Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Ja siĂŞ buntujĂŞ :) nie byÂło mnie tylko dwa dni i tyle mnie ominĂŞÂło :cry: :cry: :cry:

No wiĂŞc aÂż dwa programy :( (jak ja doceniam wynalazek techniki jakim jest wideÂło :D ) ten dekolt :devil: no i ta beznadziejnie smutna informacja, ze Kinga dopiero na antenie za dÂługieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 4 tygodnie :? !! !! Ja tak nie chcĂŞ :? :x
£ukasz pisze:Zreszt¹ we wszystkich swoich ksi¹¿kach pisa³ du¿o i œlicznie o Kindze...
No i co z tego wyszÂło ?? :(

No i co jeszcze ciekawego :P Black zacz¹³ pisaÌ w tym w¹tku :D :D nied³ugo mo¿e wiêcej postów bêdzie u Kingi jak u Anity :devil: Prowokacja £ukasza czy jak ?? :P
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To jeszcze fotki z dzisiaj:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dwie ostatnie - bardzo fajne. :D :D :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Fajne, fajne :D

Tylko wÂłaÂśnie uÂświadomiÂłem sobie sprawĂŞ nastĂŞpujÂącÂą - jeÂżeli faktycznie Kingi caÂły prawie kwiecieĂą nie bĂŞdzie to nie bĂŞdzie i teÂż zdjĂŞĂŚ :(

Mam teÂż nadziejĂŞ, Âże wÂątek nie spadnie nisko :lol: to przecieÂż caÂły miesiÂąc :(
Co sie dzieje z ludÂźmi, ktĂłrzy w lipcu, sierpniu - poczÂątek tego wÂątku - zachwycali siĂŞ uroczym Âśmiechem w Sopocie Kingi :roll: dlaczego nikt tu w tym wÂątku nie pisze, praktycznie zostaÂłem tylko ja i ÂŁukasz.

ÂŁukaszu chyba trzeba ludzi zmobilizowaĂŚ :D
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:(...)Co sie dzieje z ludÂźmi, ktĂłrzy w lipcu, sierpniu - poczÂątek tego wÂątku - zachwycali siĂŞ uroczym Âśmiechem w Sopocie Kingi :roll:
We wrzeÂśniu... :twisted: :twisted: ;)
TVN_FAN pisze:dlaczego nikt tu w tym wÂątku nie pisze, praktycznie zostaÂłem tylko ja i ÂŁukasz.(...)
Jak to nikt :?: :> przeciez pisze Black, ja czasem coÂś napiszĂŞ i wiele innych osĂłb. :P :roll: :D ;)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:We wrzeÂśniu... :twisted: :twisted: ;)
:gafa: rany jaki ja dziÂś jestem nieprzytomny...no jasne, Âże we wrzeÂśniu :D
pawell pisze:Jak to nikt :?: :> przeciez pisze Black, ja czasem coÂś napiszĂŞ i wiele innych osĂłb. :P :roll: :D ;)
no i chwaÂła Wam za to :P piszcie jak najwiĂŞcej ale znowu siĂŞ nie wyraziÂłem za jasno. :devil: ChodziÂło mi o innych userĂłw, ktĂłrzy pisali wrĂŞcz peany na czeÂśc Kingi a potem zaginĂŞli w tÂłumie :? :cry:
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

OdnoÂśnie tego Sopotu, to moÂże warto przypomnieĂŚ, jak Âładnie wyglÂąda w sÂłoĂącu. :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Uhmmm ... hmmm :mhm: :D Jakie Âładne capsiki :lol2: :P To moÂże ten poranny program by tak zawsze z jakiego ciepÂłego kraju nadawali? :tanczy:
ZwaÂżywszy na to, Âże u nas praktycznie 8 miesiĂŞcy zima :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Zobacz Black na zdjĂŞcia z Sopotu, na zdjĂŞcia z ostatniego DDTVN. Kinga w przeciwieĂąstwie do Anity lubi takie dekolty. :devil: :D :lol: :spiewa:
metrówka30
Nowicjusz
Nowicjusz

Fryzura Kingi.

Post autor: metrówka30 »

Witam.OglÂądaÂłam w niedziele DDTVN i siĂŞ poprostu zakochaÂłam w fryzurce jakÂą miaÂła Kinga. Marze o tym by sobie takÂą zrobiĂŚ i w zwiÂązku z tym mam do Was ogromnÂą proÂśbĂŞ czy nie macie czasem zdjĂŞĂŚ tyÂłu tej fryzujki.Z przodu i z boku jest niesamowita ale ciekawa jestem jak wyglÂąda z tyÂłu.Czy wszĂŞdzie ma takie loczki czy raczej z tyÂłu ma je zwiÂązane? JeÂśli moÂżecie mi pomĂłc to bardzo o to proszĂŞ :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Zobacz Black na zdjĂŞcia z Sopotu, na zdjĂŞcia z ostatniego DDTVN. Kinga w przeciwieĂąstwie do Anity lubi takie dekolty :devil: :D :lol: :spiewa:
No tak, ale Anita miaÂła w powietrzu - bĂŞdÂąc w Sopocie - kilkanaÂście stopni celcjusza mniej :tanczy: A poza tym to nie przyzwoite tak siĂŞ niegliÂżowaĂŚ :devil:
czy nie macie czasem zdjĂŞĂŚ tyÂłu tej fryzujki.Z przodu i z boku jest niesamowita ale ciekawa jestem jak wyglÂąda z tyÂłu.
ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłu :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Black Jack '62 pisze:A poza tym to nie przyzwoite tak siĂŞ niegliÂżowaĂŚ :devil:
Black, a moÂże wrzucisz tutaj tĂŞ fotkĂŞ z seriali "ZostaĂŚ miss", ktĂłrÂą zresztÂą sam Wam do wÂątku zrobiÂłem? :D Dobrze wiesz, ktĂłrÂą. :D Ja jÂą juÂż dawno zgubiÂłem... Czekam i zobaczymy kto siĂŞ nienegliÂżuje. :twisted: :brawa:
Black Jack '62 pisze:ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłu :lol:
Nie mam, ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże pierwszego posta na tym forum ktoÂś pisze wÂłaÂśnie w wÂątku o Kidze. :D Kinga nie pokazuje tyÂłka w programie. :devil:

Ale dokÂładne fotki mogĂŞ zrobiĂŚ, jak nastĂŞpnym razem pojawi siĂŞ w takiej fryzurze.
metrówka30
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: metrówka30 »

O.k. Wielkie dziĂŞki.BĂŞde Ci bardzo wdziĂŞczna.Pozdrawiam i ÂżyczĂŞ miÂłego popoÂłudnia :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ale na tej fotce przecieÂż dobrze widaĂŚ bok i tyÂł teÂż:

Obrazek
pawell

Post autor: pawell »

ÂŁukasz pisze:(...)
Black Jack '62 pisze:ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłu :lol:
Nie mam, ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże pierwszego posta na tym forum ktoÂś pisze wÂłaÂśnie w wÂątku o Kidze. :D Kinga nie pokazuje tyÂłka w programie. :devil: (...)
Poza tym w telewizji nie pokazuje siĂŞ tyÂłu :D jak to by wyglÂądaÂło... :roll: Pewnie tam by siĂŞ udaÂło zoabczyĂŚ tyÂł tylko Âże odrazu dajÂą obraz z innej kamery. :roll: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze:Poza tym w telewizji nie pokazuje siĂŞ tyÂłu :D jak to by wyglÂądaÂło... :roll: Pewnie tam by siĂŞ udaÂło zoabczyĂŚ tyÂł tylko Âże odrazu dajÂą obraz z innej kamery. :roll: :D
No tak, prezenterzy sÂą pokazywani raczej z przodu, ewentualnie z boku, ale np. reporterzy owszem pokazujÂą swoje tyÂły, no a Kinga nie jest reporterkÂą :D
Czekam i zobaczymy kto siĂŞ nienegliÂżuje
ÂŁuuuuukasz :lol: to byÂło dawno temu :lol: NaleÂżaÂło zatem uÂżyĂŚ czasu przeszÂłego :lol:
Teraz siê Anita nie niegli¿uje :lol: No mo¿e dziœ przesadzi³a trochê z g³êbokoœci¹ dekoltu ;) :lol:
ODPOWIEDZ