Tomasz Lis
Moderator: Łukasz
Kombinacja Lis + TVN ma doœÌ du¿e szanse. Mo¿e Solorz wyrzuci go z Polsatu za zbytni¹ krytykê PiSu a Tomaszowi zabraknie intratnych propozycji, wiêc "wybierze" TVN. Olejnik te¿ kiedyœ zarzeka³a siê, i¿ nie pójdzie do TVN24, ale w koùcu zmiêk³a bo nie mia³a wyjœcia. Z Lisem mo¿e byÌ podobnie. Lepper tez w zesz³ym tygodniu nienawidzi³ PiSu a teraz chce znów byÌ w koalicji. Zycie pisze ró¿ne nieprawdopodobne scenariusze.
DokÂładnie Âżycie potrafi byc przewrotne, Olejnik pracuje w tvn24, Lepperowi nagle po 3 dniach "nienawiÂści" do PiS marzy mu sie powrĂłt do koalicji, wiĂŞc kto wie moÂże Lis wrĂłci do tvn, a idÂąc dalej tym tropem to moÂże Lis nawet wrĂłci do Kingi...
To wszystko moÂże brzmieĂŚ Âśmiesznie i niewiarygodnie, ale Âżycie naprawdĂŞ potrafi zaskakiwaĂŚ.

--
Wczoraj Tomek u "Szymona Majewskiego" jednym sÂłowem zaszalaaaaaÂł.... :brawa:
Wielkie brawa dla Niego :brawa: :brawa: :brawa: Wszyskim, ktĂłrzy myÂśleli, Âże jest wyniosÂły utarÂł wczoraj nosa jak maÂło kto
To równy goœÌ. Wed³ug mnie najlepszy dziennikarz telewizyjny. Nawet Durczok mu nie dorównuje. Wczoraj u "Szymona Majewskiego" przypomnia³am sobie te czasy jak Tomek zasiada³ przy biurku w "Faktach" (ten kto ogl¹da³ wie o który moment chodzi)... To by³y czasy.... Tomek nie daj sie ! Musisz wygraÌ TeleKamere 2006 czy tam 2007 nie wiem która edycja ju¿ idzie :devil:
Poprostu cud malina 

Wielkie brawa dla Niego :brawa: :brawa: :brawa: Wszyskim, ktĂłrzy myÂśleli, Âże jest wyniosÂły utarÂł wczoraj nosa jak maÂło kto

Kings sobie poradzi.na jego miejscu wolaÂłbym daĂŚ wreszcie kosza Smoktunowicz. :devil:Ptr15 pisze:Do TVNu to nie wiem, ale niech wrĂłci do Kingi. Taka piĂŞkna kobieta nie moÂże byĂŚ sama
Po tym co pokaza³ w Shymon Show,to równy goœÌ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Re: --
to co Lis pokazaÂł to byÂło mistrzostwo Âświata :brawa: :brawa: :brawa: i przypomniaÂły mi siĂŞ wtedy stare dobre Fakty i stara ekipa prowadzÂących aÂż siĂŞ Âłezka w oku zakrĂŞciÂła. PokazaÂł, Âże jest numer 1 wÂśrĂłd prowadzÂących chociaÂż juÂż nie jest prowadzÂącym. Kto wie, moÂże powrĂłci jeszcze do FaktĂłw.magda992 pisze:Wczoraj u "Szymona Majewskiego" przypomniaÂłam sobie te czasy jak Tomek zasiadaÂł przy biurku w "Faktach" (ten kto oglÂądaÂł wie o ktĂłry moment chodzi)... To byÂły czasy....
No fakt, teraz ze spokojem mogê siê przyjrzeÌ i jak widaÌ na za³¹czonym obrazku- to nie jest obr¹czka! Zreszt¹ tak sobie myœlê, ¿e gdyby mia³ naprawdê za³ozon¹ obr¹czkê to by³oby to dosyÌ dziwne, a w³aœciwie to odebra³abym to wówczas jako znak, ¿e ¿a³uje rozwodu z King¹. Ale to jednak nie obr¹czka, wiêc nie ma tematu!£ukasz pisze:
To raczej nie jest obrÂączka.
Ten pierœcionek ( bo ju¿ zosta³o ustalone ze to nie obr¹czka) widac na ok³adce nowej ksi¹zki Lisa. W³aœnie jestem w trakcjie czytania " Polska, g³upcze!' i powiem, ¿e ksi¹zka jest napisana naprawde swietnie - mnóstwo w niej ironiNika pisze:No fakt, teraz ze spokojem mogê siê przyjrzeÌ i jak widaÌ na za³¹czonym obrazku- to nie jest obr¹czka! !£ukasz pisze:
To raczej nie jest obrÂączka.