JeÂśli chodzi o moje posty...
Wy gdy zaczynaliÂście pisaĂŚ na forum z pewnoÂściÂą teÂż od czasu do czasu napisaliÂście jakiÂś post, ktĂłry Wam nie wyszedÂł. Teraz macie juÂż na swoim koncie ponad 1000 postĂłw i piszecie juÂż profesjonalnie. ObiecujĂŞ, Âże postaram siĂŞ zmieniĂŚ sposĂłb w jaki piszĂŞ posty.
Panowie, dajcie sobie spokĂłj z tym, bo takie dziecinne tekÂściki przerabialiÂśmy na forum setki razy i zawsz siĂŞ tak samo koĂączyÂły. Odchodzisz? W porzÂądku, tylko zachowaj siĂŞ przyzwoicie, odejedÂź w milczeniu, bo i tak 99% "odchodzÂących" wraca, a 100% czyta. Ten dziaÂł nie jest po to, Âżeby siĂŞ nad sobÂą uÂżalaĂŚ i nie jest po to, Âżeby robiĂŚ show z wÂłasnego "odejÂścia", bo to naprawdĂŞ na nikim nie robi wraÂżenia i nikogo nie schizuje. Wszystkie posty dotyczÂące zachowania pawÂła, jak i innych odchodzÂących bĂŞdÂą kasowane, bo to jest juÂż nie tyle Âśmieszne, co dziecinne, a nawet oÂśmieszacie sami siebie tÂą bÂłazenadÂą.
Dziêkujê wszystkim którym duskusja ze mn¹ sprawi³a przyjemnoœÌ i dziekujê tym którzy dyskutowali ze mn¹ pomimo braku jakiejkolwiek przyjemnoœci . Pozdrawiam TerraX, pochanke-fana, TVN_FANa i wielu wielu innych. Trzymajcie siê zawsze bêdê was mi³o wspomina³
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Wprawdzie mnie nie pozdrowiÂłeÂś (moÂże przez jakieÂś dawne drobne nieporozumienia? ), ale teÂż dziĂŞkujĂŞ za te ponad 1200 fajnych postĂłw. Nie wiem gdzie i czemu odchodzisz, ale - pamiĂŞtaj - zawsze moÂżna wrĂłciĂŚ. I teÂż miÂło CiĂŞ bĂŞdĂŞ wspominaÂł.
Ostatnio zmieniony sobota 14 paź 2006, 23:44 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
ByÂło miÂło ale siĂŞ skoĂączyÂło... Tak. DziĂŞkujĂŞ kaÂżdemu kto przeczytaÂł przynajmniej jednÂą mojÂą wypowiedÂź DziĂŞkujĂŞ rĂłwnieÂż za Wasze posty ktĂłre na pewno do czegoÂś mi siĂŞ przydaÂły - czytaÂłem duÂżo, pisaÂłem mniej. Pozdrawiam szczegĂłlnie tych uÂżytkownikĂłw ktĂłrzy mogli siĂŞ trochĂŞ podenerwowaĂŚ i poÂśmiaĂŚ z mojej osoby. Wszystkim ÂżyczĂŞ powodzenia w tych trudnych, kaczkowatych czasach w jakich przyszÂło nam ÂżyĂŚ Do zobaczenia!
wszyscy pomaÂłu odchodzÂą, a ja zostanĂŞ zupeÂłnie sam ... k...a zostanĂŞ !wierny fan Justyny nigdzie sie nie wybiera ! bĂŞdĂŞ dokladaÂł posty do ostatnich swoich, nikt nie napisze ... trudno
pochanke fanie,ja teÂż byÂłem osamotniowy,jeÂśli chodzi o fascynacje.ale skads wzial sie inny fan mojej ulubionej prezenterki,co mnie naturalnie uradowalo.jedno jest pewne:badzmy zdecydowani i trwali w swoich postanowieniach,badzmy im wierni i 3majmy sie twardo,badzmy fanami PRAWDZIWYMI
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...