Teleturnieje interaktywne CALL-TV - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Z tego co wiem to wszytskie studia dla teleturniejĂłw Call - TV w TVN sÂą w Krakowie. :> NapisaÂłas, Âże to bzdura, ale juÂż Marcina nie poprwiÂłaÂś... :? MyÂślĂŞ, Âże to co Ty wyklikaÂłaÂś to jest bzdura. :]aniakucharska pisze:Panie meratorze PROPONUJE NAJPIERW SPRAWDZIC INFORMACJE A POTEM WYPISYWAC ZE COS JEST BZMarcin pisze:To bzdura, program nadawany jest z Krakowa. :?DURA...._Z KRAKOWA....TO JEST DOPIERO BZDURA
![]()
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
NO TO ZLE WIESZ,PROGRAM NADAWANY JEST Z BUDAPESZT...POZDROWIENIA Z NAD DUNAJUpawell pisze:Z tego co wiem to wszytskie studia dla teleturniejĂłw Call - TV w TVN sÂą w Krakowie. :> NapisaÂłas, Âże to bzdura, ale juÂż Marcina nie poprwiÂłaÂś... :? MyÂślĂŞ, Âże to co Ty wyklikaÂłaÂś to jest bzdura. :]aniakucharska pisze:Panie meratorze PROPONUJE NAJPIERW SPRAWDZIC INFORMACJE A POTEM WYPISYWAC ZE COS JEST BZMarcin pisze:To bzdura, program nadawany jest z Krakowa. :?DURA...._Z KRAKOWA....TO JEST DOPIERO BZDURA
![]()

aniakucharska
program jest z budapesztu a te prezenterki tam mieszkaja na stale pozatym te programy sa na licencji a tvn tylko transmituje ale praw na wylacznosc nie kupil dlatego one prowadza program w budapeszcie a nie np w krakowie i to jest dobre bo jak znudza sie "nocne igraszki" czy "wykrec numer" to latwiej bedzie sie z tego wycofac bez tracenia duzej kasy, juz teraz zauwazcie ze w tvn czy tvn 7 po jakims czasie niektore programy interaktywne spadaja z ramowki i sa zastepowane nowymi bo sie nudza ludziom i nie ma sensu je waÂłkowac w TV.
program jest nadawany z Budapesztu, osobiscie powiedziala mi to jedna z prowadzÂących Telemedia (jakby ktos nie wiedzial TELEMEDIA to firma realizujaca czesc programow dla TVN Gra, TVN i TVN7) szczegoly o wolnej linii i nadawaniu z budapesztu wkrotce na moim forum wkleje wywiad z AnnÂą WoÂłek ----> http://www.tvngra.fora.pl
pozdro
pozdro

Ortografia w TVN Gra WykrĂŞĂŚ numer
Âśroda 4 paÂździernika okoÂło 9:30 odpowiedÂź telewidza na pytanie co jest w domu na literĂŞ K
KONTAKT nietrafiona.Trudno.
Ale "prowadzÂąca" pisze na tablicy KÂĄTAKT !!!!!!!!!!!!!
Ludzie ,skÂąd oni jÂą wzieli -chyba ze szkoÂły specjalnej.Tym bardziej ,Âże patrzy na tablicĂŞ
z 30 razy i nie widzi , a moÂże nie "kÂątaktuje"?
A ekipa?ChoĂŚby kamerzysta ?
Proponuje w³aœcicielowi stacji fundn¹Ì im s³ownik ortograficzny albo gimnazjum eksternistycznie.
¯enada.Albo lekcewa¿enie telewidzów typu -i tak g³upki nie zauwa¿¹ niech dzwoni¹,bo oto chodzi a nie o poziom programu.
Pozdrawiam!
KONTAKT nietrafiona.Trudno.
Ale "prowadzÂąca" pisze na tablicy KÂĄTAKT !!!!!!!!!!!!!
Ludzie ,skÂąd oni jÂą wzieli -chyba ze szkoÂły specjalnej.Tym bardziej ,Âże patrzy na tablicĂŞ
z 30 razy i nie widzi , a moÂże nie "kÂątaktuje"?
A ekipa?ChoĂŚby kamerzysta ?
Proponuje w³aœcicielowi stacji fundn¹Ì im s³ownik ortograficzny albo gimnazjum eksternistycznie.
¯enada.Albo lekcewa¿enie telewidzów typu -i tak g³upki nie zauwa¿¹ niech dzwoni¹,bo oto chodzi a nie o poziom programu.
Pozdrawiam!