[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
festiwal w Sopocie to Âżenada
Odczuwam silnÂą irytacjĂŞ, poniewaÂż festiwal w Sopocie skoĂączyÂł siĂŞ zaledwie kilka dni temu, a juÂż dziÂś telewizja TVN nadaje jego powtĂłrkĂŞ. Przez ponad dwa miesiÂące mĂŞczyli mnie nieustannymi reklamami tego festiwalu. Gdy festiwal odbyÂł siĂŞ myÂślaÂłam, ze wreszcie bedzie spokĂłj, ale jednak siĂŞ myliÂłam.
¯eby by³a jasnoœÌ - uwa¿am, ¿e TVN to najlepsza polska telewizja, innych w zasadzie nie ogl¹dam, ale ma ona w³aœnie jeden defekt - umi³owanie do festiwali i tego typu imprez... I czemu, do cholery, reklamy sopotu puszczaj¹ przez 2,5 miesi¹ca?? Ten festiwal jest nudny i beznadziejny. TVN przedstawia go jako niesamowity koncert przepe³niony gwiazdami... bez komentarza... s¹ to albo gwiazdy sprzed 20 lat albo wschodz¹ce gwiadki z potencjaln¹ szans¹ na kariere wynosz¹c¹ przy dobrych prognozach 1 na 1000. Wcale nie chce powiedzieÌ, ze oczekujê samych gwaizd na takim festiwalu, po prostu nie lubie tego typu przek³amaù i naci¹gania faktów. Spójrzmy realnie - Polska nie jest w stanie zorganizowaÌ tego typu festiwalu na odpowiednim poziomie. Uwa¿am, ¿e festiwal w Sopocie to najwieksza klapa dzisiejszej telewizji.
¯eby by³a jasnoœÌ - uwa¿am, ¿e TVN to najlepsza polska telewizja, innych w zasadzie nie ogl¹dam, ale ma ona w³aœnie jeden defekt - umi³owanie do festiwali i tego typu imprez... I czemu, do cholery, reklamy sopotu puszczaj¹ przez 2,5 miesi¹ca?? Ten festiwal jest nudny i beznadziejny. TVN przedstawia go jako niesamowity koncert przepe³niony gwiazdami... bez komentarza... s¹ to albo gwiazdy sprzed 20 lat albo wschodz¹ce gwiadki z potencjaln¹ szans¹ na kariere wynosz¹c¹ przy dobrych prognozach 1 na 1000. Wcale nie chce powiedzieÌ, ze oczekujê samych gwaizd na takim festiwalu, po prostu nie lubie tego typu przek³amaù i naci¹gania faktów. Spójrzmy realnie - Polska nie jest w stanie zorganizowaÌ tego typu festiwalu na odpowiednim poziomie. Uwa¿am, ¿e festiwal w Sopocie to najwieksza klapa dzisiejszej telewizji.
Re: festiwal w Sopocie to Âżenada
Jaki jeszcze festiwal jest obecny w tvn?Kapshmir pisze:¯eby by³a jasnoœÌ - uwa¿am, ¿e TVN to najlepsza polska telewizja, innych w zasadzie nie ogl¹dam, ale ma ona w³aœnie jeden defekt - umi³owanie do festiwali i tego typu imprez...
Polska byÂła przodownikiem krajĂłw WNP w organizacji festiwaliKapshmir pisze:SpĂłjrzmy realnie - Polska nie jest w stanie zorganizowaĂŚ tego typu festiwalu na odpowiednim poziomie. UwaÂżam, Âże festiwal w Sopocie to najwieksza klapa dzisiejszej telewizji.

NajwiĂŞkszÂą klapÂą byÂłby fakt,Âże tego festiwalu nie ma...Kapshmir pisze:UwaÂżam, Âże festiwal w Sopocie to najwieksza klapa dzisiejszej telewizji.
Ja sobie tego nie wyobraÂżam...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jak siê tak stasznie meczy³aœ to nie rozumiem dlaczego nie prze³¹czy³aœ z TVN. :? Nikt Ci nie ka¿e tego ogl¹daÌ, a wyje¿dzasz z takimi pretensjami jakby ktoœ Ci kaza³. :?Kapshmir pisze:Przez ponad dwa miesi¹ce mêczyli mnie nieustannymi reklamami tego festiwalu. Gdy festiwal odby³ siê myœla³am, ze wreszcie bedzie spokój, ale jednak siê myli³am.
Przez 2 pierwsze miesiÂące tych reklam nie byÂło tak duÂżo potem byÂło ich wiĂŞcej. A trwaÂło to tak dÂługo poniewaÂż trzeba byÂło powiadomiĂŚ o tym ludzi ZAINTERESOWANYCH TYM FESTIVALEM. taka reklama sie opÂłaciÂła TVN, bo wyniki byÂły bardzo dobre. :]Kapshmir pisze:I czemu, do cholery, reklamy sopotu puszczajÂą przez 2,5 miesiÂąca??
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Bardzo dobrze, ¿e Festival by³ tak rozreklamowany. To na pewno przyczyni³o siê do jego sukcesu!!! Ja ju¿ w sobotê wieczorem przeczuwa³em, ¿e Sopot Festival odniesie sukces! A po niedzieli by³em pewien na maksa! To by³ najlepszy festiwal ostatnich kilku lat! Œwietni artyœci, profesonalna realizacja. Wszytstko mi pasowa³o! Du¿o emocji by³o. Gratulujê Tvn! No i wyniki ogl¹dalnoœci, supoer. By³y by jeszcze wy¿sze, gdyby nie mecz pewnie...ale i tak by³o dobrze! Wa¿ne, ¿e w prasie te¿ wiêkszoœÌ przychylnych komentarzy! 

Dodam jeszcze Âże nasz anty-festiwalowiec nie zna siĂŞ w ogĂłlne na festiwalach, facet pooglÂądaj choĂŚby zachodni festiwal Eurowizji - syf i totalna wiocha, wszyscy lecÂą z playbacku z muzykÂą, ÂśpiewajÂą tylko na zywo, bez gwiazd, scenografie do kitu, realizacja w blaszanej hali, czym bardziej rozebrani tym lepiej, w Polsce liczy siĂŞ muzyka, tam liczy siĂŞ rozebranie lub wyjÂątkowe ubranie (Lordi) , show sceniczne itp. WokaliÂści zp rzed 20 lat jak widaĂŚ lepiej ÂściÂągajÂą publikĂŞ niÂż ci nowi, ktĂłrym brak choĂŚby odrobiny chĂŞci kontaktowania siĂŞ z publicznoÂściÂą.
Wszyscy powinniÂśmy siĂŞ cieszyĂŚ Âże mamy tyle imprez w Polsce, Âże nasza muzyka jeszcze nie siĂŞgnĂŞÂła dna zachodu, Âże mamy swojÂą kulturĂŞ, Âże jednak ciÂągle wolimy bawiĂŚ siĂŞ przy Drupim, Rodowicz, czy Budce Suflera niÂż przy Madonnie i innych skandalistach - czym wiĂŞcej skandalu tym lepiej.
Potrafimy po³aczyÌ na jednym fesitwalu stare giwazdy i m³ode - np. Katie Melua od której nie wymagaliœmy ¿eby rozebra³a siê jak Doda, ale ¿erby ³adnie zaœpiewa³a, obawiam siê ¿e na Eurowizxji musia³aby wykonaÌ coœ brzydkiego w mini i ró¿owym staniku, ¿eby zaj¹Ì dobre miejsce. Twierdzenie ¿e nasze imprezy, nasze festiwale s¹ na z³ym poziomie jest nie na miejscu.
Wszyscy powinniÂśmy siĂŞ cieszyĂŚ Âże mamy tyle imprez w Polsce, Âże nasza muzyka jeszcze nie siĂŞgnĂŞÂła dna zachodu, Âże mamy swojÂą kulturĂŞ, Âże jednak ciÂągle wolimy bawiĂŚ siĂŞ przy Drupim, Rodowicz, czy Budce Suflera niÂż przy Madonnie i innych skandalistach - czym wiĂŞcej skandalu tym lepiej.
Potrafimy po³aczyÌ na jednym fesitwalu stare giwazdy i m³ode - np. Katie Melua od której nie wymagaliœmy ¿eby rozebra³a siê jak Doda, ale ¿erby ³adnie zaœpiewa³a, obawiam siê ¿e na Eurowizxji musia³aby wykonaÌ coœ brzydkiego w mini i ró¿owym staniku, ¿eby zaj¹Ì dobre miejsce. Twierdzenie ¿e nasze imprezy, nasze festiwale s¹ na z³ym poziomie jest nie na miejscu.
Mi osobiœcie on tez sie podoba³ - ale w teletygodniu napisali ¿e podobno nawrzeszcza³ na jekiegos dziennikarza ¿e powinien sie angileskiego uczyÌMandi pisze:Mnie najbardziej podoba³ siê wystêp Demis Roussosa i to jak rozgrza³ publicznoœÌ. Czegoœ takiego jeszcze nie widzia³am. Poza tym mia³ ³adne piosenki.

TakÂą ktĂłtkÂą informacjĂŞ wypatrzyÂłem w "Fakt TV".Doda otuchy gejom?
Kto za rok bêdzie bawi³ nas w Sopocie? ByÌ mo¿e George Michael! Podobno TVN negocjuje z nim kontrakt. Dla muzyka, który zosta³ przy³apany na posiadaniu narkotyków, wystemp móg³by byc szans¹ na odbicie siê. Swoj¹ drog¹ ciekawe czy Michael, zdemaskowany homoseksualista, odwa¿y siê w Sopocie wyg³osic kilka s³ów w obronie praw gejów?

no i dobrze by George Michael przyjechaÂł,ma niezÂłe hiciory.wiedziaÂłem,Âże jeÂżeli zaproszÂą znowu jakiegoÂś homoseksualistĂŞ,tym bardziej rok pod rzÂąd,to niektĂłrzy ludzie bĂŞdÂą juÂż wysnuwaĂŚ teoriĂŞ spisku.gÂłupota.
lepszy George Michael niÂż Michael...Jackson
on byÂł jeszcze wiĂŞkszÂą gwiazdÂą od Michaela,no ale.......
lepszy George Michael niÂż Michael...Jackson

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
W tym tygodniu w "Telewizji od kuchni" TVN Style byÂły kulisy Sopot Festival 2006 - jeszcze moÂżecie to zobaczyĂŚ pewnie jutro, w poniedziaÂłek i wtorek musicie tylko upolowaĂŚ ten program.
A we wtorek wieczorem (chyba nie zmieni³o sie z t¹ premier¹) II czêœÌ kulis SF2006...