Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
Przed dziennikarstwem byÂło dziennikarstwo
O Magdzie wiemy,¿e "by³a warszawsk¹ reporterk¹, czêsto nadawa³a relacje "na ¿ywo" do serwisów TVN24. W lipcu 2004r. odesz³a do RMF FM. Jednak po pó³rocznej pracy w RMF powróci³a na antene TVN24 (styczeù 2005r.)."A teraz prezenterka..Musia³a byÌ dobra,¿e TVN24 ponownie j¹ przyj¹³ :brawa: A tu jak by³a w 'szkle kontaktowym'.mia³a zrobiÌ wywiad z pos³em zawisz¹,który rozmawia³ sobie przez tel.,a biedna Madzia czekaa³a,czekaaa³a...
NiezÂłe miny robi :hahaha: :hahaha:

O Magdzie wiemy,¿e "by³a warszawsk¹ reporterk¹, czêsto nadawa³a relacje "na ¿ywo" do serwisów TVN24. W lipcu 2004r. odesz³a do RMF FM. Jednak po pó³rocznej pracy w RMF powróci³a na antene TVN24 (styczeù 2005r.)."A teraz prezenterka..Musia³a byÌ dobra,¿e TVN24 ponownie j¹ przyj¹³ :brawa: A tu jak by³a w 'szkle kontaktowym'.mia³a zrobiÌ wywiad z pos³em zawisz¹,który rozmawia³ sobie przez tel.,a biedna Madzia czekaa³a,czekaaa³a...

NiezÂłe miny robi :hahaha: :hahaha:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...

:brawa: DziÂąki AVEO za fotki :brawa:
:brawa: DziĂŞki , Âże przestaliÂście juÂż z tym sÂłodko gorzkim :brawa:
Magda przed TVNem byÂła reporterkÂą w Radio Plus kiedyÂś , gdzieÂś o tym czytaÂłem

Sakowska jest ÂświetnÂą dziennikarkÂą bo idealnie analizuje sytuacjĂŞ i kojarzy fakty a to pozwala na bÂłyskawiczne reagowanie podczas rozmĂłw . Magda jest dziennikarkÂą dociekliwÂą , nie boi siĂŞ rozmĂłwcĂłw i nie ustĂŞpuje im , przez to sprawia wraÂżenie zimnej ale to nie wada . UwaÂżam , Âże to ogromna zaleta poniewaÂż u Magdy wynika to z wiedzy , obycia z tematem oraz talentu dziennikarskiego a nie z wyuczonego do kamery sposobu bycia i nauczenia siĂŞ kilku pytaĂą. Sakowska po prostu wie o czym rozmawia :brawa: i spontanicznie bez lĂŞkĂłw i nadmiernego wyginania siĂŞ na prawo i lewo , bez zbĂŞdnego puszenia siĂŞ i wprowadzania sztucznych elementĂłw grozy odpytuje osiÂągajÂąc swĂłj cel :brawa:
:brawa: Magda potrafi pÂłynnie zmieniaĂŚ siĂŞ na wizji i z powaÂżnej , obwieszczajÂącej zÂłe wieÂści do pogodnej z wyjÂątkowo piÂąknym i radosnym uÂśmiechem przy wiadomoÂściach lekkich a robi to spontanicznie bez zgrzytu , co jest nie lada sztukÂą oglÂądajÂąc inne prezenterki , ktĂłre albo notorycznie siĂŞ cieszÂą i wydajÂą siĂŞ niezbyt normalne albo non stop podkreÂślajÂą jakie to one sÂą surowe i odgrywajÂą role powaÂżnych czasami niby to od niechcenia rzucajÂąc jakiÂś skÂąpy figlarny uÂśmieszek co jest tandetnym aktorstwem :hmm:

WyglÂąda na to,Âże Sakowska ma nowe imiĂŞ - Boska :>
WidziaÂłem jÂą dziÂś 'za dnia' i wydawaÂło mi siĂŞ,Âże prowadzi serwis normalnie.
W sejmie jest niezastÂąpiona.Ale Madzia nie jest dla mnie absolutem i uwaÂżam,Âże jako prezenterka do zastÂąpienia jest przez niektĂłre ze starszych koleÂżanek.Ale ja ciebie fuksi raczej nie przekonam mojÂą argumentacjÂą
WidziaÂłem jÂą dziÂś 'za dnia' i wydawaÂło mi siĂŞ,Âże prowadzi serwis normalnie.
W sejmie jest niezastÂąpiona.Ale Madzia nie jest dla mnie absolutem i uwaÂżam,Âże jako prezenterka do zastÂąpienia jest przez niektĂłre ze starszych koleÂżanek.Ale ja ciebie fuksi raczej nie przekonam mojÂą argumentacjÂą

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
aveo pisze:WyglÂąda na to,Âże Sakowska ma nowe imiĂŞ - Boska :>

JeÂśli chodzi o przekonywanie to szanujĂŞ Twoje argumenty ale zupeÂłnie siĂŞ z nimi nie zgadzam a Ty jako Fan napewno mnie rozumiesz

capsy sÂą super PROSZĂ ich nie niszczyĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: