Dlaczego nie lubię TVN?
Moderator: Łukasz
sorry ale TVN to totalne ...!
koszmar!!!!!!!
ciÂągÂłe powtarzanie tych samych programĂłw, W11 i inne policyjne bzdety, rozmowy w toku............Jak nie majÂą nowych odcinkĂłw to powinni nadawaĂŚ coÂś innego. To nie tylko moje sÂłowa!!!!!!!!!! Tego programu nie da siĂŞ oglÂądaĂŚ

Nawet wiem o ktĂłry film ci chodzi. MĂłj brat zna go juÂż na pamiĂŞĂŚ. :devil: "WyÂścic szczurĂłw" w TV PULS jest nadawany mniej wiĂŞcej dwa razy na miesiÂąc 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: sorry ale TVN to totalne ...!
To prawda ze TV PULS przoduje w powtorkach ale TVN juz prawie jej dorownuje....medeaz pisze:koszmar!!!!!!!ciÂągÂłe powtarzanie tych samych programĂłw, W11 i inne policyjne bzdety, rozmowy w toku............Jak nie majÂą nowych odcinkĂłw to powinni nadawaĂŚ coÂś innego. To nie tylko moje sÂłowa!!!!!!!!!! Tego programu nie da siĂŞ oglÂądaĂŚ
tzn...?
chcia³bym wreszcie zobaczyÌ jak¹œ fajn¹ komediê,wczoraj by³a œwietna.tyle razy lecia³a,ale jest nieœmiertelna:pinondze to nie fszysko,ale fszysko bez piniendzy to ...NIC
zauwaÂżyÂłem,Âże prawie wszyscy aktorzy w tym filmie,grajÂą teraz w serialach.wÂłaÂśnie taki jest nasz polski stan filmorĂłbstwa.prawie Âżaden,bo to pochÂłania wielkie koszty,wiĂŞc naprawdĂŞ nic dziwnego,Âże amerykaĂąskie szmiry zdominowaÂły polski rynek
czekam na EpokĂŞ LodowcowÂą 2 i naprawdĂŞ coÂś,czego juÂż nie powtarzano.brawa za trylogiĂŞ WP! :brawa:
czekam rĂłwnieÂż na niekomercyjne kino,juÂż nawet w nocnych godzinach,a najbardziej na dokument.przecieÂż nie sÂą drogie takie filmy,mogÂłyby 'lecieĂŚ' po piÂątkowym czy sobotnim hiciorze.wzbogaciÂłyby repertuar,a tak zostaje mi Europa Europa i TVP.lecÂą w nocy,ale lecÂą
chcia³bym wreszcie zobaczyÌ jak¹œ fajn¹ komediê,wczoraj by³a œwietna.tyle razy lecia³a,ale jest nieœmiertelna:pinondze to nie fszysko,ale fszysko bez piniendzy to ...NIC

czekam na EpokĂŞ LodowcowÂą 2 i naprawdĂŞ coÂś,czego juÂż nie powtarzano.brawa za trylogiĂŞ WP! :brawa:
czekam rĂłwnieÂż na niekomercyjne kino,juÂż nawet w nocnych godzinach,a najbardziej na dokument.przecieÂż nie sÂą drogie takie filmy,mogÂłyby 'lecieĂŚ' po piÂątkowym czy sobotnim hiciorze.wzbogaciÂłyby repertuar,a tak zostaje mi Europa Europa i TVP.lecÂą w nocy,ale lecÂą

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...