Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Zobaczymy w niedzielĂŞ 5 wrzeÂśnia o godz.20.10
Juz siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ. MoÂże zwiÂązane to bĂŞdzie z jej zainteresowaniami.
Pewnie Agnieszka Wasiak(stylistka tvn i jej przyjació³ka) lub Piotr Szewczyk bêd¹ Anitkê podpuszczaÌ. Oni s¹ wymienieni w "Twój styl" jako jej najbli¿si przyjaciele.
Juz siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ. MoÂże zwiÂązane to bĂŞdzie z jej zainteresowaniami.
Pewnie Agnieszka Wasiak(stylistka tvn i jej przyjació³ka) lub Piotr Szewczyk bêd¹ Anitkê podpuszczaÌ. Oni s¹ wymienieni w "Twój styl" jako jej najbli¿si przyjaciele.
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
-
- Nowicjusz
Tak, w ró¿owym bardzo ³adnie Anitka wygl¹da, tak dziewczêco
! Pamiêtam, ¿e raz prowadzi³a Fakty w ró¿owym golfie i mia³a ostry ró¿owy make-up - by³em pozytywnie zszokowany
Tak w ogĂłle, to co to jest licytacja zÂłotego serduszka? Wszystkie zdjĂŞcia sÂą super!

Tak w ogĂłle, to co to jest licytacja zÂłotego serduszka? Wszystkie zdjĂŞcia sÂą super!

Pozdrowionka – Kubulek
Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
-
- Nowicjusz
Mamy cie, Anitka w Mamy cie, czekaÂłem na to w poprzedniej edycji i sie dopiero teraz doczekaÂłem, ale waÂżne, Âże w ogole sie doczekaÂłem! Chyba nie wytrzymam do niedzieli! Znowu przytyjĂŞ, bo kiedy na coÂś czekam, jem dwie lub cztery baryÂłki miodu wiĂŞcej niÂż zwykle!
Mam nadziejĂŞ, Âże Szymon rozkrĂŞci AnitkĂŞ do czerwonoÂści
Faktycznie, by³em wœciek³y, kiedy w sobotê 1 maja zobaczy³em nizio³ka Rymanowskiego! Jak co sobotê szykowa³em siê na Fakty z Anitk¹, tym bardziej, ¿e to mia³o byÌ wydanie specjalne! (cocia¿ póŸniej Anitka by³a od niedzieli a¿do soboty
) Ale po jakimÂś czasie zorientowaÂłem siĂŞ, Âże gdyby Anitka stanĂŞÂła przy tej ,,mĂłwnicy’’, to chyba siĂŞgaÂłaby jej do kolan
(mĂłwnica oczywiÂście
)
WiĂŞc moÂże to wzglĂŞdy techniczne zawaÂżyÂły na doborze prezentera? Mam nadziejĂŞ, Âże to byÂł pierwszy i ostatni raz, Âże nowe studio FaktĂłw bĂŞdzie tak wykonane, Âże wzrost nie bĂŞdzie tak istotny!
A tak wÂłaÂściwie, to po co w ogĂłle te Fakty byÂły prowadzone na stojÂąco
? [/i]
Mam nadziejĂŞ, Âże Szymon rozkrĂŞci AnitkĂŞ do czerwonoÂści

Black Jack '62 pisze:Ale z tego co wiem, 1 maja Fakty prowadziÂł Rymanowski, a Anita mĂłwi tu, Âże bardzo siĂŞ na nie cieszy, bo to waÂżny moment w historii - czyÂżby ktoÂś uznaÂł, Âże Anita sobie nie poradzi?
Faktycznie, by³em wœciek³y, kiedy w sobotê 1 maja zobaczy³em nizio³ka Rymanowskiego! Jak co sobotê szykowa³em siê na Fakty z Anitk¹, tym bardziej, ¿e to mia³o byÌ wydanie specjalne! (cocia¿ póŸniej Anitka by³a od niedzieli a¿do soboty

WiĂŞc moÂże to wzglĂŞdy techniczne zawaÂżyÂły na doborze prezentera? Mam nadziejĂŞ, Âże to byÂł pierwszy i ostatni raz, Âże nowe studio FaktĂłw bĂŞdzie tak wykonane, Âże wzrost nie bĂŞdzie tak istotny!
A tak wÂłaÂściwie, to po co w ogĂłle te Fakty byÂły prowadzone na stojÂąco
Ostatnio zmieniony sobota 28 sie 2004, 16:54 przez Kubuś Puchatek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrowionka – Kubulek