Materiały w głównym wydaniu "Faktów"
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Wczoraj po raz trzeci odkÂąd Durczok jet w Faktach, nie zmieÂścil sie materiaÂł o KaczyĂąskim.
ChodziÂło o kwote jaka trzeba bybyÂło wydac za taki adres strony.
Wydaje mi siĂŞ Âże byÂł to materiaÂł Mazura .
Jak moÂżna zapowiedziec materiaÂł i go nie pokazaĂŚ - dla koszmar !!!
Co jest grane !!!
[ Dodano: Sob PaÂź 28, 2006 10:38 am ]
MuszĂŞ zwrĂłcic honor i zwracam
We wczorajszych Faktach byÂł maeriaÂł o ktĂłrym pisaÂłem w piatek .
Ale mam nadziĂŞje ze w przyszÂłosci takie material nie bĂŞdÂą puszczane z poÂślizgiem
ChodziÂło o kwote jaka trzeba bybyÂło wydac za taki adres strony.
Wydaje mi siĂŞ Âże byÂł to materiaÂł Mazura .
Jak moÂżna zapowiedziec materiaÂł i go nie pokazaĂŚ - dla koszmar !!!
Co jest grane !!!
[ Dodano: Sob PaÂź 28, 2006 10:38 am ]
MuszĂŞ zwrĂłcic honor i zwracam
We wczorajszych Faktach byÂł maeriaÂł o ktĂłrym pisaÂłem w piatek .
Ale mam nadziĂŞje ze w przyszÂłosci takie material nie bĂŞdÂą puszczane z poÂślizgiem
NOWA ERA W TVN
-
- Czasem tu wpada
Dzis Fakty byÂły naprawde niezÂłe !!!
Najbardziej podobaÂł mi sie materiaÂł Jakuba Sobieniowkiego z Krakowa .
DotyczyÂł on wyborĂłw samorzÂądowych. materiaÂł niezwykle perfekcyjny i ukazujacy problemy Krakowa a takÂże co oczywiste kandytatĂłw na prezydenta krolewskiego miasta.
Jakub nadaje sie do Krakowa bo przeciez tutaj pracowaÂł przed "romansem ' z Wydarzeniami.
Odrazu pzrypominnialy mi siĂŞ Fakty TomaszL Lisa.
Brawo Jakub !!!!
Najbardziej podobaÂł mi sie materiaÂł Jakuba Sobieniowkiego z Krakowa .
DotyczyÂł on wyborĂłw samorzÂądowych. materiaÂł niezwykle perfekcyjny i ukazujacy problemy Krakowa a takÂże co oczywiste kandytatĂłw na prezydenta krolewskiego miasta.
Jakub nadaje sie do Krakowa bo przeciez tutaj pracowaÂł przed "romansem ' z Wydarzeniami.
Odrazu pzrypominnialy mi siĂŞ Fakty TomaszL Lisa.
Brawo Jakub !!!!
NOWA ERA W TVN
Teaz nienaiwdze reklam w telewizji, zwlaszzca jak p-rzerywaja film, ktory ogladam. Ale z 2giej storny oczekujemy od TV by puszczala dobre filmy, produkowala dobre serwisy informacyjne, miala fajne studia, dibra ramowke, dobrych prezneterow, reporterow etc...
Na to wsyztko potrzebne sa wielkie pieniadze (przyklad: jedna kamera reporterska to ok 200tys zl). TV skad musi je brac. Abonament (w przypadku TVP) to bardzo malo, oplaty z akablowke itd tez malo. Znaczna fczesc budzetu akzdej stacji, zwlaszcza prywtanej, stanowia wlasnie reklamy. A TV bez pieniadze bedzie... pamietacie Familijna? Wlacznie TV4.
Na to wsyztko potrzebne sa wielkie pieniadze (przyklad: jedna kamera reporterska to ok 200tys zl). TV skad musi je brac. Abonament (w przypadku TVP) to bardzo malo, oplaty z akablowke itd tez malo. Znaczna fczesc budzetu akzdej stacji, zwlaszcza prywtanej, stanowia wlasnie reklamy. A TV bez pieniadze bedzie... pamietacie Familijna? Wlacznie TV4.
Abonament telewizyjny powinien byĂŚ sprawiedliwie rozdzielany na wszystkie kanaÂły.
powinna powstaÌ Komisja która nagradza³a by kana³y telewizyjne za jakoœÌ programu.W polskiej sytuacji politycznej oczywiœcie nie jest to mo¿liwe.
Kana³y które mia³yby najlepsz¹ ogladalnoœÌ dostawa³y by wiecej te gorsze mniej .
TVP przejada wszystkie pieniadze zamiast madrze je inwestowaÌ,mo¿e jakby TVN dosta³ czeœÌ z tego tortu przestali by przerywaÌ programy czy filmy reklamami.
TrochĂŞ fantazjujĂŞ -ale to jest moje prawo .
Bardzo rzadko oglÂądam filmy czy programy w caÂłosci z powodu reklam-szybko siĂŞ zniechĂŞcam
Jedynie przerywanie reklamami ktĂłre akceptuje to programy na Âżywo .Panie i Panowie prezenterzy musza od czasu do czasu przypudrowaĂŚ nosy
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 8:38 am ]
A pozatym przerwa na reklame to okazja na papierosa -i przez reklamy wiecej palĂŞ
powinna powstaÌ Komisja która nagradza³a by kana³y telewizyjne za jakoœÌ programu.W polskiej sytuacji politycznej oczywiœcie nie jest to mo¿liwe.
Kana³y które mia³yby najlepsz¹ ogladalnoœÌ dostawa³y by wiecej te gorsze mniej .
TVP przejada wszystkie pieniadze zamiast madrze je inwestowaÌ,mo¿e jakby TVN dosta³ czeœÌ z tego tortu przestali by przerywaÌ programy czy filmy reklamami.
TrochĂŞ fantazjujĂŞ -ale to jest moje prawo .
Bardzo rzadko oglÂądam filmy czy programy w caÂłosci z powodu reklam-szybko siĂŞ zniechĂŞcam
Jedynie przerywanie reklamami ktĂłre akceptuje to programy na Âżywo .Panie i Panowie prezenterzy musza od czasu do czasu przypudrowaĂŚ nosy
[ Dodano: PiÂą Gru 08, 2006 8:38 am ]
A pozatym przerwa na reklame to okazja na papierosa -i przez reklamy wiecej palĂŞ
a tu siĂŞ z tobÂą w 100% zgodzĂŞ!adam pisze:Panie i Panowie prezenterzy musza od czasu do czasu przypudrowaĂŚ nosy

ja obejrzĂŞ Fakty i nara.na sport i pogodĂŞ nie chce mi siĂŞ juÂż czekaĂŚ i faszerowaĂŚ siĂŞ zupami pomidorowymi,jogurtami,makaronami itp RW doskonale uzupeÂłnia resztĂŞ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mam nadziejĂŞ Aveo Âże nie poszedÂłeÂś przypudrowaĂŚ nosa :spiewa: :spiewa:
Niestety ale od reklam siĂŞ nie ucieknie,niewiem jak bardzo byÂśmy nazekali to i tak bĂŞdÂą .ZgodzĂŞ siĂŞ z przedmĂłwcami Âże powinny wiecej kosztowaĂŚ i wtedy mniej firm by z nich korzystaÂło.
JeÂśli jest dobra reklama to jeszcze moÂżna przeboleĂŚ ale niektĂłre ...........aÂż rĂŞce opadajÂą
x:
Niestety ale od reklam siĂŞ nie ucieknie,niewiem jak bardzo byÂśmy nazekali to i tak bĂŞdÂą .ZgodzĂŞ siĂŞ z przedmĂłwcami Âże powinny wiecej kosztowaĂŚ i wtedy mniej firm by z nich korzystaÂło.
JeÂśli jest dobra reklama to jeszcze moÂżna przeboleĂŚ ale niektĂłre ...........aÂż rĂŞce opadajÂą