Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

JuÂż dawno nie uÂśmiaÂłem siĂŞ podczas oglÂądania flasha tak mocno jak dziÂś :lol:
Najpierw na pocz¹tku programu Anita obieca³a ''mêski poca³unek'' - zabrzmia³o wrêcz obrzydliwie zachêcaj¹co :devil: Ale dopiero na deser :] No a póŸniej z takim powstrzymywanym uœmiechem mówi³a: ''Ca³uœny deser polityczny z chwil¹ zapomnienia'' :lol: I co siê okaza³o? :lol: Och ten premier - przepracowuje siê :lol: No bo jak inaczej wyt³umaczyÌ to, ¿e ma³o brakowa³o, a poca³owa³by w rêkê ministra Sikorskiego? :devil:
Podziwiam AnitĂŞ, naprawdĂŞ jÂą podziwiam za to, Âże byÂła w stanie po tym incydencie zachowaĂŚ jako takÂą powagĂŞ 8) Ja nie daÂłbym rady :devil:

nie daÂłem rady nawet wysÂłuchaĂŚ prognozy pogody :lol: No i nie sÂłyszaÂłem, czy Anita bĂŞdzie takÂże jutro :uhh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

I do zobaczenia jutro, o 16:00. :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wÂłaÂśnie to chciaÂłem napisaĂŚ :D

..i jeszcze dorzuciĂŚ to ''CaÂłuÂśny deser polityczny z chwilÂą zapomnienia'' :arrow:

Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

co on robi te foto ?? KaczyĂąski
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

W "Faktach" popo³udniowych na koniec to pokazali. Kaczyùski chce poca³owaÌ Sikorskiego w rêkê. Nie wiem czy mu sie to uda³o, bo niestety nie wiedzia³em. :devil: Liczê, ¿e to poka¿¹ w "Wydarzeniach" lub "Faktach" o 19, bo raczej na TVP nie mo¿na liczyÌ... :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:mhm: MaÂło precyzyjnie siĂŞ wyraÂżam dla piotr3965 :roll: DziĂŞki pawell, Âże przyszedÂłeÂś z odsieczÂą :D
..i jeszcze dorzuciĂŚ to ''CaÂłuÂśny deser polityczny z chwilÂą zapomnienia''
:devil: ZnĂłw dostaÂłem ataku Âśmiechu :hahaha: OszczĂŞdzajcie mnie :stop: :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

MaÂło precyzyjnie siĂŞ wyraÂżam dla piotr3965
Blacky :buzi: Czasami naprawdĂŞ trudno ciĂŞ zrozumieĂŚ :devil:
KaczyĂąski chce pocaÂłowaĂŚ Sikorskiego w rĂŞkĂŞ
.
Minister Sikorski musi mieĂŚ wyjÂątkowo delikatne dÂłonie, skoro premier tak znaczÂąco siĂŞ pomyliÂł :hahaha: Szkoda, Âże siĂŞ w porĂŞ zorientowaÂł :lol:

A wyjaÂśnijcie mi, co jest grane z tym Flashem :> Dlaczego Anita przejĂŞÂła nad nimi caÂłkowitÂą kontrolĂŞ? CzyÂżby Flash miaÂł byĂŚ kolejnym zmonopolizowanym programem w TVN? :D
Z tego co mi wiadomo, Anita zaprosiÂła w swoim imieniu takÂże na dzisiaj, no i pewnie bĂŞdzie teÂż jutro, a wiĂŞc to juÂż drugi tydzieĂą prowadzenia Flasha nonstop :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No jak to dlaczego? Patrycja odeszÂła do "WiadomoÂści"!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky nie jest na bie¿¹co :devil: St¹d to zdumienie czêst¹ obecnoœci¹ Anity we flashu ;)
NormalnoÂściÂą byÂło zawsze raczej to, Âże z flasha znikaÂła :lol: To dziwne, Âże na miejsce Patrycji nikogo jeszcze nie przydzielono :>
No, chyba, Âże nieprawdÂą jest, iÂż odeszÂła z tvn, a tylko urlopuje :D
Albo (!) czekaj¹ a¿ do flasha zdecyduj¹ siê przejœÌ Wysocka - Schnepf, b¹dŸ Gawryluk :devil: To by³oby takie p³ynne przejœcie :D

Mniejsza z tym :D Anita najwyraÂźniej ucieszona faktem, iÂż na razie w 100% krĂłluje we flashu, bo nastrĂłj ma wyborny ;) Zaczyna program uÂśmiechem, w trakcie programu przemyca go gdzie tylko moÂżna, a na zakoĂączenie, to sama sÂłodycz, kiedy wypowiada sÂłowa: ''i do zobaczenia jutro'' :D Tak byÂło i dziÂś :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

dziÂś teÂż coÂś przemyciÂła ;)

Obrazek

i znów ta biel,Anita musi lubiÌ ten kolor.mo¿e lubi bia³e ró¿e,bia³e œciany :roll:

Obrazek

dziÂś spĂłdniczka i wÂłosy damo-pikowe :D

Obrazek

i ta brew ku gĂłrze,obowiÂązkowo :szalony:

Obrazek

nom...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

i znów ta biel,Anita musi lubiÌ ten kolor.mo¿e lubi bia³e ró¿e,bia³e œciany
A jak siĂŞ majÂą Âściany do stroju :> :lol:
Z tÂą bielÂą Anita znĂłw dziÂś przesadziÂła :? MogÂła jakoÂś urozmaiciĂŚ gĂłrnÂą czêœÌ garderoby, bo obraz strasznie siĂŞ zlewaÂł :D No, ale newsy przekazaÂła pierwszorzĂŞdnie – jak zwykle szybko i bez zajÂąkniĂŞcia :D Tylko dlaczego ze StanĂłw byÂło ³¹czenie zaledwie telefoniczne z KatarzynÂą SÂławiĂąskÂą :>
Czekamy na lÂądowanie F16 w podpoznaĂąskich Krzesinach w listopadzie - moÂże znĂłw poÂślÂą tam jakÂą cudnÂą reporterkĂŞ ;)
No i oczywiœcie czekamy na poniedzia³ek :D Oka¿e siê byÌ mo¿e, czy bêdzie ktoœ ''nowy'' :D ChoÌ w sprawie odejœcia - rzekomego - Patrycji docieraj¹ do mnie ju¿ najró¿niejsze s³uchy, które œwiadczy³yby jednak o tym, ¿e to tylko chwilowa przerwa :roll:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:A jak siĂŞ majÂą Âściany do stroju :> :lol:
Mo¿e w mieszkaniu Anity jest du¿o bieli i dlatego asymiluje ten kolor wedle swoich potrzeb.jest coœ takiego,¿e kolor ubrania odzwierciedla je¿eli nie charakter,to samopoczucie cz³owieka,a kolor œcian ma równie¿ wielkie znaczenia,bo tworzy jakoœÌ samopoczucia.obserwuj¹c odzie¿ Anity mo¿na stwierdziÌ jakie kolory otaczaj¹ najczêœciej Anitê,a wtedy ona zapragnie sama dobrze siê w nich poczuÌ i póŸniej siê rozmywa nam na ekranie... ;)

EEee ja tam nie rozpaczam,¿e nie by³o ³¹czenia ze S³awiùsk¹,bo dowiedzia³em siê,¿e ona kiedyœ prowadzi³a FP i tym samym jest konkurencj¹ dla Ani Jot.,która byÌ mo¿e je¿eli nie w ten poniedzia³eeek,na który z podwójn¹ niecierpliwoœci¹ czekam :devil: :devil: to w innyyy...stanie plecami do blue boxu,a przodem do widzów TVN-u :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Marcin pisze:No jak to dlaczego? Patrycja odeszÂła do "WiadomoÂści"!
Acha :D No to moje gratulacje dla Patrycji :brawa:
MoÂże w mieszkaniu Anity jest duÂżo bieli
Za duÂżo byÂłoby tej bieli :lol: Gdyby w tym stroju z Flasha poszÂła do domu...... :lol:
Dobrze, ¿e t³o we Flashu jest b³êkitne ;) Gdyby by³o bia³e, widzielibyœmy tylko g³owê Anity :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Bardzo podobaÂło mi siĂŞ wczorajsze zaproszenie na zajawkĂŞ, ktĂłre usÂłyszeliÂśmy od Marty Kuligowskiej: ''zapraszam na krĂłtkie spotkanie z DamÂą Pik, ktĂłrÂą ...''. Bardzo oryginalne zaproszenie :D
A spotkanie faktycznie krĂłtkie byÂło, ale oczywiÂście wielu interesujÂących rzeczy o pani Nino siĂŞ dowiedzieliÂśmy :D

I teraz stawiam grubÂą kreskĂŞ, Âżeby przekazaĂŚ waÂżne info :D
Jak donosi gazeta.pl :

Anita Werner przyjedzie na jubileusz I LO im. MikoÂłaja Kopernika w ÂŁodzi z tatÂą i bratem!!!
Pierwsza prasowa notatka o I LO im. Miko³aja Kopernika w £odzi pojawi³a siê w 1907 r w gazecie Lodzer Zeitung. By³o to kilkanaœcie zdaù o szkolnej orkiestrze kameralnej. Koper mia³ wtedy rok. W przysz³ym tygodniu skoùczy sto lat, a my poœwiêcimy mu ca³¹ "Gazetê".
A jest o czym pisaÌ. Co roku uczniowie "jedynki" przywo¿¹ medale z miêdzynarodowych olimpiad (tych z ogólnopolskich nikt ju¿ nie liczy). Kopernik jest jedyn¹ szko³¹ w kraju, która w rankingach szkó³ œrednich, nigdy nie spad³a poni¿ej trzeciego miejsca. Osobny rozdzia³ to absolwenci, bo I LO to dla wielu furtka do kariery. Szko³ê koùczyli znani politycy, artyœci, lekarze, architekci, tak¿e dziennikarze. Wœród nich jest Anita Werner, gwiazda programów informacyjnych telewizji TVN.

- Zapamiêta³am z Kopra wspania³ych profesorów i genialne towarzystwo. Nie tylko szkolnych przyjació³, ale te¿ paù w kuchni czy wspania³ej woŸnej pani Danusi, która codziennie rano wita³a nas w szatni. Z kolei nauczyciele nie wymagali od nikogo, by by³ geniuszem ze wszystkiego. Gdy cz³owiek wykaza³ talent w dziedzinie A, nie musia³ dokonywaÌ cudów w dziedzinie B. Dlatego nauka w "jedynce", wbrew stereotypowi, ¿e to szko³a kujonów, nie mia³a z kuciem nic wspólnego - mówi Anita Werner, która przyjedzie na jubileusz wraz z ojcem i bratem, równie¿ absolwentami "jedynki".

W liceum trwaj¹ ostatnie przygotowania. Codziennie zg³aszaj¹ siê kolejni absolwenci chc¹cy wzi¹Ì udzia³ w uroczystoœciach. 23 wrzeœnia w ³ódzkiej filharmonii ma byÌ ich pó³tora tysi¹ca. W szkole bêd¹ spotkania po latach, kominek harcerski, mecz absolwenci-uczniowie, a w sali Lodeksu bal do bia³ego rana.

Do jubileuszu "jedynki" przygotowujemy siê równie¿ my. 23 wrzeœnia do³¹czymy do "Gazety" specjalny dodatek w ca³oœci poœwiêcony historii, nauczycielom i uczniom I LO przy ul. Wiêckowskiego w £odzi.
Wow :o AleÂż gwaizda z tej Anity wyrosÂła :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Moja koleÂżanka chodzi do tego LO. :lol2:
ODPOWIEDZ