeszcze miesiÂąc temu, Âże paradoks nie moÂże zatoczyĂŚ wiĂŞkszego krĂŞgu :?
JakÂże myliliÂśmy siĂŞ :?
Anita chowa siĂŞ coraz bardziej, czego dowodzÂą ostatnio okrojone Fakty i dodatkowo jej zminimalizowana rola poradkowej hostessy od ÂświĂŞta :?

Ta sytuacja Poradkowa z serwisami dÂłuÂższymi i czĂŞstszymi niÂż wejÂścia prowadzÂącego-konferansjera byÂła chyba robiona z myÂślÂą o biednym panu Poradzie, ktĂłry teraz ma wiĂŞcej czasu na odpoczynek.
Tylko, Âże nam wcale to nie podoba siĂŞ :nie:
Bo nie doœÌ, ¿e ¿yjemy w ci¹g³ym ,,strachu'' spowodowanym niepewnoœci¹ co do obecnoœci Anity w Poradku, to na domiar z³ego teraz, gdy ju¿ Anita nas zaszczyci swoj¹ obecnoœci¹ w tym porannym programie, czêœciej znika ni¿ siê pojawia :x
KrĂŞci siĂŞpo kÂątach tego wielkiego studia zamiast mĂłwiĂŚ, mĂłwiĂŚ i jeszcze raz mĂłwiĂŚ do kamery :]
PrzecieÂż swobodnie moÂżna by ze skrĂłtĂłw serwisĂłw zrezygnowaĂŚ!
Szkoda, ¿e nam na przekór, zdecydowano siê pójœÌ w odwrotn¹ stronê i zwiêkszono objêtoœÌ serwisów, odbieraj¹c tym samym czasu na rozmowy z reporterami, goœÌmi i w koùcu mniej czasu jest na przejrzenie prasy :? Kuriozum pozosta³o bez zmian - nie tkniêto tylko prognozy pogody :lol:
do tego czasu pewnie jeszcze nie raz spĂŞdzi mi sen z powiek Obrazek
Nie raz i nie dwa ......... :? NajbliÂższa prĂłba jutro o szĂłstej :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tygodniowe przygotowania w niczym mi nie pomog³y, nie uœmierzy³y dzisiejszego bólu, który poczu³em w³¹czaj¹c o 6-stej telewizor :( Pan Poradek we w³asnej osobie :x By³ blondyn :evil: Strasznie to prze¿y³em :(
A wiêc to ju¿ jest regu³¹, ¿e w tygodniu, kiedy jest nadawany premierowy odcinek ''Seniory Pik'' Anita czmycha nagrywaÌ kolejny fascynuj¹cy wywiad :(
W takich momentach mia³bym ochotê powiedzieÌ Anicie kilka zdaù: Dama Pik to œwietny program, ale czas zaj¹Ì siê powa¿niejszymi rzeczami, nadszed³ najwy¿szy czas by przypomnieÌ o sobie!
Ta sytuacja Poradkowa z serwisami dÂłuÂższymi i czĂŞstszymi niÂż wejÂścia prowadzÂącego-konferansjera byÂła chyba robiona z myÂślÂą o biednym panu Poradzie, ktĂłry teraz ma wiĂŞcej czasu na odpoczynek.
A mnie jest aktualnie wszystko jedno :( Niech nawet ograniczÂą rolĂŞ prowadzÂącego do tego stopnia, Âże w udziale przypadaĂŚ bĂŞdzie mĂłwienie: zapraszam w imieniu XX na serwis; zapraszam w imieniu XX na skrĂłt; zapraszam w imieniu XX na sport ... pogodĂŞ ... nawet przeglÂądy prasy niechaj robi ktoÂś inny :x To caÂły czas jest do zrobienia ... dziwiĂŞ siĂŞ, Âże jeszcze nikt na to nie wpadÂł :evil:
WÂątek dogorywa
Taaa, jeszcze nasza kochana Kamuii pracuje na bana :/
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Taaa, jeszcze nasz kochana Kamuii pracuje na bana :/
MoÂże na niego nie zapracuje :devil:
Ale faktycznie, brakÂłoby nam istotnego ogniwa w dyskusji :/
Drastyczne reformy poradkowe proponujesz, Black!!! Wypluj te sÂłowa, bo jeszcze wykrakasz :devil:
W takich momentach mia³bym ochotê powiedzieÌ Anicie kilka zdaù: Dama Pik to œwietny program, ale czas zaj¹Ì siê powa¿niejszymi rzeczami, nadszed³ najwy¿szy czas by przypomnieÌ o sobie!
JuÂż myÂślaÂłam, Âże chciaÂłbyÂś jej zasygnalizowaĂŚ, Âże czas za rodzenie dzieci siĂŞ wzi¹Ì :devil: Rozumiem, Âże tobie chodzi raczej o to, Âże czas wzi¹Ì siĂŞ do roboty – o charakterze czysto zawodowym :D , ktĂłra zostanie dostrzeÂżona? :D
Aha – skoro juÂż o widocznoÂści efektĂłw pracy mowa :D utworzyÂłam sama przys³ówek od sÂłowa widmo :D WIDMATYCZNY :lol2: A kto mi zabroni tworzyĂŚ neologizmy? :D
A mnie jest aktualnie wszystko jedno :(
Nie dodaÂłeÂś jeszcze: ,,skoro i tak mam juÂż sp******ony dzieĂą :devil:
A co ma Grzesiu powiedzieĂŚ? :D W koĂącu te uÂśmiechy Anity nie byÂły skierowane bezpoÂśrednio do mnie, do Ciebie, czy kogoÂś innego, tylko do Grzesia :D A dzisiaj zamiast uÂśmiechniĂŞtej buzi Anity miaÂł przed oczyma uÂśmiechniĂŞtego i nadpobudliwego z nijakim wyrazem twarzy Jakuba :devil:

W Faktach te¿ pró¿no jutro wypatrywaÌ Anity :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Patrycja juÂż oznajmiÂła, Âże bĂŞdzie jutro :(
Wypluj te sÂłowa, bo jeszcze wykrakasz :devil:
Do czego Ty mnie namawiasz, to nie kulturalne! :devil:
Nie dodaÂłeÂś jeszcze: ,,skoro i tak mam juÂż sp******ony dzieĂą :devil:
Jak Ty siĂŞ wyraÂżasz?! ;) Ja od siebie mogĂŞ dodaĂŚ, Âże cholerna nuuuuudaaa w tym poradku dziÂś byÂła Obrazek
A co ma Grzesiu powiedzieĂŚ? [...]A dzisiaj zamiast uÂśmiechniĂŞtej buzi Anity miaÂł przed oczyma uÂśmiechniĂŞtego i nadpobudliwego z nijakim wyrazem twarzy Jakuba :devil:
A co mnie Miecugow obchodzi? Sam sobie winien :devil: MĂłgÂł Anicie jakiÂś lepszy program zaÂłatwiĂŚ :]
Rozumiem, Âże tobie chodzi raczej o to, Âże czas wzi¹Ì siĂŞ do roboty – o charakterze czysto zawodowym :D , ktĂłra zostanie dostrzeÂżona? :D
Tak :D OczywiÂście :D Tym bardziej, a moÂże zwÂłaszcza, Âże w tvn24 wielkiej kariery nie zrobi – tu nie ma siĂŞ co ÂłudziĂŚ przy aktualnym stanie rzeczy :? No, ale Âżadnego odkrycia nie dokonaÂłem :D I kiedy tutaj ludzie robiÂą kariery, ona podró¿uje sobie ... nawet nie po Âświecie, a po Europie :lol: i pewnie Âświetnie bawi siĂŞ na tej wycieczce ze znajomymi z ekipy realizujÂącej DP :?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

i pewnie Âświetnie bawi siĂŞ na tej wycieczce ze znajomymi z ekipy realizujÂącej DP
Chyba nie ÂżaÂłujesz jej zabawy? ;)
W TVN24 (w studio) na pewno Âłatwego i sielskiego Âżycia nie ma, to na obczyÂźnie niech siĂŞ zabawi :devil:
Do czego Ty mnie namawiasz, to nie kulturalne!
To nie kracz nastĂŞpnym razem! :x JuÂż nie raz udaÂło ci siĂŞ niezÂłe piekÂło wykrakaĂŚ :? WiĂŞc NIE KRACZEMY :lol2:
MĂłgÂł Anicie jakiÂś lepszy program zaÂłatwiĂŚ
Krajowe damy jednak zaangaÂżowaĂŚ – a mamy ich sporo! Mniejszy prestiÂż, ale za to roz³¹ka nie byÂłaby wtedy tak uci¹¿liwa :devil:
Patrycja juÂż oznajmiÂła, Âże bĂŞdzie jutro
PrzecieÂż i to byÂło do przewidzenia ;) Anita jak znika to na dÂługo, tak ÂżebyÂśmy to odczuli :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

W tamten piÂątek wyczuÂłem po jej poÂżegnaniu, Âże na dÂłuÂżej nas opuÂści :(
DziÂś jak co dzieĂą :D WpisaÂłem w wyszukiwarkĂŞ ulubionÂą frazĂŞ ''Anita Werner'' :D I jak co dzieĂą niewiele znalazÂłem :/ z nowoÂści jedyni rozbudowane info o kandydatkach do tytuÂłu ''ÂŁĂłdzkiej Damy Sukcesu'' :] Czy ten opis pasuje do Anity z roku 2005? :roll:
Ma³gorzata BrzeŸinska zosta³a uhonorowana tytu³em "Dama Sukcesu 2005". S³uchacze Radia Pogoda, czytelnicy "Gazety Wyborczej" i widzowie £ódzkiego Oddzia³u TVP wskazali 28 kandydatek, które ich zdaniem, poprzez dzia³alnoœÌ artystyczn¹, spo³eczn¹, aktywnoœÌ, popularnoœÌ w minionym roku przyczyni³y siê do promocji regionu ³ódzkiego. Spoœród nich wybrano siedem, które ubiega³y siê o ten zaszczytny tytu³. By³y wœród nich: Ma³gorzata Brzeziùska, Jolanta Frankowska, Magdalena Jakóbiec, Magdalena Michalak, Anita Werner, Ma³gorzata Wilk , Joanna Woœ.
WiĂŞc NIE KRACZEMY :lol2:
Dlatego ... :D
Tak mnie z¿era ciekawoœÌ kto bêdzie nastêpn¹ Dam¹, ¿e chyba udam siê zaraz do wró¿ki ... eeeh :lol: no dobra to jutro :D
Nic na to nie poradzĂŞ, Âże Suchocka maÂło mnie interesuje :| No a dziÂś 2 razy widziaÂłem reklamĂŞ – jakoÂś mnie nie zachĂŞciÂła do obejrzenia caÂłoÂści, ale mus to mus :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehehe no moze bana nie bedzie :> zobaczymy jak siĂŞ ÂŁukasz bĂŞdzie sprawowaĂŚ :devil:

Ehh :/ ja widzialam SuchockÂą juÂż 2 razy i do tego :D jeszcze spot z 1 %

kurde... nie bardzo jest niestety co pisaĂŚ :(
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To fakt kamuii :> Ale sprĂłbujĂŞ mimo to coÂś naskrobaĂŚ :D

[qute]No a dziÂś 2 razy widziaÂłem reklamĂŞ – jakoÂś mnie nie zachĂŞciÂła do obejrzenia caÂłoÂści, ale mus to mus[/quote]
Zobaczysz :D Zmienisz zdanie :D Zaczniesz ulegaĂŚ temu tajemniczemu uczuciu, kiedy wybije 15:35, a o szesnastej bĂŞdziesz juÂż rozanielony :lol2:
Czy ten opis pasuje do Anity z roku 2005?
A masz jakieÂś wÂątpliwoÂści? :devil:
poprzez dzia³alnoœÌ (...) spo³eczn¹ (...)
WeŸmy chocia¿ tê akcjê charytatywn¹ fundacji TVN, w imiê której Anita pomalowa³a, wespó³ z M³odkowskim, pralkê :D
No i ogĂłlnÂą misjĂŞ jakÂą speÂłniajÂą media, w tym przypadku medium - TVN, w ktĂłrej Anita udziela siĂŞ jako dziennikarka :D
aktywnoœÌ
Bez komentarza :/ Tutaj nawet przy sprzyjajÂącej wenie twĂłrczej nic nie wymyÂślĂŞ :devil: AktywnoÂści Anity w tym roku nie byÂło dane nam podziwaĂŚ, ale ......!!! :D Nie wiemy przecieÂż zbyt wiele o aktywnoÂści kuluarowej Anity ;) :lol2:
popularnoœÌ w minionym roku
Buuuuu :/ Cieniutko, czy raczej bladziutko ta popularnoœÌ wypada w podsumowaniu zesz³orocznym :/
ChoĂŚ trzeba zaznaczyĂŚ, Âże wizerunek Anity (chociaÂż nie w skali bilboardowej :lol2: ) widniaÂł w kilku najpoczytniejszych dziennikach i tygodniku :D

No a z dzisiaj, Fakty oczywiÂście bez Anity :(
A czy bĂŞdzie jutro :roll: Oto jest pytanie :/
Nie wiem, czy - lub raczej co - Patrycja powiedziaÂła na zakoĂączenie, bo nie dotrwaÂłam do koĂąca Flasha, mimo Âże taki krĂłtki :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ahhh... ja to mam we krwi :lol2: NapisaÂłem pierwszego posta na kolejnej stronie :lol2:
A masz jakieÂś wÂątpliwoÂści? :devil:
Nieeeee :D ÂŻadnych nie mam :devil:
Nie wiem, czy - lub raczej co - Patrycja powiedziaÂła na zakoĂączenie, bo nie dotrwaÂłam do koĂąca Flasha, mimo Âże taki krĂłtki
Funcky, nie chcê papugowaÌ ;) ale to jest do przewidzenia, ¿e i jutro Anity nie bêdzie, wszak wyjecha³a wywiad do ''Damy Pik'' nagrywaÌ :? A takich spraw nie za³atwia siê w 4 dni - bior¹c zw³aszcza pod uwagê nieuchwytnoœÌ dam :lol2: ¯e te¿ja muszê Ciê uœwiadamiaÌ ;)
JeÂśli juÂż kiedyÂś zobaczymy AnitĂŞ, nie wliczajÂąc reklam ;) to to bĂŞdzie sobota :D JeÂśli - znowu :evil: - nasi kochani polytycy nie wymyÂślÂą :evil:
Nie wiemy przecieÂż zbyt wiele o aktywnoÂści kuluarowej Anity
A ma³y fragment z tej jej kulisowej aktywnoœci mamy w poradkach czasem przed 9-t¹ :lol2: AktywnoœÌ na 6! :lol2:
Zaczniesz ulegaĂŚ temu tajemniczemu uczuciu, kiedy wybije 15:35, a o szesnastej bĂŞdziesz juÂż rozanielony :lol2:
Oby :D Anita musi siĂŞ nieÂźle postaraĂŚ :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

"Do zobaczenia jutro o 16."
Jeszcze tylko ... 6 dni dzieli nas od wielkiego wydarzenia
Albo muwimy o innym wydarzeniu, albo zostaÂło do niego piĂŞĂŚ dni. :D
Trzeba siĂŞ :rydzyk: , Âżeby kaczor znowu niczeo nie wymyÂśliÂł.
Fajny opis ma ta emotka "rydzyk"
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A ja jestem zdania, Âże ten dzieĂą, na ktĂłry siĂŞ czeka, teÂż siĂŞ wlicza do ogĂłlnego zarysu ;) Tym bardziej, Âże teraz chodzi o taki dzieĂą, ktĂłrego finalne rozwiÂązanie nie wiadomo, czy nastÂąpiÂło w granicach AM, czy PM :devil:
Ale dobra :D OdejmĂŞ ten jeden dzieĂą :lol2: Przynajmniej to bĂŞdzie oznaczaÂło, Âże nadejdzie on znacznie wczeÂśniej :lol2:
Zaczniesz ulegaĂŚ temu tajemniczemu uczuciu, kiedy wybije 15:35, a o szesnastej bĂŞdziesz juÂż rozanielony
A jeszcze to podr¹¿ê, bo niestety wró¿ka zaÂłamaÂła rĂŞce i nie byÂła w stanie przepowiedzieĂŚ, kim bĂŞdzie nastĂŞpna bohaterka :roll: To jest intrygujÂąca sprawa, bo jak do tej pory byÂły same kobiety europejki, wiĂŞc moÂże czas na jak¹œ ÂświatowÂą damĂŞ :roll: Tylko Âżeby to siĂŞ nie wiÂązaÂło z jakimÂś dÂłuÂższym wyjazdem Anity – dÂłuÂższym niÂż np. tydzieĂą :/ A jeÂśli juÂż na dÂłuÂżej wyjechali, to niech chociaÂż to bĂŞdzie jakiÂściepÂły kraj, Âżeby nam Anitka nie zmarzÂła, no i Âżeby zÂłapaÂły jÂą promienie sÂłoneczne :D Tylko nie bardzo wiem, gdzie by w takim ciepÂłym kraju znale¿Ì jakÂą znanÂą damĂŞ :roll:
Trzeba siĂŞ :rydzyk: , Âżeby kaczor znowu niczeo nie wymyÂśliÂł.
Fajny opis ma ta emotka "rydzyk"
No :D ikonka jest ''boska'' i dlatego niestety do Rydzyka nie pasuje :/ Do takiego Rydzyka to by coÂś a la Sknerus McKwack pasowaÂło :devil:
ODPOWIEDZ