Yes, yes, yes

WyÂłoniÂła siĂŞ
Jaka wystrojona
No juÂż od poczÂątku serwis widaĂŚ byÂło, Âże fakt, iÂż siedzieĂŚ musi w tym studio w tak piĂŞknÂą pogodĂŞ nie cieszy jej za bardzo, ale poszÂło

Pierwszy serwis prawie bez problemĂłw.
Zapowiedzi poukÂładaÂła sobie Âładne
Z drugim by³o ju¿ nieco gorzej. Nie doœÌ, ¿e zacz¹³ siê z 3 minutowym opóŸnieniem, to jeszcze w trakcie mieli problem z wyemitowanem ''setki'' no ale dziêki temu Anita patrzy³a na nas tylko mrugaj¹c oczyma
Koledzy z reÂżyserki chyba dostanÂą z kopa ... :devil: Za to, Âże dwa razy jÂą nabrali, a koniec koĂącĂłw nie wyemitowali tej ''setki''

Przynajmniej Anita miaÂła minĂŞ takÂą, ktĂłra na wskazanÂą przeze mnie kolej rzeczy by wskazywaÂła :spiewa: :devil:
[ Dodano: Sro Lip 19, 2006 10:09 pm ]
Œroda 19 lipca odznaczona ju¿ ... kolorem ... jeszcze nie wiem jakim, poniewa¿ te serwisy przed raportem zmieni³y nieco rzeczywistoœÌ grafikow¹ Anity :devil: Ale ja sobie i tym poradzê
Ju¿ na wstêpie raportu Anita da³a po sobie poznaÌ, ¿e ogl¹da³a najprawdopodobniej fakty g³ówne, poniewa¿ przejê³a gesty i ton Justyny Pochanke :]
PóŸniej po kilku minutach raportu na domiar z³ego oznajmi³a radoœnie z uœmiechem na twarzy, ¿e bêd¹ teraz retransmitowaÌ rozmowê G. Miecugowa z premierem :devil: Zesz³o kilkanaœcie minut raportu w ten sposób :? PóŸniej dali jakiœ materia³ i patrz¹c sobie z Maciejem Knapikiem w oczy, pozegnali siê i zaprosili na kolejn¹ czêœÌ raportu, w której zreszt¹ niczego wielkiego nie by³o :? poza kilkoma krótkimi materia³ami, w których lektorami byli na przemian Anita i Maciej i materia³em Korczyùskiego o placu zabaw (i co Marcin? :devil: ). PóŸniej ju¿ tylko zapowiedŸ sportu, krótka i ¿artobliwa rozmowa z Majewskim, Anita speedem po¿egna³a siê w imieniu swoim i Macieja i tyle j¹ dziœ widzieliœmy :?