gwark pisze:MoÂże skontaktuj sie z agencja "Stars", oni zajmuja sie obsada serialu. A po co Ci to...?
dzieki wielkie!:)
a po co mi? mam slabosc do kobiet ktore mowia po polsku ze wschodnim akcentem:) a ta aktorka byla ladniutka i sympatyczna
ale przede wszystkim to jest pierwsza osoba ktora w tym serialu umiala dobrze zagrac
ogladalem pare odcinkow przy obiedzie (pewnie powiecie ze za malo) i przez ten czas nie widzialem nikogo ktory by umial choc troche grac:)
a ja jak bede cos niedlugo krecil to sobie pomyslalem ze chcialbym ja miec w swoim amatorskim krotkometrazowym filmiku:)
lub kiedys w przyszlosci nawiazac wspolprace bo mi sie straszni espodobala
z gory ogromen dzieki za namiary gwark
pozdromilion
tryzmajcie sie pa
Czy ja wiem, czy ona tak dobrze graÂła?
Arturek rzÂądzi!^^ i Madzia vel "niunia"
A co do ÂświadkĂłw, oskarÂżonych itp, to mi najbardziej podobaÂła siĂŞ gra Artura Kopaczewskiego (52) to byÂł taki dziadek w rozprawie z BarbarkÂą eL, on graÂł przybranego ojca oskarÂżonego. To wg mnie on graÂł wrĂŞcz po mistrzowsku.
Magda_WrocÂław pisze:Czy ja wiem, czy ona tak dobrze graÂła?
Arturek rzÂądzi!^^ i Madzia vel "niunia"
A co do ÂświadkĂłw, oskarÂżonych itp, to mi najbardziej podobaÂła siĂŞ gra Artura Kopaczewskiego (52) to byÂł taki dziadek w rozprawie z BarbarkÂą eL, on graÂł przybranego ojca oskarÂżonego. To wg mnie on graÂł wrĂŞcz po mistrzowsku.
nie wiem jak gral
ja ogoaldme pare odcinkow i z tych pare to ta aktoreczka grala bardzo dobrze
a co do prokuratorow
to sa prokuratorzy a nie aktorzy wiec grac nie potrafia:)) wg mnie wogole:)
pozdrawiam
pa:)
Lena: JA NIE ZABILA! JA NIE ZABILA! <---nie, no to Âświetne byÂło.
elviss, to nie jest aktoreczka, tam Âświadkowie, oskarÂżeni itp, to nie sÂą aktorzy, to zwykli ludzie.
A prawnicy i tak najlepsi, jak dla mnie.
Nie no to jak jakieÂś arabskie nazwisko brzmi. Terrorysta jakiÂś? Rhamull, hahaha
Swoj¹ drog¹ szkoda, ¿ê nie ma jakiœ informacji na temat prawników
Wow, Ani blog jako nieoficjalna strona serialu, brawo :brawa: