POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

No to bĂŞdÂą mieli mocne czwartkowe pasmo. O 20 "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna", potem "Gotowe na wszystko", a koĂączy wszystko Lis.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

terraX pisze:No to bĂŞdÂą mieli mocne czwartkowe pasmo. O 20 "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna", potem "Gotowe na wszystko", a koĂączy wszystko Lis.
No doÂśyĂŚ mocne, ale czy pokona rĂłwnie mocne (jak nie mocniejsze) i bardzo popularne pasmo w TVN :?:
"W11 - WydziaÂł Âśledczy" :arrow: "Na WspĂłlnej" :arrow: i od nastĂŞpnego czwartku "Wielkie ucieczki". :roll:

Napewno "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna" bĂŞdzie popularna wÂśrĂłd kobiet, ba to jest pewne... :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Jestem przeraÂżona programem "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna", a raczej tymi uczestniczkami. PrzecieÂż te kobiety sÂą Âładne!! Po co one chcÂą sobie robiĂŚ operacje plastyczne?

Ogl¹da³am na ró¿nych kana³ach te programy i najbardziej utkwi³y mi w pamiêci uczestniczki z USA, to by³y prawdziwe maszkarony, z rozszczepem podniebienia, jakimiœ wadami naprawdê du¿ymi, a Polki s¹ normalne!! :shock:
A oprawa muzyczna powala z nĂłg: M.Jackson i "Requiem dla snu" :devil:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

I po pierwszym odcinku "Chce byc piekna". Przeciez te kobiety nie byly brzydkie ale zakompleksione. Im nie potrzebny chirurg a psycholog i terapia!! Myslalem Âże w takim programie pojawia sie osoby majace naprawde duze problemy z urodÂą. Poza tym troche ta muzyka denerwujÂąca. Oceniam 1 odcinek na 3/5.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Super Ekspress pisze:GorÂące kulisy nowej propozycji telewizji Polsat
To, co widzowie zobaczÂą na Âżywo w programie "Show!Time" zaleÂży od reÂżysera i operatora kamery. "Super Express" widziaÂł znacznie wiĂŞcej.

WesoÂło byÂło juÂż na prĂłbach. Dorota Wellman (41 l.) byÂła zachwycona dekoracjÂą. - DuÂża jestem, ale duÂża jestem - powtarzaÂła, gdy stanĂŞÂła na przygotowanym dla siebie podwyÂższeniu. Po prĂłbie nie martwiÂła siĂŞ o siebie, a o wystĂŞpujÂących z niÂą tancerzy, ktĂłrzy w czasie show brali jÂą na rĂŞce. - Odpocznijcie. Noszenie tak duÂżego ciĂŞÂżaru musi byĂŚ mĂŞczÂące - mĂłwiÂła.

Adrenalina Tygrysa
Siódme poty wciska³ te¿ z siebie bokser Dariusz Michalczewski (38 l.). Po wystêpie ociera³ pot bia³¹ chusteczk¹ i zdenerwowany odpala³ papierosa za papierosem.

- To zabawa, ale jest w tym te¿ troszeczkê adrenaliny. ZaœpiewaÌ i skoordynowaÌ wszystko jest trudno. Rêce na dó³, do góry, kroki i jeszcze tekst. Mo¿e nie denerwujê siê tak jak przed walk¹, ale mimo wszystko - zdradzi³ nam przed programem.

NerwĂłw nie byÂło za to widaĂŚ po modelce Karolinie Malinowskiej (21 l.). W czasie swojej prĂłby uczyÂła miĂŞÂśniakĂłw puszczaĂŚ baĂąki i owijaÂła szalem Janusza JĂłzefowicza (47 l.), ktĂłry nie protestowaÂł, cokolwiek jego uczennica z nim robiÂła.

Na kolanach u JĂłzefowicza
W czasie wystêpu na ¿ywo prowadz¹cy program dopytywa³ siê o relacje miêdzy re¿yserem a seksown¹ uczennic¹. - Mo¿e zaœpiewasz mu daddy (tatusiu - red.) - dopytywa³ modelkê. - Jest za m³ody na mojego tatusia - odpar³a, a po skoùczonym wystêpie usiad³a seksownie na jego kolanach. - Nie mog³am siê powstrzymaÌ - wyjaœni³a. Co na to m¹¿ modelki - Olivier Janiak (31 l.)? Nie wiadomo, bo na wystêpie go nie by³o. Ale musi mieÌ nerwy ze stali...

Seksowny suwaczek Koroniewskiej
PomyliÂły siĂŞ im programy? KarolinĂŞ dopingowaÂła ostro gwiazda "TaĂąca z gwiazdami", Joanna Koroniewska (28 l.) wraz z narzeczonym Maciejem Dowborem (28 l.). Zakochani nagrodzili wystĂŞp koleÂżanki gÂłoÂśnymi brawami, a gdy nie musieli klaskaĂŚ, zajmowali siĂŞ sobÂą. Asia gÂładziÂła swojego chÂłopaka po udzie. On z kolei bawiÂł siĂŞ zamkami u jej kozakĂłw.

InteresujÂące kulisy "hitu" Polsatu :D w wydaniu Super Ekspresu :D
ZIMA
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

w najnowszym "Tele Œwiecie" jest art dotycz¹cy i¿ KRRIT naklaza³a zdj¹Ì z anteny "Nieustraszonych i kube w. Powinni ca³kiem ten polszat zlikwidowaÌ to telewizja rozpusty, nawet w rocznice œmierci papie¿a ¿adnego filmu nieda³a tylko jakieœ telenowele i kabarecijki
pawell

ZnalazÂłem juÂż wynik 1 odcinka "ChcĂŞ byc piĂŞkna":
Gazeta Wyborcza pisze:(...)Takie jest przesÂłanie serialu dokumentalnego, a wÂłaÂściwie filmu reklamowego, zatytuÂłowanego "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna", ktĂłrego pierwszy odcinek w czwartek w Polsacie obejrzaÂło 2,5 mln widzĂłw.(...)
No to nawet jest dobry wynik, ale spodziewaÂłem siĂŞ wiĂŞkszego - okoÂło lub ponad 3 mln. :roll: WiĂŞc chyba jednak ten program nie bĂŞdzie hitem... :roll:
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redaktor »

pawell pisze:WiĂŞc chyba jednak ten program nie bĂŞdzie hitem... :roll:
Tak jak kaÂżda inna produkcja Polsatu :devil:
pawell

redaktor pisze:
pawell pisze:WiĂŞc chyba jednak ten program nie bĂŞdzie hitem... :roll:
Tak jak kaÂżda inna produkcja Polsatu :devil:
No tak czego siĂŞ polszmat nie dotknie to zepsuje. PrzykÂładem moÂże byĂŚ ten "Show!Time". :roll: Gazety pisaÂły Âże to przebije "Taniec z gwiazdami", a tu jak na ten czas nadawania bardzo marny wynik. :) A jeszcze lepszym przykÂładem jest serial "Kochaj mnie, kochaj" - reklamowany jeszcze jako serialowy hit. :devil: A to przecieÂż taki badziew. :/

Program "ChcĂŞ byĂŚ piĂŞkna" teÂż w niektĂłrych momentach jest nudny nie wiem jak tam byÂło w zagranicznych edycjach... :roll:

Jedyny program, który tam jest i mi siê podoba to "Grasz czy nie grasz". :roll: Fajny dobrze go sie ogl¹da i przede wszystkim ciekawy. Wynik tego te¿ dobry ok. 3,5 mln. ale gdyby polszmat przesun¹³ by to na 20 i dobrze by wypromowa³ to ogl¹dalnoœÌ mo¿e by³aby wy¿sza... :roll: :D
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Oto zdjĂŞcia, ktĂłre dostaÂłem mailem\
Obrazek

Obrazek
tomu19
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomu19 »

w najnowszym "Tele Œwiecie" jest art dotycz¹cy i¿ KRRIT naklaza³a zdj¹Ì z anteny "Nieustraszonych i kube w. Powinni ca³kiem ten polszat zlikwidowaÌ to telewizja rozpusty, nawet w rocznice œmierci papie¿a ¿adnego filmu nieda³a tylko jakieœ telenowele i kabarecijki
lepiej sobie przeczytaj jeszcze raz ten post, bo sÂą tam takie bzdury, Âże muszĂŞ kilka zdaĂą napisaĂŚ w odpowiedzi.
ja rozumiem moÂżna nie lubiĂŚ, nawet nie znosiĂŚ polsatu czy tvnu, kaÂżdy ma swĂłj gust, ale to Âże polsat powinien zostaĂŚ zlikwidowany, bo zostaÂł ukarany przez "czÂłonkĂłw" krritv z paniÂą kruk na czele, ktĂłra sterowana jest przez naszych ukochanych bliÂźniakĂłw (nie lubiÂących Lisa) to tego juÂż nie mogĂŞ zrozumieĂŚ. ok Âżeby jeszcze kara siĂŞ im naleÂżaÂła. Polsat zostaÂł ukarany za to Âże nie stosuje siĂŞ u nich cenzury,
to juÂż prĂŞdzej tvn powinien zostaĂŚ ukarany za swojego pracownika, czyli SzczukĂŞ (ale to teÂż bzdura) za to Âże nieumyÂślnie obraziÂła MadziĂŞ Buczek

A ostanie zdanie to s¹ ju¿ k³amstwa. No, ale jak sie polega na Tele Œwiecie. Telewizja Polsat wyemitowa³a o 18:00 film dotycz¹cy papie¿a JP2 i Benedykta, o 18:50 - wydarzenia w ca³oœci poœwiêcone rocznicy œmierci, o 21:37 przerwany program. I to jest twoim zdaniem nic? Kolejne k³amstwo: to o jakich kabaretach mowa? Program Halamy zosta³ wycofany, wiêc ¿adnego nie by³o. A seriale? tvn te¿ w niedziele puszcza³ seriale, ale ja nie widzê w tym nic z³ego, jak¹œ ¿a³obê mieliœmy czy co?

podsumowujÂąc twĂłj post muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże byÂł na zerowym poziomie, ale przede wszystkim byÂły w nim informacje nie prawdziwe, moÂże nie z twojej winy, ale jak sie polega na TELE Âświecie to juÂż Âświadczy o tobie....
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

a to to przepraszam
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

WidaĂŚ Âże nie oglÂądaÂłeÂś Polsatu tomu19 8) Polsat jako jedyny program o 21.37 nie przerwaÂł program wiem bo oglÂądaÂłem 8)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

tomu19 pisze:[(...) to juÂż prĂŞdzej tvn powinien zostaĂŚ ukarany za swojego pracownika, czyli SzczukĂŞ (ale to teÂż bzdura) za to Âże nieumyÂślnie obraziÂła MadziĂŞ Buczek (...)
Na pewno nie "prĂŞdzej", mĂłj drogi. Bo w takim razie, jeÂśli np. Marcin Meller by kogoÂś zabiÂł, to czy TVN pÂłaciÂłby odszkodowanie rodzinie pokrzywdzonych...? :rozglada:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Maciek pisze:
tomu19 pisze:[(...) to juÂż prĂŞdzej tvn powinien zostaĂŚ ukarany za swojego pracownika, czyli SzczukĂŞ (ale to teÂż bzdura) za to Âże nieumyÂślnie obraziÂła MadziĂŞ Buczek (...)
Na pewno nie "prĂŞdzej", mĂłj drogi. Bo w takim razie, jeÂśli np. Marcin Meller by kogoÂś zabiÂł, to czy TVN pÂłaciÂłby odszkodowanie rodzinie pokrzywdzonych...? :rozglada:
To, ¿e kazia wypowiedzia³a siê tak okropnie to jej natura, ale Polsat powinien wyci¹Ì ten fragmentm, czyli wina polsatu

[ Dodano: Czw Kwi 06, 2006 2:50 pm ]
Onet.pl pisze o programie "Chce byĂŚ piĂŞkna" http://wiadomosci.onet.pl/1326509,720,kioskart.html
a swojÂą drogÂą nierozumiem tych kobiet
ODPOWIEDZ