Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Bardzo miÂłe sÂłowa Jacka P. o Anicie :tanczy: Pytanie jeszcze, gdzie je znalazÂłeÂś? :D
MoÂże sam zaraz znajdĂŞ w google :D
Te rozmowy sÂą moimi ulubionymi w Poradku - Anita zawsze tak blisko kolegi stoi - czasami zastanawiam siĂŞ, czy oby nie za blisko :devil: Mam ten sam problem, co Âżona PaÂłasiĂąskiego , tyle Âże ja wzglĂŞdem Anity :lol:
michaek pisze:A wracajÂąc do wczorajszego flasha.

Wszystko racja, ale jako, ¿e jestem jak to I pijako-ZOMOwiec IV RP okreœli³ "prze¿arty z³oœliwoœci¹"(czy jakoœ tak) nie mog³em nie zauwa¿yÌ pewnej niepoprawnoœci jêzykowej u Anity. Mianowicie przy ³¹czeniu z Wachulcem na koniec powiedzia³a "Dziêkujê Konrad", a nie, jak powinna "Dziêkujê Konradzie
Eeee tam, szukasz dziury w ca³ym :D Konrad, wcale nie jest b³êdn¹ odmian¹ imienia, tylko to tak po kumpelsku bardzo brzmi :) I nale¿y siê zastanowiÌ, czy wypada w powa¿nym programie informacyjnym, jakim bez w¹tpienia jest Flash, w ten sposób zwracaÌ siê do kolegi :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Te s³owa wyci¹gn¹³em od Jacka Pa³asiùskiego na jego blogu. http://www.palasinski.blog.onet.pl Œwietne felietony. Polecam.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dziêki, ¿e mi podpowiedzia³eœ, bo nie mog³em za nic w œwiecie znaleŸÌ :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: A Anita jakoœ dziwnie rozkojarzona :> W jednym z wejœÌ pogodowych tak siê zaczyta³a, ¿e nie s³ysza³a nawet, ¿e Zubi skoùczy³ ju¿ mówiÌ
A przed tym wejœciem gdzieœ siê zapl¹tali :devil: Marta skoùczy³a ju¿ serwis, a ich jeszcze nie by³o na stanowisku :devil: Anita bieg³a gdzieœ z g³êbi studia :lol: a za ni¹ kroczy³ Zubi :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:A ja siĂŞ nieskromnie w ich poczet zaliczam :lol2:
no to witaj w klubie :D
michaek pisze:"DziĂŞkujĂŞ Konrad", a nie, jak powinna "DziĂŞkujĂŞ Konradzie
dobrze,Âże nie powiedziaÂła "witaj sÂądzie" ;)
NieprawdÂą jest jakoby miaÂła 182 cm (ma 222) i caÂła sprawa ze stopniami to teÂż nieprawda,
:lol: eeee raptem 100 cm ró¿nicy,myœlê,¿e ani trochê nie przesadzi³ ;) Gdzie¿,on taki staruszek :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
michaek
Bywalec
Bywalec

Ooo.... ale cz³owiek zaspany, trzeba chodziÌ wczeœniej spaÌ, albo póŸniej wstawaÌ.
Ale ja nie o tym. Dzisiaj Anita w Poranku. MoÂże zacznĂŞ od tego czego nie lubiĂŞ robiĂŚ, czyli od stroju. Mimo 'sukowatego' image'u, za ktĂłrym jak wiadomo niezbyt przepada Anita wyglÂądaÂła bardzo Âładnie. I ten dekolt taki pobudzajÂący. :D :red:
Teraz przejdŸmy do czêœci merytorycznej. Przez takiego jednego Paw³a zasn¹³em ju¿ na serwisie o 6:racja: i przebudzi³em siê dopiero na spotkanie z biznesem. :racja: By³a rozmowa z ta nazwijmy 'rozumn¹ czêœci¹ LPRu', a mianowicie Pani¹ Jab³oùsk¹, przypadkiem cz³onkini¹ MW, z któr¹ Romek siê rozwiód³ przedwczoraj.
W pogodzie nic ciekawego, poza tym jednym wejÂściem po 9:30, kiedy to Anita mimo tego, Âże Agnieszka ja zachĂŞcaÂła nie chciaÂła siĂŞ popisaĂŚ swojÂą wiedzÂą geograficzno-fizycznÂą z zakresu ciÂśnienia atmosferycznego.
W prasie ró¿nie, trochê Jarka i jego pomys³ów, trochê o kolegach-przystawkach.
I spotkanie z Jackiem PaÂłasiĂąskim, oczywiÂście jak zawsze miÂło.
Och, jak mogÂłem zapomnieĂŚ o spotkaniu z Grzesiem. Nie powiem, Âże czuja do siebie miĂŞte, bo chociaÂż to prawa to nie chcĂŞ Black'owi ciÂśnienia, tym razem krwi zwiĂŞkszaĂŚ. Ale nie da siĂŞ zaprzeczyĂŚ, Âże byÂło miÂło, te Âśmichy-chichy z fiaska fundowania stadionu narodowego z budÂżetu Warszawy, potem jeszcze z niemogÂących dolecieĂŚ do naszego kraju F16. Chyba dobrze, Âże siĂŞ ten przeglÂąd musiaÂł skoĂączyĂŚ, bo jeszcze by za daleko zabrnĂŞli... :devil:

A co do Konrada to ja dalej siĂŞ bĂŞdĂŞ upieraÂł, ze naleÂżaÂło to imiĂŞ odmieniĂŚ. :]

I jeszcze taki caps z rozmowy.
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:Ooo.... ale cz³owiek zaspany, trzeba chodziÌ wczeœniej spaÌ, albo póŸniej wstawaÌ.
Kto rano wstaje, temu ... Ale nie znam ¿adnych koj¹cych s³ów o póŸnym chodzeniu spaÌ :devil:
MoÂże zacznĂŞ od tego czego nie lubiĂŞ robiĂŚ, czyli od stroju. Mimo 'sukowatego' image'u, za ktĂłrym jak wiadomo niezbyt przepada Anita wyglÂądaÂła bardzo Âładnie. I ten dekolt taki pobudzajÂący. :D :red:
PobudzajÂący, czy rozbudzajÂący? :lol:
Nie jestem zadowolony z po pierwsze: znĂłw sukowaty imag'e, i po drugie: wÂłoÂżyÂła na siĂŞ ten strĂłj zgniÂłozielony tak przeze mnie nie lubiany :hyh:
Na szczĂŞÂście poradek bardzo dobrze poprowadziÂła, znaczy siĂŞ wybieraÂła bardzo interesujÂące fragmenty z prasy podczas przeglÂądĂłw :) Serdecznie i ciekawe rozmowy przeprowadzaÂła z kolegami i koleÂżankami :)
ByÂła rozmowa z ta nazwijmy 'rozumnÂą czĂŞÂściÂą LPRu', a mianowicie PaniÂą JabÂłoĂąskÂą, przypadkiem czÂłonkiniÂą MW, z ktĂłrÂą Romek siĂŞ rozwiĂłdÂł przedwczoraj.
DokÂładnie tak :D Ciekawa rozmowa w studio z AnnÂą JabÂłoĂąskÂą-SiarkowskÂą z MW :D
I spotkanie z Jackiem PaÂłasiĂąskim, oczywiÂście jak zawsze miÂło.
I niech mi Âżaden Jacek PaÂłasiĂąski nie wciska kitĂłw, Âże nie stoi na stopniu od schodĂłw, bo to goÂłym okiem widaĂŚ :devil:
Och, jak mogÂłem zapomnieĂŚ o spotkaniu z Grzesiem.

Nie widziaÂłem :devil:

No i w koĂącu muszĂŞ napisaĂŚ o tym wynalazku, totalnym niuansie poradkowym, ktĂłry od kilku miesiĂŞcy moÂżemy obserwowaĂŚ, a wÂłaÂściwie to sÂłyszeĂŚ, a wÂłaÂściwie to i to i to :devil: W skrĂłcie, chodzi mi o nowy mikrofon :D Taki niezauwaÂżalny :D MoÂże ktoÂświe, jak to siĂŞ profesjonalnie nazywa :>
michaek
Bywalec
Bywalec

W woli ÂścisÂłoÂści chodziÂło oczywiÂście o Kajdana.
Ma Anita s³aboœÌ do tego imienia.
Co do kreÂślenia dekoltu do odmawiam wszelkich komentarzy. :devil:
A co do mikrofonu to fakt Âładny, ja na niego mĂłwiĂŞ mikroport, ale to nie jest dobre okreÂślenie, bo z tego co siĂŞ orientujĂŞ to mikroport to ta skrzyneczka przypinana do spodni. Dobrze to ja koĂączĂŞ, bo plotĂŞ bzdury pewnie. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:W woli ÂścisÂłoÂści chodziÂło oczywiÂście o Kajdana.
DomyÂśliÂłem siĂŞ po Twoim wczeÂśniejszym opisie :D Mieciu, mnie tyle zdrowia nie kosztuje :devil:
michaek pisze:Co do kreÂślenia dekoltu do odmawiam wszelkich komentarzy. :devil:
bo wszystko, co powiesz, moÂże zostaĂŚ uÂżyte przeciwko Tobie? :devil:
michaek
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:bo wszystko, co powiesz, moÂże zostaĂŚ uÂżyte przeciwko Tobie? :devil:
To tez, ale czekam jak przyœl¹ jak¹œ reporterkê TVN24, ¿eby mnie o to spyta³a. Mo¿e byÌ Agata, w koùcu to nie tak daleko. :devil: Ostatecznie Marta Gordziewicz. A nich spróbuj¹ Kab³aka albo Zakrzewskiego. :devil:

To teraz czekamy juÂż na jutro. :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze: To tez, ale czekam jak przyœl¹ jak¹œ reporterkê TVN24, ¿eby mnie o to spyta³a. Mo¿e byÌ Agata, w koùcu to nie tak daleko. :devil: Ostatecznie Marta Gordziewicz. A nich spróbuj¹ Kab³aka albo Zakrzewskiego. :devil:
Panowie szybciej by CiĂŞ zrozumieli :devil: Panie, choĂŚ jako reporterki nie jedno widziaÂły i sÂłyszaÂły, gdybyÂś opowiadaÂł im o dekoltach i Twoich z nimi zwiÂązanymi odczuciami, mogÂłyby patrzeĂŚ na Ciebie krzywym okiem :devil:
michaek pisze:To teraz czekamy juÂż na jutro. :tanczy:
To byÂłby 3-ci poradek z AnitÂą pod rzÂąd :D CoÂś niespotykanego :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:
michaek pisze:To teraz czekamy juÂż na jutro. :tanczy:
To byÂłby 3-ci poradek z AnitÂą pod rzÂąd :D CoÂś niespotykanego :lol:
No rzeczywiœcie niespotykane :? RadoœÌ Wasza..... nasza :( przedwczesna zdecydowanie :(
Nie byÂło Anity w Poradku :( A ja myÂślaÂłam, Âże przynajmniej dzisiaj przypomnĂŞ sobie jak to wspaniale od Anity z samego rana newsĂłw siĂŞ dowiadywaĂŚ :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

ZupeÂłnie niespodziewanie zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą w dzisiejszym Flashu ;) Ale Ci co liczyli na poranek z AnitÂą, pewnie nie sÂą usatysfakcjonowani tymi 12 minutami :?
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:ZupeÂłnie niespodziewanie zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą w dzisiejszym Flashu ;) Ale Ci co liczyli na poranek z AnitÂą, pewnie nie sÂą usatysfakcjonowani tymi 12 minutami :?
Szczerze mĂłwiÂąc, gdybym miaÂł wybieraĂŚ miĂŞdzy 12. minutami stresu a ponad 3. godzinami stresu, to teÂż bym wolaÂł to pierwsze :devil:
A ja myÂślaÂłam, Âże przynajmniej dzisiaj przypomnĂŞ sobie jak to wspaniale od Anity z samego rana newsĂłw siĂŞ dowiadywaĂŚ :/
A byÂło z ubolewaniem do 16-stej poczekaĂŚ :devil:
Wprawdzie 12 minutowy Flash to nie to samo, co prawie 4godzinny poradek, ale zawsze coÂś miÂłego :devil:
Wszystko byÂło w porzÂądku, poza marynarÂą :devil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No tak, mogÂłam poczekaĂŚ do Flasha ;) No to teraz jeszcze jej tego stresu dobĂŞdzie ;)

A propos Flasha :D wiecie, Âże od stycznia znika z anteny...........? Spokojnie tylko z anteny TVN24. Na TVN-ie duÂżym ma zostaĂŚ ;) W zamian za to ma byĂŚ jakiÂś magazyn reporterĂłw, ale o innej porze. O 16 bilans.
Z nowoÂści, jakie przynosi ÂŻW wynika, Âże Anita i Patrycja na zmianĂŞ poprowadzÂą w TVN24 nowy program ,,Prosto z Polski'' emitowany bĂŞdzie o 17.10 pon.-pt. :D

A i Poradek ma byÌ emitowany od 5.30, czyli o pó³ godziny wczeœniej.
Tylko siĂŞ zastanawiam, czy to informacja dla nas, bo skoro Anicie przybĂŞdzie prowadzenie tego nowego programu, to chyba braknie czasu na Poradek :mhm:
No, chyba, Âże to ,,Prosto z Polski'' bĂŞdÂą prowadziÂły wtedy, kiedy bĂŞdÂą miaÂły dyÂżur w Faktach :>

Jeszcze kilka tygodni i wszystko siĂŞ wyjaÂśni ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ