ja teÂż swojego czasu uwielbiaÂłem bajki na TVN. Przygody Kuby Guzika, kreskĂłwki z Looney Tunes, Kapitan Planeta - przepadaÂłem za tym. Teraz oczywiÂście nie ogladam tych bajek, ale mysle, ze mlodym widzon na pewno by sie spodobaÂły. ZresztÂą dziĂŞki temu wyrobiÂą sobie dobrÂą opiniĂŞ o TVN :devil: tak jak ja...
Nie patrzy siĂŞ na wiek, lecz na duszĂŞ, ale mniejsza ...
Ogl¹dajac telenowele w fotelu ¿ó³Ì mi sie przelewa... ja chyba do TeWueNu napisze petycje.. bo ta telewizja coraz bardziej wydaje mi siê "masoùsk¹ telewizj¹ TVN" jak to nazywaja moje kolezanki po fachu :devil:
Bajkowe kino, bajkowe kino... pamiêtam dobrze tamte kreskówki. Ale to by³o dziewiêÌ lat temu! Dzisiaj, kiedy w sieciach kablowych mo¿na ogl¹daÌ co najmiej kilka kana³ów adresowanych dla dzieci, pozosta³e stacje przesta³y stawiaÌ na kreskówki. A przecie¿ filmy animowane by³y jedn¹ z najwa¿niejszych pozycji programowych nie tylko TVN, ale tak¿e satelitarnego RTL7. Z kolei Polsat ekspermentowa³ nawet z w³asnym kana³em dzieciêcym, ale szybko go wycofa³. Szkoda, ¿e to ju¿ przesz³oœÌ, ale chyba nie da³o siê tego unikn¹Ì. Telewizja siê atomizuje, powstaj¹ dziesi¹tki kana³ów tematycznych adresowanych do coraz wê¿szej i dok³adniej sprofilowanej widowni. Chocia¿... ja widzia³bym miejsce dla kreskówek w takim kanale jak TVN Siedem. W bibliotece tej stacji dobrych filmów animowanych przecie¿ nie brakuje. W ogóle - zmieni³bym trochê profil tego kana³u, szczególnie ¿e ogl¹dalnoœÌ nie zachwyca, ale to ju¿ inny temat.
Generalnie, podpisujĂŞ siĂŞ pod hasÂłem: kreskĂłwki do TVN! MoÂże nawet sam bym czasem coÂś obejrzaÂł :]
potem siĂŞ jeszcze soÂłtysik tÂłumaczy Âże seriale animowane nie byÂły i nie bĂŞdÂą w ich ofercie(tak wyczytaÂłem w tele Âświecie) to pierwysze to nie prawda
kisi20 pisze:zwracam sie z wielka proœb¹ o ponowne emitowanie odcinków dragon ball mo¿e tez wersji kinowych jak by by³a taka mo¿liwoœÌ .... najlepiej w godzinach popo³udniowych
czy to bedzie moÂżliwe ???
prosze o szybkÂą odpowiedÂź z gĂłry dziekuje
CoÂż widze, Âże dalej nie zaÂłapaÂłeÂś, wiĂŞc tak pozwolĂŞ sobie tytuÂł strony zacytowaĂŚ
tvn.tivi.pl- najwiĂŞksza nieoficjana strona (...)
A jak Ci siĂŞ nudzi i masz ochotĂŞ powysyÂłaĂŚ parĂŞ e-maili to ty masz adres do koryspondencji z widzami [email protected]
ÂŻyczĂŞ powodzenia
Maciejj pisze:Przygody Kuby Guzika" oraz "AnimaniakĂłw".
A propos :> Guzika,to zmieniÂł imiĂŞ i gra teraz w "Heli w opaÂłach".TVN mĂłgÂłby Âłaskawie pomyÂśleĂŚ o przygodach SimpsonĂłw,Konan szybko skona przy tej animacji polecam!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...