Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

MaÂła ciekawostka na dzisiaj: oglÂądaÂłam powtĂłrkĂŞ Multikina, gdzie relacjonowali festiwal polskich filmĂłw w Los Angeles. Pokazali tam Al'a Pacino w towarzystwie dwĂłch wysokich dziewczyn. Jedna z nich, gdy obrĂłciÂła siĂŞ bokiem do kamery, bardzo przypominaÂła AnitĂŞ. :mhm: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Mandi pisze:MaÂła ciekawostka na dzisiaj: oglÂądaÂłam powtĂłrkĂŞ Multikina, gdzie relacjonowali festiwal polskich filmĂłw w Los Angeles. Pokazali tam Al'a Pacino w towarzystwie dwĂłch wysokich dziewczyn. Jedna z nich, gdy obrĂłciÂła siĂŞ bokiem do kamery, bardzo przypominaÂła AnitĂŞ. :mhm: :lol:
No to moÂże to byÂła Anita :lol: PostanowiÂła jednak do show biznessu wrĂłciĂŚ :>

A dziewczyny wcale nie musiaÂły byĂŚ tak bardzo wysokie, bo Al Pacino ma chyba 170 cm wzrostu, wiĂŞc duÂżo nie trzeba byÂło, Âżeby byÂły wyÂższe :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Ale macie wyszukane pomysÂły na powĂłd odejÂścia Anity z Poranka TVN24 ;)
MyÂślĂŞ, Âże Anita zrozumiaÂła, Âże to nie jest program dla powaÂżnej i liczÂącej siĂŞ dziennikarki.
A Poranek od pewnego czasu jest programem w ktĂłrum prowadzÂący ma niewiele do powiedzenia i wniesienia doĂą swojego intelektu czy przemycenia zwykÂłego pomysÂłu :?
ZauwaÂżyÂłem Âże taki Âłysawy pan podrzuca Jakubowi Poradzie takie kartki na ktĂłrych jest napisane najprawdopodobniej co ma mĂłwiĂŚ w nastĂŞpnym wejÂściu.
To nie zmienia jednak faktu Âże Anity rezygnacja to wielka strata dla tego programu ktĂłrego poziom zawsze ratowaÂła. Poza tym teraz bardzo trudno jest jÂą gdziekolwiek spotakĂŚ :( A jeszcze ta historia z wczorajszÂą ktĂłtszÂą wersjÂą 'Damy Pik' ktĂłrej nie byÂło :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak, tak obieÂżyÂświecie masz racjĂŞ - poradki to post ÂścisÂły dla gÂłodnych intelektualnie, ale teraz dziĂŞi temu, Âże Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia poradka i zajĂŞÂła siĂŞ w 100% ''DamÂą Pik'',od ponad dwĂłch tygodni nie byÂło jej ani sekundy na wizji :?
Smutne :cry:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Zapominasz o reklamach i ...jednej zajawce. :D Biznes o poranku, reklama Damy pik i "FaktĂłw". :lol: ChociaÂż w reklamach teÂż nieurodzaj, bo zdjĂŞli reklamĂŞ 1% - po podatakch juÂż. :D

I po raz kolejny sprawwdza siĂŞ hasÂło Blacka - nigdy nie jest tak Âźle, Âże gorzej byĂŚ juÂż nie moÂże. BojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ, co bĂŞdzie jesieniÂą. :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Zapominasz o reklamach i ...jednej zajawce. :D Biznes o poranku, reklama Damy pik i "FaktĂłw". :lol:
Przepraszam bardzo ... :> w poradkach nadaj¹ jeszcze tê reklamê biznesu z Anit¹ :> Mimo, ¿e ona ju¿ go nie prowadzi? :lol: Ja ani reklamy DP ani Faktów nie widzia³em ... no ale nie w³¹czam zbyt czêsto tvn24 :?
Marcin pisze:I po raz kolejny sprawwdza siĂŞ hasÂło Blacka - nigdy nie jest tak Âźle, Âże gorzej byĂŚ juÂż nie moÂże. BojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ, co bĂŞdzie jesieniÂą. :devil:
Marcin - moje ¿yciowe motto brzmi: ''nigdy nie jest tak Ÿle, ¿e nie mo¿e byÌ gorzej'' - tu siê wyra¿a przypuszczenie pesymisty, czy raczej najjaœniejsza oczywistoœÌ, ¿e jak jest Ÿle, to siê nie przejmujê, bo zawsze w³aœnie mo¿e byÌ gorzej ;)

Ale chyba zaczynam opracowywaĂŚ nowe motto - raczej optymistycznie brzmiÂące :tanczy:
Ostatnio zmieniony niedziela 14 maja 2006, 11:37 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No reklama biznesu ciÂągle leci, tak samo jak "Damy Pik". "FaktĂłw" sÂą nowe teraz, Anita przy komputerze, Patrycji jest wiĂŞcej. To uwaÂżnaije oglÂądaj, bo teraz reklamy tylko nam zostajÂą. :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tzn. ta raklama faktĂłw to z tej serii, co kiedyÂś? Taka dynamiczna muzyka i dynamicznie zmieniajÂący siĂŞ obraz?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Tak, z tej serii. Ale teraz sÂą nowe ujĂŞcia itd. itp. Nie widziaÂłeÂś ich? :shock:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Tak, z tej serii. Ale teraz sÂą nowe ujĂŞcia itd. itp. Nie widziaÂłeÂś ich? :shock:
Nie :( :red:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Przez AnitĂŞ dostajĂŞ halucynacji. :twisted: Jak tylko w TVN24 pokazujÂą wysokie dziewczyny z ciemnymi wÂłosami to ja zastanawim siĂŞ w jakim stopniu przypominajÂą one p.Werner. Oto do czego moÂże doprowadziĂŚ tĂŞsknota. :devil: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

WiĂŞc pozostajÂą nam halucynacje i reklamy z udziaÂłem Anity :(

Jak myÂślicie, bĂŞdzie Anita w tym tygodniu :>
Black Jack '62 pisze: Nie :( :red:

Black gratulujĂŞ - to chyba twoja najkrĂłtsza wypowiedÂź na tym forum :brawa: :devil:

WiĂŞc biorĂŞ przykÂład z ciebie i przenoszĂŞ siĂŞ tutaj :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:WiĂŞc pozostajÂą nam halucynacje i reklamy z udziaÂłem Anity :(

Jak myÂślicie, bĂŞdzie Anita w tym tygodniu :>
WidziaÂłem, widziaÂłem :jupi: reklamĂŞ biznesu w poradku :devil: AleÂż jestem usatysfakcjonowany, Âże udaÂło mi siĂŞ w koĂącu na AnitĂŞ w tivi natrafiĂŚ :devil:
Black Jack '62 pisze: Nie :( :red:
Black gratulujĂŞ - to chyba twoja najkrĂłtsza wypowiedÂź na tym forum :brawa: :devil:
DziĂŞki :lol2: JuÂż szykujĂŞ do pobicia tego rekordu :lol2:
No ja teÂż w to miejsce dziÂś zajrzaÂłem :neutral: :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze: WidziaÂłem, widziaÂłem :jupi: reklamĂŞ biznesu w poradku :devil: AleÂż jestem usatysfakcjonowany, Âże udaÂło mi siĂŞ w koĂącu na AnitĂŞ w tivi natrafiĂŚ :devil:
A ja zero godzin, zero minut, zero sekund ...... :( KtĂłrego to kwietnia Anita ostatnio byÂła na wizji :roll:

No ja teÂż w to miejsce dziÂś zajrzaÂłem :neutral: :lol2:
I dzisiaj znowu :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Mo¿e to bêdzie lekki OT ale muszê zaspokoiÌ swoj¹ ciekawoœÌ, kto wczoraj prowadzi³ Fakty popo³udniowe? Redo by³a w Wieczornym raporcie i w podsumowaniu dnia o 23:30 wiêc nie chce mi siê wierzyÌ, ¿e by³a równie¿ w faktach.
ODPOWIEDZ