Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
ja tak trochĂŞ na inny temat,
a co do Kingi i jej udzia³u w ró¿nego typu programach, to jak ju¿ ktoœ stwierdzi³ wczeœniej co za du¿o to nie zdrowo, tez tak uwa¿am, jak kogoœ jest zbyt du¿o w tv to mo¿e siê szybko ludziom "przejeœÌ" , tak jak Kasi Cichopek swojego czasu by³o i chyba dalej jest wszêdzie pe³no... wiêc powinni trochê przystopowaÌ, bo to by mog³o z du¿¹ dla Kingi niekorzyœci¹ siê skoùczyÌ... a jak wszyscy wiemy nie zas³uguje na to bo jest super:) :tanczy:
teÂż oglÂądaÂłam dziÂś wydarzenia i tak sobie pomyÂślaÂłam, Âże albo mi siĂŞ wydaje, albo Hanka ma caÂły czas jednÂą fryzurĂŞ...widzialam dzis w wiadomosciach Hanke
a co do Kingi i jej udzia³u w ró¿nego typu programach, to jak ju¿ ktoœ stwierdzi³ wczeœniej co za du¿o to nie zdrowo, tez tak uwa¿am, jak kogoœ jest zbyt du¿o w tv to mo¿e siê szybko ludziom "przejeœÌ" , tak jak Kasi Cichopek swojego czasu by³o i chyba dalej jest wszêdzie pe³no... wiêc powinni trochê przystopowaÌ, bo to by mog³o z du¿¹ dla Kingi niekorzyœci¹ siê skoùczyÌ... a jak wszyscy wiemy nie zas³uguje na to bo jest super:) :tanczy:
"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
-
- Nowicjusz
Ah...A mi to odpowiada,Kinga ma swoje 5 minut. A taka okazja moze sie juz nie powtorzyc. Promuja ja glownie w TVN,inne stacje zjada zazdrosc 

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Mi tez to odpowiada z jednej strony z drugiej jednak tez troche nie chce by myslano o niej tak jak o cichopek-jak o towarze. Kinga ma zupelnie inny styl ( nie mam nic przeciwko Kasce, ale czasem mam jej dosc, to tu z hakielem o milosci swojej gadaja, gdzies indziej ze szkole tanca maja). A w ogole skoro niedlugo Kinga ma miec swoj wlasny program bedziemy mogli sie naogladac ja w tym programie 9 chociaz nie zaszkodziloby zobaczyc ja gdzies indziej). W kazdym badz razie to wszystko nie zalezy od nas tylko od stacji telewizyjnych i od Kingi
-
- Nowicjusz
no chyba, Âże... ktoÂś z TVNu caÂły czas uwaÂżnie Âśledzi wypowiedzi na tym forum i kieruje siĂŞ nimi w podejmowaniu wszystkich decyzjiW kazdym badz razie to wszystko nie zalezy od nas tylko od stacji telewizyjnych i od Kingi

nie, no ja teÂż bardzo siĂŞ cieszĂŞ Âże Kinga ma swoje piĂŞĂŚ minut, nie chciaÂłabym jednak Âżeby to wyglÂądaÂło jakby desperacko chciaÂła siĂŞ wypromowaĂŚ...
myÂślĂŞ, Âże wÂłasny program Kingi to Âświetny pomysÂł, a ktoÂś wie jakiego typu ma byĂŚ to program?
-
- Nowicjusz
-
- Początkujący
Moze i obgadujemy ale w sensie pozytywnym, a poza tym skoro uwazasz ze jestesmy malolaty to po co w ogole tu zagladasz i dyskutujesz z nami?a wy co tu robicie ? nie obgadujecie ?
ach te maÂłolaty...
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 2:16 pm ]

To jest moje dzialo, ktore zrobilam z nudow- mam nadzieje ze podoba sie Wam
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 2:18 pm ]
troche to male zutaj wyszlo- ale jakby ktos chcial to tu jest adres:http://img91.imageshack.us/img91/7026/tapetarc0.png
-
- Nowicjusz
A JEDNAK PERUKA:) tak jak myÂśleliÂśmy.
znalaz³am na jednej ze stron przytoczone s³owa Kingi, mówi ¿e to peruka i ¿e gdy zobaczy³a siê w lustrze by³a w szoku, peruka by³a zrobiona z identycznych w³osów jak ona ma:) i ¿e nie zdecyduje siê na tak¹ radykaln¹ zmianê na sta³ê, gdy¿ d³ugie w³osy daj¹ wiêcej mo¿liwoœci fryzur:) hehe :tanczy: bardzo dobrze, du¿o ³adniej jej w d³ugich!
znalaz³am na jednej ze stron przytoczone s³owa Kingi, mówi ¿e to peruka i ¿e gdy zobaczy³a siê w lustrze by³a w szoku, peruka by³a zrobiona z identycznych w³osów jak ona ma:) i ¿e nie zdecyduje siê na tak¹ radykaln¹ zmianê na sta³ê, gdy¿ d³ugie w³osy daj¹ wiêcej mo¿liwoœci fryzur:) hehe :tanczy: bardzo dobrze, du¿o ³adniej jej w d³ugich!
-
- Nowicjusz
-
- Początkujący