DziĂŞkujĂŞ

Bardzo Âładny caps

Marynara prawie tak Âładna jak ta z dzisiejszego poradka :devil:
By³a, by³a, nie da siê ukryÌ. Nie wiem, czy fakt, i¿ zaspa³em wp³yn¹³ na odbiór reszty programu, ale wydawa³o mi siê, ¿e Anita dziœ tak jakby troszkê zagubiona by³a w tym programie

MoÂże nie chciaÂło jej siĂŞ tak rychÂło wstaĂŚ, moÂże zmarzÂła rano jadÂąc do pracy?

Nie uÂśmiechaÂła siĂŞ tak czĂŞsto jak ostatnio, dowcipĂłw teÂż byÂło trochĂŞ mniej, choĂŚ ich nie brakowaÂło. ZaskakujÂąco dobrze rozumie siĂŞ z Kajdanem :> No trudno, jej wola :] Natomiast zdziwiÂło mnie, Âże wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło sympatyczny Kowalski z biznesu dziÂś nie zasÂłuÂżyÂł sobie na uÂśmiech ze strony Anity :? No trudno, jej wola

Rozmowa w studio z Adamem Bondarem z Helsiùskiej Fundacji o prawach dziennikarzy krótka, ale interesuj¹ca z powodzeniem mog³aby trwaÌ 2,3 minuty d³u¿ej :] Poza tym kilka rozmów telefonicznych, miêdzy innymi z Szymonem Ho³owni¹ z Rzepy. Rozmowa z Agat¹ Adamek, kilka ³¹czeù z terenowymi reporterami, w tym z Poznaniem - niestety czu³em, by³em nawet tego pewien, ¿e nie bêdzie Agatki, a szkoda

Ech

Pewnie sobie jeszcze smacznie spaÂła, a ja jej pracowaĂŚ bym kazaÂł
Bardzo mi siĂŞ podobaÂł przeglÂąd prasy zagranicznej z Jackiem PaÂłasiĂąskim, widaĂŚ, Âże siĂŞ z AnitkÂą lubiÂą

Hehe, PaÂłasiĂąski staÂł chyba na stopniu schodĂłw
Na jutro rezerwujê wiêksz¹ iloœÌ uœmiechów