No w³aœnie w³¹cza³em w WMP, ale wyskakuje b³¹d: "System nie mo¿e odnaleŸÌ okreœlonego pliku".
A z jakiej strony te linki? Mo¿e tam znajdê jak¹œ wskazówkê
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Czy ma ktos capsy , albo fotki - oprawy graficznej i studia al - dzaziry( oczywiÂście tej nowe z Angli) ?? Pokazywano jÂą w faktach- ale tylko urywki ... :?
no wÂłaÂśnie al dÂżazira bĂŞdzie teraz po angielsku.po brytyjsku nawet,nie amerykaĂąsku.studio al dÂżaziry niezÂłe.a nawet Âświetne!gdy to zobaczyÂłem,to po prostu..jestem pod wraÂżeniem.teraz mam dylemat co lepsze enteve mir,czy al dÂżazira :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Greg Haus pisze:Czy ma ktos capsy , albo fotki - oprawy graficznej i studia al - dzaziry( oczywiÂście tej nowe z Angli) ?? Pokazywano jÂą w faktach- ale tylko urywki ... :?
G³ówne studio Al-Jazeera International jest w Doha, stolicy Kataru a nie w Anglii. A tutaj mo¿na sobie obejrzeÌ przekaz chyba na ¿ywo w jakoœci niestety modemowej: http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... 62E31A.htm
No to teraz CIA bêdzie mog³a zwolniÌ czêœÌ t³umaczy bo wszystkie zapowiedzi bin Ladena bê¹ podawane w jêzyku angielskim, chocia¿ Al-Jazeera zarzeka siê, ¿e bêdzie obiektywna. Szczerze w to w¹tpiê. Napewno nie przepuszcz¹ okazji by staÌ sie jeszcze bardziej popularnymi. Mo¿e dziêki temu ³atwiej bedzie nam przewidzieÌ potencjalne zagrozenie?
Od 6 do 12 października CNN International nadawać będzie programy z Warszawy. Poprowadzi je na żywo irlandzka prezenterka Fionnuala Sweeney. Reporterzy CNN odwiedzą tez Gdańsk, Sopot, Kraków i Łódź. Stacja zachęca widzów, by zaprezentowali swoje spojrzenie na Polskę. Opinie będzie można znaleźć na stronie http://www.cnn.com/poland Na stronkę warto zajrzeć, bo są również podane tematy jakie będą poruszane w tym cyklu dzień po dniu.
Nie wiem o co dziś tyle zamieszania w "Dzień Dobry TVN", że Polak pracuje w BBC. :uhh: W dużych, ba - największych stacjach na świecie znajdzie się jakiś Polak. Jak choćby Antonia Mortensen w iCNN, która - co mogliśmy zobaczyć w cyklu "Oko na Polskę" - świetnie mówi po polsku, czy Alan Krashesky, który jest jedną z głównych twarzy w ABC7. Takie przykłady można mnożyć.