PojawiÂła siĂŞ dopiero w serwisie o dwunastej .....

A wiĂŞc Flash dzisiaj :]
Moderator: Łukasz
To akurat dziwne, bo zawsze rozpakowywaÂła siĂŞ ... gdzieÂś ... w okolicach 8-smej rano. Ale moÂże miaÂła coÂś do poprawienia w zajawce i wolaÂła to dziÂś zrobiĂŚ, niÂż np. jutro do pracy znowu przyjeÂżdÂżaĂŚPojawiÂła siĂŞ dopiero w serwisie o dwunastej .....
:hahaha: :hahaha: a ja coÂś temu ~N odpisaÂłem, ale niestety nie dali mojego komentarza.ProwadzÂąca teÂż jest nie za bardzo. Koszmarny gÂłos i maÂło polotu. Jednym sÂłowem program jest ciĂŞÂżki nudny i Âśmierdzi naftalinÂą.
~N, 06.04.2006 10:05
(...)ProwadzÂąca nie potrafi zadaĂŚ trafnych pytaĂą tylko grzebie siĂŞ w banaÂłach i sili na wyszukane komantarze do tego wielkiego nic.
Niestety nie napiszĂŞ.wÂłoch pisze:To moÂże napisz nam tutaj co odpisaÂłeÂś temu "N".
Hm... :mhm: ja nigdzie nie napisa³em ¿e zabraniam komuœ pisaÌ o kimœ co chce, a jak ju¿ napisze to mogê to skomentowaÌ - mam do tego prawo tak jak on ma je do wyra¿enia swojej opini na jakiœ temat. Ten/ta N ma o Anicie odmienne zdanie ni¿ ja i na tamtym forum napisa³em jakie ja je mam o tej dziennikarce. :]arti pisze:(...)Mo¿na bezgranicznie wielbiÌ jak¹œ postaÌ TV, ale nie mozna przecie¿ zabraniaÌ ludziom wyra¿ania swoich opinii!!!(...)
Ehhh :/ Nie mo¿na tych s³ów, tego zamieszania bagatelizowaÌ, bo jutro mo¿emy przez to zamieszanie zajawki nie zobaczyÌ :/od politycznych przepychanek koalicyjnych
Wczoraj byÂł :]PS Czy w faktach popoÂłudniowych to juÂż z forszpana zrezygnowali? Czy tylko dziÂś nie byÂło? Wczoraj nie zwrĂłciÂłem uwagi na to, czy byÂł![]()
Nie wiem czy warto bo osoba ktĂła to pisaÂła sama pewnie Âśmierdzi tyle ze gnojem a nie naftalinÂą (poniewaÂż prowadzi retoryke rodem z kibla)... najprawdopodobniej to ktĂłraÂś zazdrosna koleÂżanka z redakcji...ProwadzÂąca teÂż jest nie za bardzo. Koszmarny gÂłos i maÂło polotu. Jednym sÂłowem program jest ciĂŞÂżki nudny i Âśmierdzi naftalinÂą.
Innym prezenterĂłw tam tak nie mĂłwiÂą.Po co komu ten program?
Ja czasem zerkam, ale tylko wtedy gdy prowadzi Porada, Werner odrzuca od telewizora.
I wÂłasnie napisaÂłem mu to samo co teraz Ty - Âże Âśmierdzi...kamuii pisze:Nie wiem czy warto bo osoba ktĂła to pisaÂła sama pewnie Âśmierdzi tyle ze gnojem a nie naftalinÂą (poniewaÂż prowadzi retoryke rodem z kibla)... najprawdopodobniej to ktĂłraÂś zazdrosna koleÂżanka z redakcji...
Nie wiem czy ju¿ znalaz³aœ jak nie to to jest tu> http://www.tvn24.pl/381046,magazyn.htmlkamuii pisze:Ale napisze coœ niecoœ tam... tylko musze znaleŸÌ.
Oczywiœcie ¿e mo¿e byÌ ¿aden arti nikomu niczego nie zabroni. :] Od tego s¹ fani tych osób ja przyznam ¿e jestem fanem tych 3 paù no i tego ca³ego TVN-u.kamuii pisze:Arti skoro na forum mozê byÌ kó³ko wzajemnej adroacji TVN, Justyny P , Kazimiery Szczuki to czemu nie Anity Werner :> ???
Bo nie napisa³em :] Przecie¿ wieesz, wiecie, ¿e nie jestem tak oszczêdny w s³owach jeœli idzie o Anitê i jej pracê - o tych kategoriach zwyk³em pisaÌ wiêcej :] Nigdy zreszt¹ nie stwierdzi³em kategorycznie, ¿e ogl¹dam DP tylko ze wzglêdu na Anitê, ale wszystko obj¹³em przypuszczeniem, ¿e gdyby nie osoba Anity pewnie nie skusi³bym siê na ten program :] A zreszt¹Black - naprawdê napisa³eœ te s³owa na tamtym forum? WierzyÌ mi siê nie chce
Ja uwaÂżam, Âże Anita powinna jeszcze trochĂŞ poczekaĂŚ na przyjÂście Kamila Durczoka do FaktĂłw. Dwie hipotezy:Ale ten, ci idioci, zawistni bardzo zresztÂą, niech piszÂą MoÂże, jeÂśli Anita to przeczyta, uÂświadomi sobie, Âże nie tĂŞdy droga do kariery, sukcesu i sÂławy. ÂŻe sÂłowa MaÂłgorzaty Domagalik wypowiedziane dla ''Press'': ''to nie jest program na miarĂŞ moÂżliwoÂści dziennikarki (Anity)'', Anita weÂźmie sobie do serca i przemyÂśli, czy warto siĂŞ tak mĂŞczyĂŚ i poÂświĂŞcaĂŚ dla stacji z niszowÂą oglÂądalnoÂściÂą, ktĂłrej szefowie nie doceniajÂą prawdziwych talentĂłw
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości