Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Niestety, ale dzisiaj Anna Jedrzejowska wygladaÂła fatalnie. Bez obrazy, ale przypominaÂła raczej wampirzycĂŞ. PomysÂł by ubraĂŚ siĂŞ na czarno i jeszcze te wÂłosy nie sprawdza sĂŞ w telewizji na jasnym tle. :nie:
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

ÂŻe za czarno ? hmmmmmmmmmmmmm :uhh:

Z czarnÂą fryzurÂą jej wg. mnie najlepiej, no ale to rzecz gustu.
Anna od kilku dni przybiera ciemne kreacje od g³êbokiego fioletu po czerù....

Wampirzyca - mo¿e wiêcej jasnego ró¿u a mniej fioletu przy make up ?

KreacjĂŞ dobiera siĂŞ jakoÂś chyba pod kolor fruzury w temacie prezenterĂłw.
Kryni nigdy nie widziaÂłem w ciemnej kreacji - zazwyczaj jasne, beÂżowe, biaÂłe.
No ale ona ma fryzurĂŞ blond, a Annie uwaÂżam lepiej jako brunetce.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

wampirzycĂŞ :D sugerujesz Mandi,Âże Ania Âżeruje na czyjejÂś krwi :D :D w pt. ubraÂła kostium wyÂższej rangi,to byÂł mundur! :lol: jakie wojsko nosi czarne mundury :hmm: rozumiem,Âże miaÂła sÂłuÂżbĂŞ w RW,Ania wziĂŞÂła to sobie baardzo do serca ;) gdyby zaÂłoÂżyÂła kapelusz z piĂłrkiem,to byÂłaby najpiĂŞkniejszym muszkieterem,jakiego w Âżyciu widziaÂłem :szalony:

ale to prawda,Âże kolor kostiumu musi pasowaĂŚ do wÂłosĂłw ;) Ewa Demarczyk,czarna madonna polskiej piosenki,a Ania... :roll: Ania i Krynia,black&white - to byÂłby raport niepowtarzalny,moÂżna sobie pomarzyĂŚ narazie :roll:

Nostromo,myÂślĂŞ,Âże Ania nie czytuje for.jest bardzo zapracowanÂą osobÂą,myÂślĂŞ,Âże tak naprawdĂŞ w weekendy ma wolne,a wtedy najwiĂŞcej czasu poÂświĂŞca rodzinie.chociaÂż,jeÂżeli w pon.ma DnÂŻ,to juÂż w niedzielĂŞ musi siĂŞ do niego przygotowywaĂŚ.ZdarzaÂło siĂŞ niekiedy tak,Âże w pon.jej nie byÂło,lub w pt.Najgorzej to czekaĂŚ caÂły weekend na pon.,aby przekonaĂŚ siĂŞ,Âże nadaremno.ale teraz,gdy zaczĂŞÂła siĂŞ moja edukacja,nie odczuwam juÂż tego tak dotkliwie...

zupe³nie mnie zaskoczy³a raportem wieczornym,nie spodziewa³em siê,¿e zrobi tak¹ mi³¹ niespodziankê :tanczy: u mnie na capsach Ania z przymru¿onymi oczami,a na twoich Nostromo z oczami szeroko otwartymi i jak zwykle z³apa³eœ j¹ na gor¹cym uczynku,kiedy zaurocza³a nas ponownie swoim cudownym uœmiechem :szalony: :szalony:

Obrazek

Obrazek

ta przerwa w z¹bkach jest s³odka :szalony: wygl¹da z ni¹ czaruj¹co i zniewala swoim urokiem,nie wyobra¿am sobie Ani bez niej.Kiedyœ w Magazynie 24 godziny,uœmiechnê³a siê do Otylii Jêdrzejczak,¿e sama nie wiedzia³a,¿e pokaza³a górne z¹bki.a wtedy Otylia uœmiechnê³a siê te¿ ca³¹ buzi¹ i ta ca³a sytuacja by³a taka naturalna,taka rozbrajaj¹ca.ah szkoda,¿e niewielu jest takich ludzi w studiu,którzy mogliby sprawiÌ,aby Ania tak siê uœmiecha³a.Dotychczas z Otyli¹,Beata Tadl¹ i Maciejem Knapikiem byly takie chwile.teraz jest ich bardzo ma³o,bo czasami na koùcu serwisów...............

Obrazek

ja teÂż jestem zÂły,Âże tak rzadko jesteÂś w RW ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fakt, Aveo weekend pod znakiem domu i rodziny pewnie. :mhm:
W zaleÂżnoÂści pewnie od grafiku, moÂże juÂż dziÂś przygotowywuje siĂŞ na jutrzejszy dzieĂą na Âżywo.
Ja tam mam nadziejĂŞ :rydzyk: Âże bĂŞdzie z jej udziaÂłem jakiÂś RW w tygodniu.
TeÂż nie mogĂŞ stale podglÂądaĂŚ :lol: Anny w pracy. Ze wzglĂŞdu na swojÂą pracĂŞ :neutral:

I rĂłwnieÂż czekam na jakieÂś wspĂłlne wydanie :rydzyk: wydanie ANNY w tej nie do zapomnienia czerni :roll: i JOANNY blond w biaÂłej kreacji :spiewa:
I dalej myÂślĂŞ, Âże te rozpuszczone wÂłosy wraz z uniformem miaÂły podkreÂśliĂŚ wizualnie ten charakter.

Tego Aveo nie wiemy na pewno , czy ANNA nie zaglÂąda albo nigdy nie zaglÂądaÂła in free time na to forum i tenÂże wÂątek. Nie wÂątpiĂŞ, Âże praca prezentera bardzo jÂą pochÂłania.
No ale jakie efekty :roll:

MoÂże :devil: Mister JĂŞdrzejowski zaglÂąda ?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

GRRRRR :evil: nie przypominaj mi o Grzgrzu :twisted:
Nie wiem czemu,ale nie lubiĂŞ tego faceta :twisted: :twisted: :devil: :devil: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Wobec tego c z e k a m y na nastĂŞpne objawienie na ekranie Aveo :)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Nie tylko mnie nie podoba siê czarna kreacja Anny. Ale abstrachujac od gustu mo¿e ona jest w ¿a³obie? Wtedy czarny ubiór by³by usprawiedliwiony. Mo¿e te¿ solidaryzowaÌ siê z jak¹œ ofiar¹ (ami). Oczywiœcie nie zamierzam tu roztrz¹saÌ jej spraw prywatnych.
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

Co wy tak z tym czarnym :> UbraÂła siĂŞ raz czy dwa na czarno i juÂż wampirzyca :roll:
Za to dzis Beata Tadla wrĂłciÂła z urlopu. I zgadnijcie - byÂła na czarno. MoÂże Ania Jot jÂą ugryzÂła :lol2:

Obrazek
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ANNA poprowadziÂła dziÂś dzieĂą na Âżywo !

Znowu deja vu czy cicha podÂświadoma sugestia z forum :D

NarzekaliÂście na ciemne kreacje ANNY :roll: a dziÂś rĂłwnie Âśliczna kontrastujÂąca kreacja.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:D
Obrazek

Od poÂłowy tygodnia albo od czwartku i w piÂątek moÂże poprowadzi RW.
Tak byÂło w ubiegÂłym tygodniu.
Tyle Âże Tadla wrĂłciÂła i grafik mogli zmieniĂŚ.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Erwin pisze:Za to dzis Beata Tadla wrĂłciÂła z urlopu. I zgadnijcie - byÂła na czarno. MoÂże Ania Jot jÂą ugryzÂła :lol2:
:hahaha: Âświetny txt! :D :D :D
wyglÂąda na to,Âże dziÂś jedynÂą ofiarÂą Ani(chociaÂż kto wie ;) ) zostaÂła Beata.a kto bĂŞdzie jutro? :lol: Napewno ofiarÂą Ani nie byÂła Krynia,ktĂłra dziÂś w RW czytaÂła wypowiedzi swoich ofiar ;)
Mandi,teÂż rozwaÂżaÂłem takÂą opcjĂŞ,Âże czerĂą Ani moÂże mieĂŚ ÂściÂśle z czymÂś zwiÂązek,ale ona tak w kratkĂŞ z tÂą black.

Jak to dobrze,Âże mogĂŞ zobaczyĂŚ jak Ania dziÂś szalaÂła w DnÂŻ. :roll: ta gra bieli i czerni,Ania nas rozpiszcza Nostromo :D WidzĂŞ,Âże dokonaÂły siĂŞ pewne experymenty na wÂłosach :mhm: Te kosma niczym oÂśmiornica okryÂły Jej ramiona.nowatorska i odwaÂżna kombinacja.maÂłe wykroczenie od schematĂłw standardowych fryzur.WidaĂŚ,Âże Ania szuka ciekawych rozwiÂązaĂą i chce zachwycaĂŚ!zachwycaĂŚ,zachwycaĂŚ,zachwycaĂŚ! :jupi: :szalony: co jej siĂŞ udaje :lol2:
jutro teÂż mnie ominie DnÂŻ,wiĂŞc liczĂŞ na Was :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ANNA z dzisiejszego dnia na Âżywo.

:tanczy:

Obrazek
Obrazek
:jupi:

Znowu nas Anna :roll: zaskoczyÂła kreacjÂą. Czekam na tamten czarny uniform :lol:

ehh :roll:
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

Oto dzisiejsze "czarne" charaktery:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:rozglada:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

a ja teÂż czekam na ten mundurek :devil:

dziĂŞki twoim capsom mogĂŞ stwierdziĂŚ,Âże dla mnie jej kreacja nie jest niczym nowym. :) marynarka wydaje mi siĂŞ znajoma,ale ta bluzka o ciekawej konstrukcji pojawiÂła siĂŞ po raz ostatni 14.08.06,sie wieee ;)

Obrazek

to byÂł DnÂŻ oczywiÂście :tanczy: czy marynara w takim razie ta sama? :mhm: Ania zdecydowaÂła siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ swojÂą ciekawÂą bluzkĂŞ jak widaĂŚ po 2 miesiÂącach.i tak nie da siĂŞ obliczyĂŚ co zaÂłoÂży jutro,bo kobieta zmiennÂą jest,a Ania to kobieta o wysokim temperamencie :roll: od 2 miesiĂŞcy nawet teÂż nie prowadzi Magazynu 24 Godziny,chciaÂłbym jÂą zobaczyĂŚ jako Pani Redaktor,choĂŚ wiem,Âże byÂłoby to tak samo dla mnie stresujÂące jak dla Niej.jestem o wiele spokojniejszy,kiedy prowadzi serwisy i raporty.aczkolwiek z tym spokojem moÂżna polemizowaĂŚ :szalony: :szalony: :szalony: :roll:

[ Dodano: Wto PaÂź 10, 2006 9:09 pm ]
AÂłaaaa Pochankeee ;( ;( ;( ;(

RzeczywiÂście,coÂś ta moda prezenterska nam siĂŞ Âściemnia.Albo to rezultat ponurej jesieni,bohaterki-batwoman,albo prezenterki naÂśladujÂą modĂŞ Ani,aby zabÂłyszczeĂŚ.nic z tego,wiadomo kto gĂłrÂą,ten uÂśmiech mĂłwi sam za siebie ;) jest boski :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Spokojnie Aveo, powoli rozpracujemy garderobĂŞ ANNY :lol:

MoÂże juÂż jutro albo pojutrze poprowadzi raport wieczorny. :lol:

Natomiast moja ulubiona ANNA :roll: to wÂłosy spiĂŞte do tyÂłu, peÂłna czerĂą czyli woman in black........ :roll:
Obrazek
ehhhhhhh
Albo wÂłosy rozpuszczone i uniform.
czarny uniform :szalony:

Full Beauty !
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

a to sÂą moje ulubione Anie :szalony:

Obrazek

M24h :)

Obrazek

i kiedy pojawiÂła siĂŞ pierwszy raz po 3-tygodniowym urlopie 31.07.06,jeszcze optymalnie opalona :lol2:

Obrazek

tej bluzki Ania ani razu nie miaÂła od 1.08.06

Obrazek

a tutaj bluzka z serii: koÂłnierzyk i niebezpiecznie nisko zapiĂŞte guziki...
Ania stara siĂŞ dobieraĂŚ "bezpieczne" bluzki zapiĂŞtĂŞ po szyjĂŞ,od pewnego czasu rĂłwnieÂż nawet te z koÂłnierzykami :lol2:

Obrazek

kiedy Ania siĂŞ uÂśmiecha,koÂłnierzyki siĂŞ nie liczÂą :roll:

powoli,powoli i caÂłkiem rozpracujemy Ani garderobĂŞ :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ