[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

JeÂżeli Ola wystÂąpi w finale to tak jak mĂłwisz na pewno bĂŞdzie byÂła pierwsza dama . WedÂług mnie na widowni zasiÂądzie takÂże byÂły prezydent . Ale to jest tylko moja opinia . :D
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
Lex_2005
Początkujący
Początkujący

Super Express zwĂŞszyÂł SKANDAL !!!

Post autor: Lex_2005 »

"Wielka Âściema sÂłodkiej Oli K."

SE dowodzi, Âże Ola KwaÂśniewska jest INSTRUKTORKÂĄ taĂąca !! Tylko kto tu naciÂąga ?? :klamca:

http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... position=1

Nawet jeÂśli to prawda to ÂżyczĂŞ jej wygranej :tanczy:
alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: alexander89 »

SuperExpress ......... zrobi wszystko aby zniszczyĂŚ Âżycie gwiazd....
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Tylko, Âże umiejĂŞtnoÂści z salsy niezbyt sÂą pomocne przy walcu, czy tangu... Nie wiem dlaczego akurat siĂŞ uparli na OlĂŞ - majÂą jeszcze Mroczka do opisania :). PrzecieÂż on teÂż kiedyÂś sporo taĂączyÂł i braÂł kilkakrotnie udziaÂł w turnijeach i konkursach tanecznych i to ponoĂŚ z niezÂłym skutkiem.
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

podmark pisze:Tylko, Âże umiejĂŞtnoÂści z salsy niezbyt sÂą pomocne przy walcu, czy tangu... Nie wiem dlaczego akurat siĂŞ uparli na OlĂŞ - majÂą jeszcze Mroczka do opisania :). PrzecieÂż on teÂż kiedyÂś sporo taĂączyÂł i braÂł kilkakrotnie udziaÂł w turnijeach i konkursach tanecznych i to ponoĂŚ z niezÂłym skutkiem.

..z t¹ ró¿nic¹ ,¿e Mroczek nie œciemnia³ , ¿e nie potrafi pl¹saÌ na parkiecie. A Ola K. udawa³a cnotkê. Ale jak to mówi¹ ....jaki ojciec taka córka.....
alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: alexander89 »

Oj tomas40 bez przesady!!

To juÂż poniÂżej pasa. A ja myÂśle ,Âże bujda puszczona przez gazete jest pewnym rodzajem ataku na Olke. Nie bĂŞde sie wypowiadal na temat antyfanĂłw Olki ale ja patrze na taniec, zmÂądrzaÂłem bo na poczatku 3 edycji mĂłwiÂłem ze 1 odpadnie KrĂŞglicka bo nie byÂła mi znana i przezemnie nie lubiana, ale po 1 odcinku zakochalem sie w jej tancu byla super zwlaszcza podczas tanca do piosenki "Can Get You Out Of My Head". A Ola radzi sobie Âświetnie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

onet.pl
Taniec z gwiazdami" przemieniÂł siĂŞ w "Telewizyjne szaleĂąstwo"

Od trzech sezonów ca³a Polska emocjonuje siê zmaganiami gwiazd i tancerzy w emitowanym na antenie TVN programie "Taniec z gwiazdami". Teraz g³ównych bohaterów show bêdzie mo¿na zobaczyÌ na ¿ywo.

W PolskĂŞ rusza estradowa – dostĂŞpna dla wielu widzĂłw - wersja programu telewizyjnego "Taniec z gwiazdami". BĂŞdzie to prawdziwe "Telewizyjne szaleĂąstwo", czyli "Taniec z gwiazdami na Âżywo w Twoim mieÂście" – show taneczne, w ktĂłrym zobaczycie 8 gwiazdorskich par znanych z anteny TVN.

Spektakl re¿yseruje Wojciech Iwaùski (re¿yser, wspó³twórca sukcesu programu telewizyjnego). Choreografi¹ zaj¹³ siê Agustino Egurroli, a muzyk¹ - Orkiestra Adama Sztaby. Ca³oœÌ show dope³ni¹ kreacje przygotowane przez Dorotê Williams oraz efekty wizualne.

KanwĂŞ scenariusza widowiska, stanowiĂŚ bĂŞdzie program telewizyjny - z jego zapleczem i przygotowaniami. Widzowie zobaczÂą to wszystko, co dzieje siĂŞ za kulisami i na salach prĂłb. Na estradzie zaprezentujemy specjalne wersje najpopularniejszych przebojĂłw (muzycznych i tanecznych) z udziaÂłem 8 par tanecznych z towarzyszeniem grupy baletowej VOLT.

SkÂład gwiazdorskiej obsady zostanie ogÂłoszony w najbliÂższÂą niedzielĂŞ (7 maja) o godzinie 20.05 na antenie TVN – w kolejnym odcinku programu "Taniec z gwiazdami".

Trasa "Telewizyjnego szaleĂąstwa" odwiedzi najwiĂŞksze hale w 11 miastach, w kaÂżdym mieÂście odbĂŞdÂą siĂŞ dwa spektakle. Trasa obejmie:

28 maja - GdaĂąsk – hala „Olivia” - godz. 16.00 i 19.00
30 maja - Bydgoszcz – hala „ÂŁuczniczka” - godz. 18.00 i 20.30
1 czerwca - ÂŁĂłdÂź – hala „MOSiR” - godz. 18.00 i 20.30
4 czerwca - PoznaĂą – hala „Arena” - godz. 16.00 i 19.00
6 czerwca - WÂłocÂławek – hala MistrzĂłw - godz. 18.00 i 20.30
8 czerwca - Opole - hala „OkrÂąglak” - godz. 18.00 i 20.30
11 czerwca - Katowice – „Spodek” - godz. 16.00 i 19.00
13 czerwca - Warszawa – hala „Torwar” - godz. 18.00 i 20.30
21 czerwca - RzeszĂłw – hala ROSiR - godz. 18.00 i 20.30
24 czerwca - BeÂłchatĂłw – Hala BOT - godz. 16.00 i 19.00
28 czerwca - WrocÂław – „Hala Ludowa” - godz. 18.00 i 20.30

Bilety dostĂŞpne w cenach:

VIP - 150 zÂł (do kupienia od 4 maja)
Kat. 1 - 100 zÂł
Kat. 2 - 80 zÂł
Kat. 3 - 50 zÂł.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Fajnie, ale ciekawe czy widzowie bĂŞdÂą chcieli wydaĂŚ na to takie pieniÂądze - szczegĂłlnie na I kategoriĂŞ. :> III kat. jeszcze jakoÂś moÂże byĂŚ. :D :roll:

WidaĂŚ robiÂą co mogÂą Âżeby dobrze wykorzystaĂŚ te '5 minut' i zeby trochĂŞ zarobiĂŚ. :> Pewnoe co nieco stacja teÂż dostanie, bo to zareklamujÂą w najbliÂższym "TaĂącu z gwiazdami". :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Fajnie chyba wybiore sie do WÂłocÂławka. Ceny wysokie ale przeciez w koncu zatanczÂą gwiazdy jednego z najwiekszych show ostatnich lat.

[ Dodano: PiÂą Maj 05, 2006 10:59 am ]
Ostatni program obejrzaÂło 6 mln widzĂłw - nadal wysoko. Tumczasem Show!Time zaledwie 1,5 mln.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Czy wiadomo coÂś o 4 edycji 'TaĂąca'?
nightking
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: nightking »

kubasz pisze:Czy wiadomo coÂś o 4 edycji 'TaĂąca'?
Chyba nie i jak dla mnie to dobrze bo troche mi sie ten program przejadÂł wole zeby co tydzien w niedziele byl Riket.
Nie powiem produkcja fajna ale cos mi w tej edycji juz nie pasuje :?
TVN - i wszystko jasne
ratraciak
Początkujący
Początkujący

Post autor: ratraciak »

Ja sÂądzĂŞ Âże TVN wyprodukuje 4. edycjĂŞ bo byÂłoby niemÂądre zaprzestaĂŚ produkcji sztandarowego programu stacji
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

ratraciak pisze:Ja sÂądzĂŞ Âże TVN wyprodukuje 4. edycjĂŞ bo byÂłoby niemÂądre zaprzestaĂŚ produkcji sztandarowego programu stacji
A ja mam nadziejê ¿e nie, poniewa¿ mimo,¿e ten program ma wysok¹ ogl¹dalnoœÌ , jest dobrze realizowany, ciekawy et cetera, nie jest pomys³ z takim wielkim potencja³em, lekko naci¹gany, z braku innych pomys³ów, (choÌ uwa¿am TzG na lodzie za jeszczze wieksze naci¹ganie pomys³u). najlepszymi programami by³y : Idol, Robinson, Agent , ciekawsze i bez wielkiego wymyslania i kombinowania. nied³ugo moze bedziemy ogl¹daÌ prawo jazdy z gwiazdami, skoki na spadochronie z gwiazdami, malowanie z gwiazdami itp, a to juz jest bardzo md³e :roll:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Lepiej ¿eby nie by³o 4 edycji bo wydaje mi sie ¿e bedzie miala slab¹ ogl¹dalnoœÌ. Z kolei z drugiej strony TVNowi bedzie trudno zast¹piÌ "Taniec" innym programem ktory tez by zebral tylu widzów. Miejmy nadzieje, ¿e TVN do wrzeœnia coœ wymyœli. [/i]
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
pawell

Post autor: pawell »

Ja myÂślĂŞ, Âże jednak zrobiÂą jeszcze jednÂą edycjĂŞ. :] Tym programem Âżyje caÂła Polska i pewnie TVN bedzie chciaÂł to trochĂŞ przedÂłuÂżyĂŚ - wezmÂą dobre i popularne gwiazdy i moÂże byĂŚ tak dobrze jak w 3 edycji. :] Zobaczymy co czas przyniesie. :P

Co do "Taniec z gwiazdami" - tour po Polsce to zrobili tego specjalnÂą stronĂŞ >>> http://tanieczgwiazdami.onet.pl/tour/index.html . :) Dzisiaj ogÂłoszÂą kto bĂŞdzie taĂączyÂł... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ