W sumie,skoro czyta serwisy,to rzeczywiœcie nie wymaga aby tworzy³a specjaln¹ kreacjê przed kamer¹.Inaczej w raporcie,kiedy taka umiejêtnoœÌ jest wymagana.W serwisach,odnoszê wra¿enie,¿e w pewnych sytuacjach przes³adza,tzn sposób prezentacji informacji nie odpowiada ich treœci.terraX pisze: Ale ona czyta serwisy... Jak ma Dn¿ to pojawia siê co godzinê, wtedy nie mo¿e zbyt rzucaÌ siê w oczy, kto by wytrzyma³ tak¹ prezenterkê, która zape³nia sob¹ ca³y ekran?![]()
A dlaczego szare myszki prezenterskie nie mogÂą siĂŞ rozwijaĂŚ?Tadli idzie to nieÂźle.WÂłaÂśnie takie myszki przeistaczajÂą siĂŞ w przyszÂłe gwiazdy..Beata szara myszka??????? A kto to wymyÂśliÂł? PiszÂąc jednoczesnie, Âże jest kreatywna. Jedno drugie wyklucza. To ja chcĂŞ wiĂŞcej TAKICH szarych myszek. Jest absolutnie zabĂłjcza!
Zabija mnie czasem jej nadmierny uÂśmiech,to nie wychodzi naturalnie.Swobodnie siĂŞ czuje przed kamerÂą,ale dla mnie coÂś nie gra.A te jej akcentowanie!Koszmar!ÂŻartujĂŞ

Tadla z tego,co siĂŞ tu dowiedziaÂłem musi byĂŚ i jest w porzÂądku.respect.Jednak kiedy pojawia siĂŞ na wizji,wolĂŞ poczytaĂŚ pasek z informacjami na dole szklanego ekranu..that's all.