Brak reklam przed "Faktami"
Moderator: Łukasz
TVN ma ogĂłlnie maÂło reklam. W Polsacie np. nie dosyĂŚ Âże jest ich duÂżo to sÂądÂługie - ostatnio jak liczyÂłem to 17 minut w Nowy Rok mi wyszÂło. :? Reklamy wcale nie byÂło teÂż w programie "Solidarni z AzjÂą". Reklam nie ma w Faktach i przed nimi, w NajsÂłabszym Ogniwie jest tylko jedna. Tak trzymaĂŚ.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
PamiĂŞtacie ile reklam byÂło w trakcie filmu Hary Potter? Pewnie jeszcze wiĂŞcej bĂŞdzie podczas pierwszej czĂŞÂści WÂładcy PierÂścieni.
A tak swojÂą drogĂŞ to nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże tam nie ma reklam. ÂŻadna z propozycji TVN nie znalazÂła siĂŞ w 30 najlepiej oglÂądanych programĂłw TV. Odpowiednie dane zamieÂściÂł Aro. (W dodatku sÂą to dane AGB, waszej ulubionej firmy
)
A tak swojÂą drogĂŞ to nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże tam nie ma reklam. ÂŻadna z propozycji TVN nie znalazÂła siĂŞ w 30 najlepiej oglÂądanych programĂłw TV. Odpowiednie dane zamieÂściÂł Aro. (W dodatku sÂą to dane AGB, waszej ulubionej firmy

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
No, "Harry Potter" faktycznie miaÂł duÂżo dÂługich przerw.
Ale podobno nastĂŞpnego dnia, sobotni film nie zostaÂł przerwany ani jednÂą reklamÂą... przez co skoĂączyÂł siĂŞ o 20 minut wczeÂśniej.
Dyskutowano o tym na forum gazety - stÂąd wiem, bo sam nie oglÂądaÂłem.

Ale podobno nastĂŞpnego dnia, sobotni film nie zostaÂł przerwany ani jednÂą reklamÂą... przez co skoĂączyÂł siĂŞ o 20 minut wczeÂśniej.

Dyskutowano o tym na forum gazety - stÂąd wiem, bo sam nie oglÂądaÂłem.
No to, ¿e reklam nie ma w serwisie informacyjnym to ¿adna nowoœÌReklam nie ma w Faktach i przed nimi

-
- Fan Forum
- Kontakt:
"A teraz przerywamy program by nadaĂŚ reklamy..."
lub
"A tuÂż po reklamach w Faktach powiemy o.... Bogdan Rymanowski, zostaĂącie paĂąstwo z nami!"
WyobraÂżacie sobie takÂą sytuacjĂŞ?

lub
"A tuÂż po reklamach w Faktach powiemy o.... Bogdan Rymanowski, zostaĂącie paĂąstwo z nami!"
WyobraÂżacie sobie takÂą sytuacjĂŞ?

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
To wynika z poÂśpiechu.
NiezÂły lol z tego wyszedÂł.
jeÂśli chodzi o Polsat, to wcale mnie nie zdziwi sytuacja, gdy prognozĂŞ pogody przerwiÂą reklamÂą.
To by³a proszê paùstwa pogoda dla Europy. Prognoza dla Polski, po krótkiej pó³godzinnej przerwie na reklamy.

jeÂśli chodzi o Polsat, to wcale mnie nie zdziwi sytuacja, gdy prognozĂŞ pogody przerwiÂą reklamÂą.

To by³a proszê paùstwa pogoda dla Europy. Prognoza dla Polski, po krótkiej pó³godzinnej przerwie na reklamy.

Ostatnio zmieniony sobota 05 lut 2005, 14:12 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
W sprawie TVN - reklamy trwaj¹ krócej ni¿ Polsacie, ale w niektórych programach s¹ wyj¹tkowo dra¿ni¹ce. Przyk³ad "Mamy ciê!": pierwszy blok zaczyna siê 5 minut po rozpoczêciu audycji, nastêpny jakieœ 20 minut póŸniej.
O Polsacie to w ogóle nie ma co gadaÌ. Nie doœÌ, ¿e d³ugie bloki ze spotami, to jeszcze brak pomys³ów na audycje. Jak mo¿e "Bar" emitowaÌ sto razy przez dwa lata? Ciekawe kto to ogl¹da poza kolegami i rodzin¹ uczestników.
O Polsacie to w ogóle nie ma co gadaÌ. Nie doœÌ, ¿e d³ugie bloki ze spotami, to jeszcze brak pomys³ów na audycje. Jak mo¿e "Bar" emitowaÌ sto razy przez dwa lata? Ciekawe kto to ogl¹da poza kolegami i rodzin¹ uczestników.
Polski maÂłomiasteczkowy czy wrĂŞcz wiejski plebs, niewyksztaÂłcony nie posiadajÂący w swoim kartoniku coÂś takiego jak TVN. ChodÂż i ten powoli ale jednak poziom obniÂża do POLkiczu vel Polsat.Racjonalista pisze: Ciekawe kto to oglÂąda poza kolegami i rodzinÂą uczestnikĂłw.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Co sÂądzicie o braku reklam przed faktami?
"Ciao debil"-niezÂłe 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Co sÂądzicie o braku reklam
Ale ja jestem tu od niedawna
i tego nie sÂłyszaÂłem.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
A jak ta sytuacja wglÂąda obecnie, bo niby nie ma tych reklam, ale czasem puszczÂą z jeden spot. Np ostatnio przed faktami reklamujĂŞ Radio ZÂłote Przeboje...Marcin pisze:Reklam nie ma w Faktach i przed nimi
Na stronie Biura Reklamy widnieje wpis : "18:59 - Przed fakty" oznaczony gwaizdkÂą.
PoniÂżej wyjaÂśnienie:
* blok ekskluzywny tworzony na Âżyczenie klienta, nie sprzedawany w ramach pakietĂłw GRP, zawierajÂący maksimum 1 spot 30"
blok eksluzywny - fajnie brzmi, ale co to tak na prawde znaczy?
Czyli jest "zrobiony" na specjalne Âżyczenie klientamichal641 pisze:(...)blok eksluzywny - fajnie brzmi, ale co to tak na prawde znaczy?

A czasem teÂż przed "Faktami" jest wiecej reklam, ale tylko programĂłw TVN (autopromocja).

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!