Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ja teraz jestem najbardziej zÂły i wcale mnie nie cieszy powrĂłt rymana. :twisted: :twisted: :twisted:
Nie chciaÂłbym juÂż go w faktach wiĂŞcej oglÂądaĂŚ a on znĂłw tu bĂŞdzie. Co najwyÂżej zniosĂŞ go 2 razy w tygodniu ale nie zniosĂŞ go jako szefa faktĂłw.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ja teÂż siĂŞ nie cieszĂŞ, Âże jutro bĂŞdzie znĂłw Rymanek. Ale najwyÂżej po prostu nie obejrzĂŞ. :wink:
A reklama bardzo mi siĂŞ podoba, logo niestety mniej... :?
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Mnie ani reklama ani tym bardziej logo siĂŞ nie podoba.
Logo jest po prostu beznadziejne. Jak takie ma byĂŚ logo to ja siĂŞ nie zgadzam. Ale rĂłwnie dobrze moÂże byĂŚ to taka zmyÂła. :?:
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

a jutro prawdopodobnie zobaczymy nowe studio faktow.

Ja juz [nie jestem pewien, bo mam dosc kiepskie oko] widzialem - z tylu bardzo fajna sciana monitorow i bardzo fajny stol moim zdaniem...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Baryla, a gdzie widzia³eœ - w szklanej kuli, czy w fusach po herbacie u wró¿ki? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

nie! ktos kto uwaznie ogladal dzis telewizje (np. tvn kolo 19:59) mogl zauwazyc zdjecie. gdzie nie powiem, dopoki sam sie nie upewnie. To byl na pewno newsroom, ale nie wiem czy nie przypadkiem rezyserka. Ale wygladalo to na studio...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Wybacz, ale w tym czasie oglÂądam TVP1.
Ale z Twojej wypowiedzi wynika, i¿ jakieœ szczegó³y mo¿na poznaÌ ogl¹daj¹Ì program UWAGA. Mo¿e zosta³ ju¿ przeniesiony do MBC?
Ale jedno trzeba im przyznaÌ - nikt jeszcze w Polsce nie reklamowa³ zmainy studia b¹dŸ scenografii programu informacyjnego. Zazwyczaj takie informacje by³y g³êboko ukrywane - nikt nie tylko nie zna³ zmian (tak jak obecnie - TVN) ale widzowie nawet nie podejrzewali, ¿e jakiekolwiek zmiany zostan¹ przeprowadzone.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

no niezupelnie, ale sie nie wydam, poki nie znajde dowodu :P

a co do reklamowania - no fakt, ale i tak wszyscy wiedza teraz o zmianach we wszystkich kanalach wiec tvn chce jeszcze bardziej wypromowac

PS z godziny 21:13 : czy nikt nie interesuje sie tym, ze widzialem nowe studio?

PS2 z godziny 21:13 : chyba mam dowod ale....
enjoy16
Początkujący
Początkujący

Post autor: enjoy16 »

oj baryla,baryla ale kombinujesz:))
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

ja FaktĂłw z Rymanem nie bĂŞde oglÂądaÂł
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a ja tak za to z automatem nie miaÂłam zamiaru ogÂądaĂŚ :)
Ryman jest oki zresztÂą i tak juÂż za pare dni Anita wiĂŞc nie ma siĂŞ co denerwowaĂŚ
Android <3
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A wiĂŞc lizodup na macierzyĂąskim :lol: , a niektĂłrzy pisali, Âże w jego przypadku, to raczej niemoÂżliwe :wink: :lol:
Ale dlaczego wzi¹³ urlop tylko na 3 tygodnie, z regu³y takie urlopy trwaj¹ œrednio pó³ roku :!:
To siĂŞ lizodup ustawiÂł, tvn daÂł nawet info do gazety!

Jak tak dalej pĂłjdzie, to za jakieÂś 20 lat w tvn zabraknie miejsc dla dzieci pracownikĂłw i pracodawcĂłw :!: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Co z Kajdanowiczem?

Post autor: Marcin »

TydzieĂą temu w sobotĂŞ i niedzielĂŞ Fakty prowadziÂła Justyna Pochanke.
2 tygodnie temu w sobotê i niedzielê Fakty prowadzi³ Bogdan Rymanowski, tymczasem soboty i niedziele by³y zawsze dla Kajdanowicza. Czy¿by w TVN zauwa¿yli swój b³¹d :?: Czekam do soboty. Jak bêdzie Ryman to wielka fiesta :D

:twisted:

Ale jednak Fakty nawet z Rymanem oglÂąda siĂŞ duÂżo ciekawiej, niÂż sami wiecie z kim :lol:

A Wy co o tym sÂądzicie :?:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Grzegorz Kajdanowicz poszedÂł na 3- tygodniowy urlop w zwiÂązku z przyjÂściem na swiat potomka :) :arrow:
ODPOWIEDZ