Tomasz Lis

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Kombinacja Lis + TVN ma doœÌ du¿e szanse. Mo¿e Solorz wyrzuci go z Polsatu za zbytni¹ krytykê PiSu a Tomaszowi zabraknie intratnych propozycji, wiêc "wybierze" TVN. Olejnik te¿ kiedyœ zarzeka³a siê, i¿ nie pójdzie do TVN24, ale w koùcu zmiêk³a bo nie mia³a wyjœcia. Z Lisem mo¿e byÌ podobnie. Lepper tez w zesz³ym tygodniu nienawidzi³ PiSu a teraz chce znów byÌ w koalicji. Zycie pisze ró¿ne nieprawdopodobne scenariusze.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DokÂładnie Âżycie potrafi byc przewrotne, Olejnik pracuje w tvn24, Lepperowi nagle po 3 dniach "nienawiÂści" do PiS marzy mu sie powrĂłt do koalicji, wiĂŞc kto wie moÂże Lis wrĂłci do tvn, a idÂąc dalej tym tropem to moÂże Lis nawet wrĂłci do Kingi... :lol: To wszystko moÂże brzmieĂŚ Âśmiesznie i niewiarygodnie, ale Âżycie naprawdĂŞ potrafi zaskakiwaĂŚ.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Do TVNu to nie wiem, ale niech wrĂłci do Kingi. Taka piĂŞkna kobieta nie moÂże byĂŚ sama :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Wczoraj Lis pokazaÂł Âże ma duÂże poczucie humoru :tanczy: Znowu mi zaimponowaÂł :brawa:
magda992
Nowicjusz
Nowicjusz

--

Post autor: magda992 »

Wczoraj Tomek u "Szymona Majewskiego" jednym sÂłowem zaszalaaaaaÂł.... :brawa: :lol:
Wielkie brawa dla Niego :brawa: :brawa: :brawa: Wszyskim, którzy myœleli, ¿e jest wynios³y utar³ wczoraj nosa jak ma³o kto :P To równy goœÌ. Wed³ug mnie najlepszy dziennikarz telewizyjny. Nawet Durczok mu nie dorównuje. Wczoraj u "Szymona Majewskiego" przypomnia³am sobie te czasy jak Tomek zasiada³ przy biurku w "Faktach" (ten kto ogl¹da³ wie o który moment chodzi)... To by³y czasy.... Tomek nie daj sie ! Musisz wygraÌ TeleKamere 2006 czy tam 2007 nie wiem która edycja ju¿ idzie :devil: :twisted: Poprostu cud malina :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Ptr15 pisze:Do TVNu to nie wiem, ale niech wrĂłci do Kingi. Taka piĂŞkna kobieta nie moÂże byĂŚ sama :D
Kings sobie poradzi.na jego miejscu wolaÂłbym daĂŚ wreszcie kosza Smoktunowicz. :devil:

Po tym co pokaza³ w Shymon Show,to równy goœÌ 8) a¿ trudno uwierzyÌ,¿e taki wporzo facet siê rozwiód³,ale takie jest ¿ycie,¿ycie jest nowel¹...........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Wiecie co, w tym Szymon Show to przez moment miaÂłam wraÂżenie, Âże mignĂŞÂła mi obrÂączka na palcu u Lisa, ale moÂże to jakis nic nie znaczÂący sygnet czy coÂś, albo nosi obrÂączkĂŞ z sentymentu do Kingi................???!!
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A wywiad czytaÂłaÂś? :D To zobacz jeszcze raz na fotki, gdy pisaÂł dla Was pozdrowienia. :D

Obrazek

To raczej nie jest obrÂączka. :neutral:
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: --

Post autor: redix »

magda992 pisze:Wczoraj u "Szymona Majewskiego" przypomniaÂłam sobie te czasy jak Tomek zasiadaÂł przy biurku w "Faktach" (ten kto oglÂądaÂł wie o ktĂłry moment chodzi)... To byÂły czasy....
to co Lis pokazaÂł to byÂło mistrzostwo Âświata :brawa: :brawa: :brawa: i przypomniaÂły mi siĂŞ wtedy stare dobre Fakty i stara ekipa prowadzÂących aÂż siĂŞ Âłezka w oku zakrĂŞciÂła. PokazaÂł, Âże jest numer 1 wÂśrĂłd prowadzÂących chociaÂż juÂż nie jest prowadzÂącym. Kto wie, moÂże powrĂłci jeszcze do FaktĂłw.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz pisze:
No fakt, teraz ze spokojem mogê siê przyjrzeÌ i jak widaÌ na za³¹czonym obrazku- to nie jest obr¹czka! Zreszt¹ tak sobie myœlê, ¿e gdyby mia³ naprawdê za³ozon¹ obr¹czkê to by³oby to dosyÌ dziwne, a w³aœciwie to odebra³abym to wówczas jako znak, ¿e ¿a³uje rozwodu z King¹. Ale to jednak nie obr¹czka, wiêc nie ma tematu!
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Nika pisze:
ÂŁukasz pisze:
No fakt, teraz ze spokojem mogê siê przyjrzeÌ i jak widaÌ na za³¹czonym obrazku- to nie jest obr¹czka! !
Ten pierÂścionek ( bo juÂż zostaÂło ustalone ze to nie obrÂączka) widac na okÂładce nowej ksiÂązki Lisa. WÂłaÂśnie jestem w trakcjie czytania " Polska, gÂłupcze!' i powiem, Âże ksiÂązka jest napisana naprawde swietnie - mnĂłstwo w niej ironi :P
Mandi
Bywalec
Bywalec

Ale on na prawej rĂŞce nosi coÂś co ÂłudzÂąco przypomina obrÂączkĂŞ! WidaĂŚ to byÂło choĂŚby w SMS! Ten sygnet to Lis nosi na lewej rĂŞce a obrÂączki przewaÂżnie zakÂłada sie na prawÂą! :shock:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

JeÂżeli to prawda co pisze prasa na temat tego gdzie zamieszkaÂł Pan Tomasz Lis i Pani prowadzaca Wydarzenia w TV Polsat to pozostaje tylko pogratulowaĂŚ Panu Lisowi wyczucia i smaku... :? :x :x
ZIMA
Mandi
Bywalec
Bywalec

TVN_FAN pisze:JeÂżeli to prawda co pisze prasa na temat tego gdzie zamieszkaÂł Pan Tomasz Lis i Pani prowadzaca Wydarzenia w TV Polsat to pozostaje tylko pogratulowaĂŚ Panu Lisowi wyczucia i smaku... :? :x :x
A gdzie zamieszkali? Nic o tym nie s³ysza³am a z bulwarówk¹ jestem raczej na bie¿¹co. :shock:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Mandi pisze: A gdzie zamieszkali? Nic o tym nie s³ysza³am a z bulwarówk¹ jestem raczej na bie¿¹co. :shock:
Konstancin - jak podajÂą -kilka ulic od domu Kingi.
ZIMA
ODPOWIEDZ