Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Marcin pisze:Przepraszam, czy nikt nie zauwaÂżyÂł, Âże Ania JĂŞdrzejowska prowadziÂła wczoraj serwisy miĂŞdzy 8, a 15?

no mówi siê trudno,ale jeden dzieù stracony.za du¿o myœla³em,bo jak zobaczy³em Brydzie,to sobie pomyœla³em,¿e do takiej gwiazdy do³¹czy mniej popularny reporter.a tu niedzielne serwisy prowadzi³y dwie gwiazdy........niedziela 10.12.06 przepad³a na zawsze..............
dziĂŞki wam za mapĂŞ komunikacjii,ale w Wawie nie pojawiĂŞ siĂŞ w tak szybko,najpierw obowiÂązki,nastĂŞpnie imprezy :devil:
przesuniêcie?a mi siê zdawa³o,¿e wszystko jest w porz¹dku.Dn¯ zaczyna siê o 10,no nie?i Ania wita wszystkich :tanczy: aczkolwiek prawie zawsze bez uœmiechu to przywitanie.ewentualnie pod koniec serwisu.smutno mnie po¿egna³a przed moim wyjœciem,ale skoro mój dzieù w³aœciwie zacz¹³ siê tak naprawdê o 10,kiedy j¹ ujrza³em,wszystko siê u³o¿y³o.
Ja te¿ uwielbiam caps Ani z Joasi¹ - mieÌ ciasto i zjeœÌ ciastko,ale uwa¿am,¿e nie jest to po³¹czenie s³odkiego z gorzkiem,natomiast s³odkiego z ostrym :spiewa: a teraz mam okazjê nasyciÌ siê do woli prawdziwym smakiem Dn¯ dziêki wyœmienitym capsom i zapamiêtaÌ o nim ca³e jutro,gdy¿ nie bêdê mieÌ mo¿liwoœci,aby j¹ 'przywitaÌ'

Adam,witam ciĂŞ w takim razie wÂśrĂłd krĂŞgu FanĂłw Ani Jot.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
KtĂłrym muszkieterem zostaÂłem ??
Dziewczyna na plakacie najbardziej podobne ma oczy.
MuszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Âże widziaÂłem AniĂŞ w sobotĂŞ ale od rana musiaÂłem przygotowywaĂŚ siĂŞ na imieniny i nie miaÂłem czasu opisaĂŚ tego wydazenia.
ChciaÂłem nawet zrobiĂŚ capsy ale moja Âżona jest gorsza od faszyzmu i absolutnie nie ma litoÂści
Dziewczyna na plakacie najbardziej podobne ma oczy.
MuszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Âże widziaÂłem AniĂŞ w sobotĂŞ ale od rana musiaÂłem przygotowywaĂŚ siĂŞ na imieniny i nie miaÂłem czasu opisaĂŚ tego wydazenia.
ChciaÂłem nawet zrobiĂŚ capsy ale moja Âżona jest gorsza od faszyzmu i absolutnie nie ma litoÂści
nie wiem czy to byla jakas fatamorgana ale dzis chyba widzalem anne jedzejowska jak siedziala podczas magazynu o 17:30 z tylu za pochanke. czy ktos to jeszcze zauwazyl ?.
ciekawe co tam jeszcze robila o tej porze. bylo widac jak cos pisala na klawiiaturze, moze przygotowaywala sie na dzien jutrzejszy
a moze to byl jakis sobowtor :rozglada:
ciekawe co tam jeszcze robila o tej porze. bylo widac jak cos pisala na klawiiaturze, moze przygotowaywala sie na dzien jutrzejszy
a moze to byl jakis sobowtor :rozglada:
Kolor i kontrast siĂŞ zgadza idealnie.tylko Ania ma ksztaÂłt oczu taki trochĂŞ rosyjski :mhm:Nika pisze: modelka, ktĂłra reklamuje ten zapach ma bardzo podobne oczy do Ani, oczywiÂście to takie moje skromne porĂłwnanie![]()
Ju¿ myœla³em Nika,¿e to Ania reklamuje ten perfum,ale przeczyta³em twoj¹ wiadomoœÌ 2gi raz i dosta³em depresji!

przecie¿ Ania pisze Pochanke wszystkie pytania,a póŸniej ca³e laury spadaj¹ na mrs P. :/ dziooo³k.
Ania po prostu pracuje na swĂłj sukces,praca prezentera wymaga wiele poÂświĂŞcenia i wysiÂłku,czĂŞsto jest siĂŞ na duty kiedy jest siĂŞ off....

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...