Beata Sadowska
Moderator: Łukasz
Beata Sadowska
czy ona nie prowadzi³a kiedyœ, na pocz¹tku istnienia tvn, faktów? nie wiem dlaczego ale coœ mi siê kojarzy ¿e widzia³em j¹ w tym programie (wtedy by³y jeszcze jakieœ wydania rano i w po³udnie, wiêc mo¿e w którymœ z tych) ale nigdzie nie mogê znaleŸÌ zadnych informacji na ten temat, a moze mi siê tylko tak wydaje? 

Re: Beata Sadowska
Prowadzi³a obok M³odkowskiego i Konopki "Fakty" na TV Wis³a. W TVN widzia³em j¹ w "Co za dzieù" i "Ciê¿ko rannych pantoflach" oraz w "Pepsi Chart". Ca³kiem mo¿liwe, ¿e prowadzi³a tak¿e jakieœ wydana Faktów na TVN. Ja raz widzia³em Jolantê Konopkê na pocz¹tku istnienia TVN w niedzielnych "Faktach" o 12.00.arrow.pablo pisze:czy ona nie prowadzi³a kiedyœ, na pocz¹tku istnienia tvn, faktów? nie wiem dlaczego ale coœ mi siê kojarzy ¿e widzia³em j¹ w tym programie (wtedy by³y jeszcze jakieœ wydania rano i w po³udnie, wiêc mo¿e w którymœ z tych) ale nigdzie nie mogê znaleŸÌ zadnych informacji na ten temat, a moze mi siê tylko tak wydaje?
Ja ju¿ mam to trochê za mg³¹, lecz wydaje mi siê, ¿e Fakty o 12.00 by³y tylko w niedzielê (wtedy TVP1 zdaje siê przesunê³a swoje niedzielne Wiadomoœci z 12.00 na 13.00 ¿eby na ¿ywo dawaÌ Anio³ Paùski, sobotnie pozosta³y bez zmian o 12.00). TVN zaraz tê godzinê sobie zaj¹³. I uda³o mu siê. Ja od lat by³em przyzwyczajony, ¿e o 12.00 by³y "Wiadomoœci" a¿ tu nagle zniknê³y i czêsto te "Fakty" ogl¹da³em.baryla pisze:szkoda, ze niema juz faktow o 12 i jakiegos porannego wydania...
A moÂże i byÂły codziennie tylko, Âże byÂłem wtedy w szkole. Ale wtedy dublowali by WiadomoÂści... Nie mam starych ramĂłwek...
A w "Pantoflach" byÂły jakieÂś flesze

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Marka tvn24 jest znana choĂŚby z codziennej reklamy w faktach.
TVN24 jest uznawana za telewizjĂŞ bardzo wiarygodnÂą, profesjonalnÂą,opiniotwĂłrczÂą telewizjĂŞ.
Jeszcze jakiÂś czas temu nie byÂło tvn24 we wszystkich najwiĂŞkszych sieciach kablowych czy w cyfrowym polsacie ale teraz jest.
Fajnie by byÂło aby w przyszÂłoÂści byÂła dostĂŞpna we wszystkich czy prawie wszystkich sieciach kablowych. Wtedy ludzie nie byliby tak uzaleÂżnieni od tvp.

TVN24 jest uznawana za telewizjĂŞ bardzo wiarygodnÂą, profesjonalnÂą,opiniotwĂłrczÂą telewizjĂŞ.
Jeszcze jakiÂś czas temu nie byÂło tvn24 we wszystkich najwiĂŞkszych sieciach kablowych czy w cyfrowym polsacie ale teraz jest.
Fajnie by byÂło aby w przyszÂłoÂści byÂła dostĂŞpna we wszystkich czy prawie wszystkich sieciach kablowych. Wtedy ludzie nie byliby tak uzaleÂżnieni od tvp.
CzyÂżby chodziÂło Ci o tvnmaniaka...? PrzecieÂż wszyscy wiedzÂą, to dlaczego nie napisaĂŚ? Jeszcze trochĂŞ i bĂŞdziecie pisaĂŚ "(...) na Sami Wiecie jakiej stronie"...michos pisze:To byÂł program informacyjno-rozrywkowy "Co za dzieĂą"
WiĂŞcej o tym programie jest na konkurencji tvn.personal(aby nie draÂżniĂŚ nikogo nie wymieniam tej strony ale chyba kaÂżdy wie o kogo chodzi)

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ