Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Aivlis
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Aivlis »

Kurcze, a ja piÂątkowy raport i PD przegapiÂłam :cry: :cry: :cry: MoÂże ktoÂś zrobiÂł capsa?

No ale czekam na poniedziaÂłek, na AniĂŞ-reporterkĂŞ, wszak ja juÂż o tym wiedziaÂłam 2 tygodnie temu i ode mnie dowiedziaÂł siĂŞ Maciekw.

Tak na marginesie, przychodzĂŞ tu bo tu jest odrobina wolnoÂści od pewnego osobnika... I mam nadzeje, Âże Blacku z mojego powodu (ze ja tam pisaÂłam) nie odeszÂłeÂś z poprzedniego forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W najnowszej Gali... ciekawa anegdotka :) Obrazek
Aivlis
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Aivlis »

DziĂŞki nika za info jestes wielka, juz zaczynam polowac na tĂŞ gazetĂŞ... Jejku jak sie cieksze, mogÂłabys zeskanowac okÂładkĂŞ, to Âłatwiej mi w oko wpadnie. ProszĂŞ :)

EDIT - zapominiaÂłam
A co do artykuliku - mam nadziejĂŞ, Âże historia wymyÂślona na potrzeby Gali :D
Bo chyba nie oszalaÂła, zeby mĂłwiĂŚ o tym co mĂłwili na jakims tam spotkaniu, narazajÂąc sie na utrate zycia!
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Aivlis pisze:DziĂŞki nika za info jestes wielka

to fakt mam 175cm wzrostu :lol:
Aivlis pisze: juz zaczynam polowac na tĂŞ gazetĂŞ... Jejku jak sie cieksze, mogÂłabys zeskanowac okÂładkĂŞ, to Âłatwiej mi w oko wpadnie. ProszĂŞ :)
proÂściej jak podam link do strobki www tejÂże gazety , no i jak otworzysz strone to po prawej bĂŞdzie ta okÂładka, na ktĂłrej jest Monika Brodka
link do www Gali
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Aivlis pisze:juz zaczynam polowac na tĂŞ gazetĂŞ...
heheee a ja juÂż jÂą upolowaÂłem! :P :P MyÂślĂŞ,Âże Kalcza mĂłwi w tym artykule praaawdĂŞ :> Bo niby czemu miaÂłaby kÂłamaĂŚ :klamca:

Nika,thx 4 megagalaktyczny scan :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

MoÂże z tym "zmyÂśleniem" przsadziÂłam, jak z lekka historia troche ubarwiona, ze tak powiem. przeciez to logiczne e gdyby ten tir byÂł blizej to Ania by siĂŞ przesuneÂła, albo jak mĂŞczenik smierciÂą sÂławy TVNowi przyniosÂła ;)

Ale ten pan operator, widac, lubi AniĂŞ, skoro pobiegÂł jÂą ratowac :D

No i jak tylko nika napisaÂłas to pobiegÂłam do sklepu, a tam - nie ma.. :( Ale mam czas do 20 mama gdzieÂś na mieÂście mi kupi przy okazji. Mama teÂż lubi AniĂŞ.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

A.I.W.L.I.S. pisze:
No i jak tylko nika napisaÂłas to pobiegÂłam do sklepu, a tam - nie ma.. :( Ale mam czas do 20 mama gdzieÂś na mieÂście mi kupi przy okazji. Mama teÂż lubi AniĂŞ.
ÂŻyczĂŞ powodzenia w takim razie, widzisz u mnie nie ma problemu w kaÂżdym sklepie, kiosku w ktĂłrym dziÂś byÂłam Gala leÂżaÂła na pĂŞczki... Co miasto to inaczej, przez ostatnie 3 tygodnie byÂłam w gĂłrach ÂświĂŞtokrzyskich i tam teÂż byÂły problemy z rĂłznymi gazetami.
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Widzia³am wczoraj materia³ Ani w serwisie o 18.30. Bardzo fajny, o spadaj¹cym bezprobociu, przepasci miêdzy bogatymi a biednymi, trudach rodziny wielodzietnej... Bardzo dobrze go przygotowa³a, a ja jeszcze capsa uchwici³am, bo by³am przy komputerze, ale nie w³¹czy³am IE tylko Mozill¹ zrobi³am, i ona ma takie coœ przy zapisie obrazków, ¿e jak zapisywa³am to jeden taki fajny jak sta³a z tym facetem nie uda³ siê i zosta³ tylko ten :arrow:

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A t¹ pani¹ te¿ lubiê, ale jest jak dla mnie wielk¹ zagadk¹ :roll: Pod wieloma wzglêdami :roll: Ale g³ównie dlatego, ¿e jej kariera dziennikarska to raz szybuje w górê, to znów obni¿a loty ;) Nie chcê byÌ Ÿle zrozumiany, bardzo j¹ podziwiam, bo czego siê nie dotknie to zawsze jest bardzo profesjonalnie wykonane. Ale nie rozumiem jak mo¿na normalnie funkcjonowaÌ w zawodzie bêd¹c raz kimœ wa¿niejszym, a póŸniej znowu kimœ mniej wa¿nym :roll:
Nie ma tej hierarchii awansowania, tylko taka jazda kolejkÂą gĂłrskÂą :roll: Ale moÂże taki zmienny tryb niektĂłrym odpowiada :neutral:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

ALe nie zawsze rola reporterki to degradacja... Pod warunkiem, ze ma wa¿ne sprawy, a z tym u Ani to rzeczywiœcie jest ró¿nie.

MĂłwiĂŞ, Âże bycie reprterkÂą to nei degradacja, bo wsytarczy choĂŚby przypomniec sobie WiadomoÂści sprzed kilku lat- K. Kolenda-Zaleska byÂła reporterkÂą, ale powszechnie znana i szanowanÂą. Teraz w Faktach jest podobnie.

Jak mi kiedyœ ktoœ powiedzia³, Ania zaczyna siê kreowaÌ na publicystkê-reporterkê, tak jak Kolenda-Zaleska. Nie wiem, mo¿e to i dobrze, choÌ ja osobiœcie najchêtniej z jej dotychczasowych ról widê w raportach i programie GoœÌ poranny... W tym statnim jest na prawdê œwietna. :) Natomiast ju¿ jako reporterka - te¿ Jej praca jest na wysokim poziomie, lae wydaje mi sie jednak, ¿e na wy¿szym poziomie jest jej "prezenterowanie" ( ;) ) i publicystyka.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

To Kalcza dzisiaj podczas Raportu Pop. :

Obrazek

MĂłwiÂąc o powodzi z Warszawy nie za bardzo moÂże siĂŞ wykazaĂŚ swoimi zdolnoÂściami dziennikarskimi.Sylwia Walendowska jest na miejscu,gdzie tÂą powĂłdÂź naprawdĂŞ widaĂŚ i tam jest dopiero nawaÂł pracy.Gdyby sytuacja siĂŞ odwrĂłciÂła,to wtedy Kalcza miaÂłaby wiĂŞksze pole manewru zaprezentowaĂŚ siĂŞ jako reporterka i pokazaĂŚ na co jÂą staĂŚ.Ciekawe w jaki sposĂłb prowadziÂłaby Magazyn 24h... :neutral:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Niechaj ktoÂś zrelacjonuje mi jak wyglÂąda ten roboczy tydzieĂą pracy Ani :)
DziÂś mija 3-ci jego dzieĂą, a ja widziaÂłem AniĂŞ ni raza :(
Po capsie wnioskujĂŞ, Âże jakiÂś ''powodziowy' temat jej przypadÂł :rozglada:

ZdjĂŞcie z ''Gali'' wspaniaÂłe :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Kalczy nie byÂło w urodzinowym filmiku tym po 12.JakaÂś krĂłtka wypowiedÂź chociaÂż?a tu nic.Nie cierpiĂŞ z tego powodu :D ,ale mogliby jÂą uwzglĂŞdniĂŚ..
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

To wo³a o pomstê do nieba :evil: Jak mogli to zrobiÌ - jak mogli tak pomin¹Ì Aniê? :( Nie doœÌ, ze w prasie praktycznie nie by³o jej wcale, to jeszcze we wspominkowym filmiku nie pozwolili jej siê nawet wypowiedzieÌ :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ale KalczyĂąska w TVN24 nie byÂła od poczÂątku... A sÂą i tacy, ktĂłrzy sÂą od poczÂątku, a teÂż wypowiedzi Âżadnych nie byÂło, czy zabawnych wpadek. Np. Danuta Kondratowicz, Anna JĂŞdrzejowska... TeÂż zmarginalizowane, Kondratowicz nie byÂło ani razu dziÂś.
ODPOWIEDZ